בחירותתתתת

elik121

New member
בגלל חבר'ה כמוכם

אני צופה למדינה עתיד שחור,אתם לא רואים כלום חוץ מהשטויות שיפי הנפש דוחפים לכם.וחבל. רק עמים שהגנו בקנאות על ארצם נשארו על אדמתם. סיימתי את הויכוח,אין לי מה להוכיח לאף אחד פה.

vladik56

New member
לא אתה טועה..

שרון עשה זאת בגלל פרשת האי היווני השמאל אמר לו "תפנה התנחלויות או שנשפוט אותך ונתן עונש כבד" שרון פחד ועשה זאת פשוט מאוד והעונש שבנו קיבל?.הוא יחסית זה מראה על שחיתות השופטים ועל זה שכולם מפחדים מהשמאל הקיצוני :\

הדרדרות לזנות

אחרי שקראתי את כול הנושא אני רואה שהטכני הדרדר לזנות. מה זה כל השמאלנים האלה??? פעם היו בטכני אנשים נורמאליים. (נורמאליים הכוונה לאלה שלא רצו לתת את המדינה שלהם לערבים ולעשות התאבדות המונית באמצעות קפיצה לים התיכון מיד אחרי זה.) אם אתם בבאמת חושבים שזו המדינה של ערבים ולקחנו אותה מהם בכוח, אז למה אתם גרים בה? ואחרי זה אתם עוד מתלוננים שדופקים את השוחרים! מגיע לכם!

murzik3591

New member
תצטרך לעזור לי עם זה../images/Emo7.gif

לקח לי בערך חצי שנה לזכור שהפס צריך להיות על רגל שמאל... אז אתה בא ודורש ממני להבין דברים
אני רק שוחר, איזה עומס על המעבד

excos

New member
כמו כולם

אחרי כל חופש מנסים להיזכר איפה אמור להיות הפס.. איפה התג.. וכן הוא מרמז שהבנות אינן איכותיות :)

elik121

New member
מצטער...אבל אני חושב שבנות ...

בכללן לא איכותיות,חוץ מהחברה שלי,כן? ולא רק בטכני ובשלוחותיו...

elik121

New member
טוב צאו מהסרט!

ואל תנסו להבין את ההודעות שלי לעומק...לא יורד על בנות,ההיפך שיבחתי את ההיא השוחרת לשעבר. אין מה לרדת על בנות,חוץ מהקטע של נהיגה,הן אמהות,אז זה משהו שאנחנו עוד לא יכולים....

למעלה