בחירות בעמק המומינים!!!

shvils

New member
בחירות בעמק המומינים!!!

שכל אחד יכתוב מי צריך להיות ראש הממשלה בעמק המומינים, ואת השרים השונים שלו (לא חייבים להיות שרים מציאותיים)

shvils

New member
ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

ראש הממשלה האידיאלי ללא עוררין הוא בהחלט סרח! מי יכול לומר שלא ככה? מי?! מי!!!! שר החוץ זה סנופקין... הוא הרי חי בחוץ כל הזמן! מאי הקטנה היא השרה לעינייני שוקו וניל וקרמבו מוקה
סנורק הוא שר החינוך (דההההההה...) סניף הוא שר האוצר כי יש לו אף גדול, דבר שרומז שהוא יהודי וכולם יודעים שיהודים טובים עם כסף
ואין לי כוח למנות עוד שרים... עשיתי ממשלה מצומצמת.

mayaaa4

New member
Good work.

אני לא יודעת מה איתכם, אבל לדעתי סנופקין הוא ראש הממשלה..

Blue Pencil

New member
ממ.

אבל לפעמים הוא נורא מרוחק, וזה לא מתאים. למרות שהוא חכם ומקורי וכאלה.:p לדעתי מומינאבא צריך להיות ראש הממשלה.כי ככה.:p

mayaaa4

New member
יש בזה משהו סנופקין באמת קצת מחוק..

בכל מקרה בקשר למומינאבא.. הטיעון שהבאת למה הוא צריך להיותראש הממשלה.. מרשים.. אני איתך
מומינאבא - כי ככה!!

shvils

New member
מומינאבא את אומרת... מעניין...

מה המצע המדיני-כלכלי שלו ושל מפלגתו, וכיצד הוא הולך לטפל בבעיית הגזענות נגד המיעוט השמנטפי-דרוזי שסורר מימין לבית של המומינים?

Blue Pencil

New member
על המצע אני עוד צריכה לעבוד.^^

אבל אני חושבת שבבעיית המיעוט בלהבלהבלה הוא הולך לטפל בעזרת הרובה שלו ובעזרת מומינאמא שתשתמש במחבת, סביר להניח.

shvils

New member
אני מצפה לראות מצע כתוב פה עד מחר!

ובקשר למחבת... זה הכי טוב שיש לך? \= שתעשב רוגטקה מהאוזניים של סניף ותירה משם את מאי הקטנה P:

shvils

New member
היא פה? את רואה אותה פה? הא? הא?!

הא!!!! (תודי שה-"הא!!!" שלי הבהיל אותך ובכלל לא ציפית לו) היא לא כאן + אני עצלן גדול = אני מאשים אותך!

למעלה