בחיפושים

eytankey

New member
מחפש מכון MMA באזור ראשל"צ

אהלן מעוניין להתחיל להתאמן ב MMA, מכירים מכונים טובים באיזור ראשל"צ?

מחפש מועדון BJJ באזור המרכז

שמעתי שיש את פריינטה ופופלינגר איך הם? אגב, לשניהם יש שחורה? האם הם משלבים MMA? כמה עולה? אם מישהו מכיר עוד משהו אז אשמח לקבל מידע? אפשר גם בפרטי אם אתם חושבים שזה לא מתאים פה בפורום תודה

peergo

New member
יש בתל אביב את ג'אן אזוודו

היה אלוף גביע קרלסון גרייסי לחגורות כחולות.. יש בראשון שלישי ושישי אימונים באוסישקין 3 ת"א. 2.5-3.5 שעות כל אימון 300 לפעמיים בשבוע ו 360 לשלוש פעמים בשבוע. חודש הבא בני קוגן בא להעביר סדנת MMA אבל זה בתוספת תשלום.

peergo

New member
אני רוצה להוסיף המלצה על המכון של רותם דון

מאמן מעולה למואי טאי, אחלה הסברים, אחלה הדגמות, הרבה ספארינג, אנשים איכותיים וכיפיים
בנוסף, בכל יום שני יש שעה נוספת של BJJ על השעה וחצי מואי טאי שקודמות לה. המאמן הוא סמיר, בחור מוכשר שמתאמן איתי אצל ג'אן, אלוף ישראל 2008 לחגורות לבנות - כחולות עד 80 ק"ג. אחלה למי שרוצה לשלב קצת קרקע עם אימוני מואי-טאי.

ספארינג=ראנדורי=קרב אימון

תלוי באיזה שפה
המשמעות של זה היא תירגול של קרב בעצימות נמוכה יותר מאשר בתחרות, בכל אומנות לחימה תחרותית מתרגלים הרבה קרבות אימון בסיגנון הזה וזאת הדרך הכי טובה לשפר יכולת לחימה.

BeniTaz

New member
אז אני אמליץ איפה שאני מתאמן

עידו פריינטה. שני וחמישי בשעה 19:45 בהדר יוסף (יש גם ברעננה). אוירה משפחתית, אנשים מקסימים ומאמן תותח על. ולגביי "משלבים MMA".. יש לך גם אימוני איגרוף תאילנדי או לחימה משולבת כחלק מקבוצת פרנקו-פריינטה. אני לא חושב שצריך לציין שכרגע הטים הזה הוא הבולט בארץ מבחינת MMA.

talhorm

New member
וואלה בא לי לראות מה הולך שם... לא יצא לי

אולי שבוע הבא ביום שני אני יקפוץ לראות אימון נראה אותך שם צחי

הזדמנות טובה להריץ סקירה על האיזור...

התחום מאוד מפותח יחסית למדינה כל כך קטנה וזה נהדר! יש הרבה חבר'ה מוכשרים גם בצפון וגם בדרום אבל אני לא כל כך מכיר אז ניתן למישהו אחר להרחיב בנושא. במרכז יש לך את:
ערן ברט, מאמן ללא חליפה MMA ויש אצלו כמה חבר'ה סבבה לגמרי ואוירה טובה.
עידו פריינטה, מאמן BJJ וMMA בשילוב עם איציק פראנקו, קבוצה גדולה מאוד ועם הרבה חבר'ה שמתחרים ונמצאים ברמה גבוה.
אלון כהן, מאמן BJJ ואייקידו ביחד
ג'אן אזוודו ותומר סילבר, ג'אן מאמן BJJ ותומר מאמן ג'ודו וסמבו.
גדעון זגהר ובועז פולני, גדעון מאמן BJJ וMMA ובועז מאמן איגרוף תאילנדי, חיבור טרי בין שני המאמנים (וכאח של גדעון ותלמיד שלו, ובנוסף תלמיד של בועז עוד הרבה לפני החיבור אני מבסוט ומקווה להצלחה
)
רועי נאמן, לא מכיר באופן אישי אבל שמעתי שבחים על המאמן.
דור שאולוב, ידוע כ"שבי ג'יוג'יטסו" מהפורום השכן, קבוצה דיי חדשה שעובדת בחולון.
חיים פאר, מאמן BJJ בשילוב עם ג'יו-ג'יטסו מסורתי אם שכחתי מישהו אז אני מתנצל ואתם מוזמנים להוסיף! פשוט יש כבר כל כך הרבה...

e m z

New member
מוסיף- קבוצה ברחובות

מאמן- יונתן הראל. NO GI BJJ

e m z

New member
שלישי ושישי

רחוב ש"י במועדון פרייד מואי טאי. מאמן- יונתן הראל- זוכה ADCC שלישי ב8. שישי ב-3. מה עוד?

למעלה