בחיפוש אחר שעון....

הנטר

New member
בחיפוש אחר שעון....

לעתים לא מובן לי מה חושבים מהנדסים שמתכננים מוצר. אתה קונה אופנוע מדליק, במקרה שלי הורנט, ומגלה שני חסרונות מטופשים: 1. מד דלק - לזה עוד התרגלתי בעזרת ספירת ק"מ 2. שעון רגיל. מרגיז מאוד כי לא ניתן אפילו להציץ בשעון יד שמכוסה על ידי הכפפה. מאז ההורנט, אני נוסע להנאתי ומאבד תחושת זמן. בקיצור, אני מחפש שעון דיגיטלי קטן ומוגן מים שניתן יהיה להדביק במקום גלוי. הבעייה היא שכל שען מחזיק שעונים כאלה שאינם מוגני מים. אז אם יש למישהו מידע/רעיון אשמח לשמוע ורצוי שלא יהיה מבית היוצר של "רולקס".

Vקינג

New member
יש שעון....

אצל עופר באומנות אחזקת האופנוע. ראיתי שעון קטן ונקי ממתכת.זוהר בחושך. ניתן לחבר לכל מה שתרצה על האופנוע(יש התקן) לא זוכר את המחיר.

C O L T

New member
הכתובת של עופר

חפש ברשימת העסקים שבלינק המצורף. "אמנות אחזקת האופנוע" זה שם העסק של עופר. ועוד משהו - מתוך היכרות ארוכה למדי עם המחירים בענף, הייתי מציע לך ללכת אולי בכל זאת על האופציה הזולה - רולקס! תרים טלפון לעופר, אשמח גם אני לדעת כמה עולה שעון. לרוב הפתרון נמצא בשעוני CASIO הקטנים והזולים, תקנה הכי פשוט שתמצא, כך יחזיק יותר. לינק לרשימת העסקים

Enforce

New member
תצחק אבל ..

אני חיברתי לכידון שעון של מקדונלדס, כזה שהיה פעם במתנה עם ארוחה.. חינם!.. מתנה! חינם..! ככה אף אחד לא טורח לגנוב אותו, הוא תקוע על הכידון כבר יותר משנה ועמיד למים.. טוב אז חינם..

למעלה