בחירה

שרי 43

New member
בחירה

כשנגעו בך אצבעות בריפרוף, נעת מתפתל כמו הרוח, השמש תפרה במחטי זהב גוונים מרהיבים בשמיים שירדו באלכסון אל חלוקי הנחל שבו עצרנו לאכול ראיתי את שערך השחור, את עינייך, את הדמעות קפואות, בזוית העין ראיתי את קו הכאב עם הנחיריים ואת המאמץ בקמטי הידיים, גוף זקוף עומד על קצה בין ערמות עלים צהובים, מחכה, מצפה לשעת האש. ככל שעוברים הימים הפחד שהזדחל לאיטו תופס עליך חזקה. לא מרפה. אתה יודע כי טרוף הבשרים, המחול היפה שמסתיים בעירום נשאר כאן. ואתה, שעשית את בחירתך, ממשיך ללכת בדרך שוממה שפוסעים בה רבים

22 סמ

New member
אחרי קפה בא לפנטז אז בקרי אצלינו

בפורום פנטזיות עם כתיבה כשלך נהנה כולנו

אם גילך = לס"מ

אזי איך תדע שפולניות לא מפנטזות????????
בכל מקרה, תודה

זה בדיוק מה ששאלתי!

מה את עושה. חוצמיזה - שיר תמים? תראי מה עשה מימנו 22 ס"מ, אורגיה שלמה! אגב - למה מתיחס ה-22 ס"מ ?

אני???????

ממממממממממממ או שמא.....רגע..מה החדירה הזו לפרטיות? חחחחחחח בשביל זה הוא מנהל פורום פנטזיות לא? חחחחחחחח וה- 22 ס"מ? למה אותי אתה שואל למה? חחחחחחחחחחחחחח

למה חדירה?

הכל נעשה פה בפומבי, באמצע הרחוב, זה חדירה לפרטיות? בענין השאלה השניה, חשבתי שאולי את יודעת למה הכוונה. חוצמיזה שלחתי לך הודעה בפטנט החדש קיבלת?

שרי 43

New member
חדירה באמצע הרחוב?????????

המונחים הצבאיים האלה...אפשר להשתגע חחחחחחחחח בטח שקיבלתי וגם החזרתי תשובה....יופי של פטנט לא?

קוב

New member
אז מה היתה השאלה?

משהו זוכר מאיפה זה התחיל כל הבלאגן הזה? חחחחחחחחחחחחחחח עכשיו תור משהו אחר להתחיל...

אפרת.א

New member
התחיל...? מה התחיל? אוף, למה

לא מספרים לי שום דבר בבית הזה?!? פטנטים ?..

מה לא מספרים?

ההנהלה לא גילתה שיש פטנטים חדשים? ממממממממממממממממממממ יש אימרה מתאימה אבל מפאת כבוד ההנהלה (ופחד מנחת זרועה) נחסוך.

אפרת.א

New member
בעודן נוגעות בריפרוף

מטיילות על לחי סמוקה מחפשות ידיה מפלט על שכם צרובה. אצבעות רועדות דמעותיה זולגות אצבעות רטובות בשפתיה נוגעות. והדרך? רבת מכשולים רצופת הגיגים סערות וברקים נחשולים מתדפקים מלוא הודם מתרפקים מפלסים דרכם. גווני הזהוב משנים צבעם מגוון של בחירה לגוון מעומעם...בריחה. צמודה אל גופו קרובה וקפואה. בחירה?!?

למעלה