בחירותתתתת

PsyWack

New member
דא ליברמןןןןןןןןןןן

זה מעולה שהוא קיבל כמה 13 או 12 מנדטים ? הקיצר זה נורא טוב כי ליברמן זה בן אדם עם תוכניות אמיתיות ובן אדם עם חזון יהודי שלא יפחד לקיים אותו לא בגלל הערבים ובטח ובטח לא בגלל האמריקאים האלה הורסים הכלללל

murzik3591

New member
בקצב הזה הוא ישב באופוזיציה../images/Emo6.gif

וישמור את התוכניות שלו במגירה לעוד 4 שנים

reembel

New member
כן קדימה!!!

חבל שהם קיבלו מעט מנדטים, יהיה להם קשה לקבל רוב לתוכנית ההתכנסות.. אבל קצת ליקוק לש"ס ונקבל את הקולות שלהם, וביחד עם מרץ, עבודה, גימלאים והמפלגות הערביות יהיה רוב.

elik121

New member
בקושי יש שמאל?

חבורה של טמבלים בוגדניים,המדינה עומדת לפני תהום בגלל האולמרט הזה ואתם רוצים שמאל? אז בואו נקצר תהליכים וישר נבחר בחמאס לראשות הממשלה.

טוב באמת שהפכתם אותנו לבוגדים

אוהבי ערבים אנחנו אנשים שבסכ"ה אוהבים את המדינה מאוד...הוכחה שרוב השמאל הם דווקא אלה שסיימו קצונה בתפקידים קרייבים-כל אדם כזה שאני מכיר הוא שמאלני... לנו פשוט יש השקפת עולם שלא לא ישר לרצוח כל אחד בדרך...השקפת עולם שלנו שונה...השקפת עולם שלא שמה שטחים לפני חיי אדם..השקפה שרוצה חיים נורמאלים ולא להחזיק את הפלסטינים תלויים באוויר בלי שומדבר לעשות איתם אתם לא רוצים לתת להם מדינה אבל אתם יודעים שזה בלתי אפשרי להעביר אותם.. השקפת עולם של חיים נורמאלים...להתנתק מהפלסטינאים שהם יהיו במדינה שלהם ואנחנו בשלנו

elik121

New member
אני מתבייש

לשרת באותו צבא כמוכם.ואני די בטוח שכל אלה בקרייה הנכד של פרס והבנים של אולמרט הם קצינים מצטיינים. תפסיק לבלבל במוח,כל המתנחלים משרתים בסיירות ותורמים אלפי מונים למדינה,אז מגיע להם שישמרו על הישובים שלהם,כי אם לא הם יחטפו את הפיגועים אז אתם בחיפה ות"א,דוגמא ניתן לראות בקסאמים שחוטפים בסביבת עזה אחרי ההנתקות.

מה זה שמאל?

מילה גסה? קללה? זה שבשבילי חיים של ישראליים שווים יותר מאדמה בגבעה בשומרון עושה אותי בוגד? זה שיש ערבים שהם לא שונאי ישראל ולא מחבלים, זה שאני חושב ככה עושה אותי לאוהב ערבים? זה שאני רוצה שכשיהיה לי ילדים, לחנך אותם על מורשת של שלום, ולא דם ומלחמה, מה זה עושה אותי? ילד, צא מהסרט. אם מדינת ישראל היתה הולכת שולל אחרי ההבטחות של מפלגות הימין הקיצוני לא נהיה פה בעוד 50 שנה. אי אפשר להשאר ביהודה ושומרון לעד, לא צריך להיות שם. מבחינה דמוגרפית הערבים יהיו יותר מאיתנו בעוד מספר בודד של עשורים, הם הם ימשיכו לחיות בתוכנו אנחנו אלה שנעלם בסוף, לא הם. לצעוק כפתרון "טרנספר", "מוות לערבים" זה לשכוח את צלם האנוש שלנו. זה הלך המחשבה של כל אדם שפוי, לא של שמאלנים. אתה מאמין שהשטחים האלו ישארו שלנו לעד? שבגלל סלוגן שחוק כמו "ארץ ישראל השלמה" נקדש ישיבה בהתנחלויות? יש לי חדשות בשבילך. כל החרא הזה והמילים היפות האלה, אידיאולוגיה, הכל מתגמד כשזה מתורגם לחיילים שחוזרים הביתה בארונות. אי אפשר להלחם לעד, אי אפשר להמשיך לצעוק מוות לערבים ולחנוק אותם, כי הערבי שמגבילים אותו, הערבי שאין לו אוכל לילדים ושתקוע במחסום שעות, זה הערבי המתוסכל שאחר-כך יחזיק רובה ביד. אם נהיה שבויים בקרע הזה לעד נדרך במקום. הדרך הנכונה להתקדם היא לא להסתכל לא שמאלה ולא ימינה אלא קדימה. ותצא מהסרט של האני מתבייש. דעה פוליטית לא אומרת דבר על בנאדם כל עוד הוא שפוי ולא מסית לגזענות וכו'. שמאלנים וימנים, במלחמה כולם ילחמו כתף אל כתף, כולם חיים פה ביחד ורוצים לעבור את היום בשקט.

פששש

הוצאת לי מילים מהפה. מה טוב בימין הקיצוני הזה? הם נחשים שבכוונה גורמים לעימותים בין צה"ל לבין הערבים, בכיף הם היו לוקחים את הערבים ועושים להם שואה משלהם, סאדיסטים רוצחים בידיוק כמו הדביל הזה נתן זאדה שהלך וירה למוות ב-4 ערבים פה בשפרעם. העיקר להרוג כל מה שרואים, לא מכירים בזכות הקיום הבסיסית של האדם. נו מה הפלא? אם בכיף יהרגו את השמאלנים אם רק יוכלו אז למה בכלל לחשוב על ערבים? הערבים האלו שחיו פה הרבה לפני שהמדינה הזאת הוקמה בכלל, זה אותו הגירוש. אותם החיילים שנהרגו בשמירה על ההתנחלויות כי לכמה אנשים קשה היה לעבור לגור במקום אחר ובזמן שהם ישנו בבית בשקט החיילים היו נהרגים במחסומים במקום. הימין הפסיכופטי הזה שניפץ גולגולות לחיילים ושטורים בפינוי עמונה רק בגלל שמילאו את תפקידם ואחרי זה הראו בתקשורת עד כמה שהם בעצמם מסכנים שהחיילים הרעים הרביצו להם "קורע לב" המרזל שהיום ביחד עם הילדים שלו זרקו אבנים על ערבים ויהודיים שנפגשו במסגרת תוכנית למשפחות שכולות משני הצדדים. ["כי אין דבר כזה משפחות שכולות בקרב ערבים וצריך להרוג את המשפחות השכולות של היהודים שהולכים למפגשים איתם"]. או אולי את אלי ישי? "הומואים הם חולי נפש שצריך להיפטר מהם" [קצת מזכיר את תחילת התהליך של היטלר]. מי יודע? אולי גם השמאל יימצא את עצמו עמוק מתחת לאדמה כי הוא מתנגד לימין. אסון טבע אם הימין הקיצוני יעלה לשלטון

מההההההה קורה סבטה ../images/Emo151.gif

זה דניאל

ואני רוצה להגיד עוד משהו.

מה שמסוכן באמת זה לא השמאלנים. זה הקיצוניים מכל צד, מימין ומשמאל. מימין יש לך חראות שהולכים כורתים עצי זית לחקלאים פלסטינאים, מתנחלים שמפוצצים צמיגים וזורקים אבנים על מכוניות של צה"ל (זה פורעי חוק שהורסים שם לציבור שלם), יש לך משמאל אנשים שדואגים שקצינים לא יוכלו לנסוע לחו"ל, בגלל שמחכים נגדם צווי מעצר. ויש עוד הרבה דוגמאות. אנשים כאלה, לדעתי, זה העשב השוטה בחברה הישראלית, ששחכו את הזהות הקולקטיבית שלנו כאומה. זו הסכנה. והסכנה הכי גדולה היא אלה שהולכים אחריהם שולל.

elik121

New member
ואגב...לתת שטחים זה...

לא בדיוק כמו לשכוח את השואה ואת כל הבנים שנפלו למען השטחים?

מה הקשר לתת שטחים לחתימה שלי

אני מכיר הרבה ערבים והם לא כאלה נוראים כמו שכולם עושים מהם רק שתדע.. אז זהו אני רוצים למנוע עוד נפילה של בנים כי סתם זורקים כסף וכוח צהל על המקומות האלה...

Babajista13

New member
השמאלנים רק רוצים שיקצרו את השירות

מי צריך חיילים אם אין על מה להגן :)

reembel

New member
לכל "הימניים"

נקודה למחשבה... זה הרי ברור שדרך השמאל היא הדרך הנכונה, ויש לזה 3 הוכחות מין העבר. 3 ממשלות ימניות החזירו שטחים: בגין שהחזיר את סיני, נתניהו שהחזיר חלק מחברון, ושרון שהחזיר את רצועת עזה. שלושתם הגיעו לתובנה, שאין מה לעשות עם שטחים כבושים, שזה בזבוז כסף ,חיי אדם וטעות מבחינה אסטרתגית, כי כל עם רוצה בחירותו, להזכירכם, גם אנחנו התנגדנו למנדט הבריטי. אפילו אריאל שרון, אבי ההתנחלויות שאמר את הציטוט השכיח: "דין נצרים כדין תל אביב", אבל שוכחים ציטוט שבא יותר מאוחר, שהוא כבר היה ראש הממשלה, הוא אמר: "דברים שרואים מכאן, לא רואים משם". וזה מסביר הכל, כי רק כאשר הוא התמנה לראש הממשלמה ונחשף לדברים מסווגים ויש לו ראיה כוללת, רק אז הוא יכל לשנות את הדעה שלו, זה מסביר למה הוא הלך על הצעד הזה. יש לנו מרץ לעשות...

למעלה