מה זה שמאל?
מילה גסה? קללה? זה שבשבילי חיים של ישראליים שווים יותר מאדמה בגבעה בשומרון עושה אותי בוגד? זה שיש ערבים שהם לא שונאי ישראל ולא מחבלים, זה שאני חושב ככה עושה אותי לאוהב ערבים? זה שאני רוצה שכשיהיה לי ילדים, לחנך אותם על מורשת של שלום, ולא דם ומלחמה, מה זה עושה אותי? ילד, צא מהסרט. אם מדינת ישראל היתה הולכת שולל אחרי ההבטחות של מפלגות הימין הקיצוני לא נהיה פה בעוד 50 שנה. אי אפשר להשאר ביהודה ושומרון לעד, לא צריך להיות שם. מבחינה דמוגרפית הערבים יהיו יותר מאיתנו בעוד מספר בודד של עשורים, הם הם ימשיכו לחיות בתוכנו אנחנו אלה שנעלם בסוף, לא הם. לצעוק כפתרון "טרנספר", "מוות לערבים" זה לשכוח את צלם האנוש שלנו. זה הלך המחשבה של כל אדם שפוי, לא של שמאלנים. אתה מאמין שהשטחים האלו ישארו שלנו לעד? שבגלל סלוגן שחוק כמו "ארץ ישראל השלמה" נקדש ישיבה בהתנחלויות? יש לי חדשות בשבילך. כל החרא הזה והמילים היפות האלה, אידיאולוגיה, הכל מתגמד כשזה מתורגם לחיילים שחוזרים הביתה בארונות. אי אפשר להלחם לעד, אי אפשר להמשיך לצעוק מוות לערבים ולחנוק אותם, כי הערבי שמגבילים אותו, הערבי שאין לו אוכל לילדים ושתקוע במחסום שעות, זה הערבי המתוסכל שאחר-כך יחזיק רובה ביד. אם נהיה שבויים בקרע הזה לעד נדרך במקום. הדרך הנכונה להתקדם היא לא להסתכל לא שמאלה ולא ימינה אלא קדימה. ותצא מהסרט של האני מתבייש. דעה פוליטית לא אומרת דבר על בנאדם כל עוד הוא שפוי ולא מסית לגזענות וכו'. שמאלנים וימנים, במלחמה כולם ילחמו כתף אל כתף, כולם חיים פה ביחד ורוצים לעבור את היום בשקט.