בחירה קשה...

Kite Cat

New member
בחירה קשה...

היי, אני מחפשת נגן טוב + ויש לי כמה התלבטויות.. #אין לי בעיה של תקציב, אז כמה הנגן יעלה לא משמעותי #מעל 16GB (כולל) #לריצה והליכה- כלומר קל, נוח לתפעול עד אתמול חשבתי על כיוון ipod touch.. אבל אח שלי אמר לי שאני לא באמת אראה סרטים על מסך 3 אינץ' ואין טעם בטיסות ובנסיעות להתאמץ, זה נכון?... חוץ מזה הבנתי שהוא מתחמם מהר, יש בעיה רגילה של apple שזה סוללה שמתרוקנת מהר ומסך רגיש מאוד... באתר שלהם אפשר להשוות בין הנגנים והגעתי למסקנה שהקלאסיק הוא אידיאלי.. האם בכל זאת כדאי ללכת על אחד מהמצויינים מעלה (apple) או בכלל לרכוש דגם של iriver או creative? ואם כן איזה דגמים של החברות? (כי אני ממש לא מבינה מה הולך שם...) תודה!!

tweeg

New member
אממ

*הiaudio 7 מתאים לריצה,אבל לא נראה לי כ"כ נוח לתפעול בזמן ריצה אולי הzen יכול להתאים (עדיף לנסות בחנויות ולהחליט לבד לגבי ממשק) *לדעתי על 3 אינץ(3.5 לא?) בהחלט אפשר לראות סדרות,סרטים לא כ"כ נראה לי נוח *"חוץ מזה הבנתי שהוא מתחמם מהר, יש בעיה רגילה של apple שזה סוללה שמתרוקנת מהר ומסך רגיש מאוד.." שטויות

Kite Cat

New member
האמתי..

עכשיו אני מסתכלת על ה-zen ואני מתרשמת לטובה... המחיר מוצדק יותר מה-ipod touch... מה תכלס ההבדל בין השניים? יש כמה zen? הם דיי דומים בממשק.. משהו ספציפי שכדאי יותר? היית לפני כן בפורום של ipod והרבה טענו נגד הסוללה, המסך והחום... עוד שיצא ה-ipod בהתחלה אלה היו הביקורות.. אז לא יודעת כבר מה לחשוב.. חחח

tweeg

New member
תשובה

גודל מסך,wifi,ממשק,התעסקות עם האיטונס(יתרון/חסרון להחלטתך) תמיכה בפורמטים,מסך מגע יש את סידרת zen,אני מדבר על הנגן zen אני קורא שם גם כמה חודשים לא שמעתי תלונות(פעם אחת על התחממות) האם את מדברת על דגם ספציפי? כמובן שזה נובע מסגידה נצחית לאפל ולכל מוצריה(חצי בצחוק כמובן) בוא נעשה ככה,תחליטי על המאפיינים הבאים ונדבר: נפח: גודל מסך/חשיבות לוידאו: גודל פיזי: כפתורים/מסך מגע/טאצ' פאד/שונות: רדיו: wifi: עיברית: כרגע ההגדרה היחידה שלך היא מעל 16

Kite Cat

New member
אז ככה-

נפח: 30 ומעלה (אם כבר אז כבר, זו דעתי, לא כך?) גודל מסך/חשיבות לוידאו: חשיבות לא גבוהה, אבל רצוי, מוסיף, אי אפשר לדעת מה יהיה, מסך- עדיף אחד שאני אוכל לרוץ איתו ולא להרגיש אותו ועם זאת לראות סדרות/סרטים באיכות גבוהה וטובה. כפתורים: לא קריטי בכלל רדיו: רצוי מאוד עברית: לא קריטי, אני אסתדר עם אנגלית, אבל אם אפשר למה לא.. wifi: לא משמעותי, אבל נחמד אם יהיה... יש משהו שעומד בדרישות?

tweeg

New member
תשובה

* 30 ומעלה ומתאים לריצה זה רק הzen והטאצ' של ה32 הזן עדיין לא נמכר בארץ בנפח הזה צמצמנו לטאצ' *לדעתי כדאי לשאול בפ' איפוד אם אפשרי לרוץ אם הטאצ' אם לא אז ה zen של ה16 או לקנות בחו"ל אם מסך גדול לא קריטי אז הi7 לדעתי אם מסכי 2.5 אפשרי לרוץ עדיין (מעל לא ראיתי אז קשה לי להגיד)

Kite Cat

New member
אוקיי

אני גם ככה קונה בחו"ל... אז אין לי בעיה של מוגבלות המסכים של הzen והטאצ' מעל 2.5 (4.3, 3.5)... השאלה אם באמת אני אראה בהם סרטים וכו'.. ממליץ על דגם מסויים של ה-zen?

tweeg

New member
אוף לא

*המסך של הזן הוא 2.4-2.5, אני מדבר על הzen וזהו, לא הזן ויזן, ולא הזן ויזן w *לדעתי הzen של ה32 יתאים,הוא נראה לי שילוב טוב בין מסך לריצות אבל את תחליטי על זה כשתיראי אותו

למעלה