בחינת בנים

הציעו לי כמה פעמים להשתתף בזה

אבל מכיוון שאני לא מוכן להיות משול לאיזה " משפט " שכמה נשים שם עושות לגברים- פסלתי את זה על הסף. לא אוהב את זה, יותר מידיי שיפוטי ורחוק לדעתי מלשקף מציאותית משהו. יושבות שם כמה נשים שעושות " מבחן" , כאילו דההה? לא מתכון לעבור שום מבחן שכזה. אבל זה רק אני והדעה שלי.

ד נ י ת3

New member
לי זה נראה שטותי.

מה המטרה של המבחן הזה? אז מה אם מר שלומי (זיגזג) קיבל 9.42 - מה הציון הזה יקנה לו? תואר באקדמיה? לא. עוד כסף? לא. יראה יותר חתיך? לא. עוד בחורות? לא. אז....?????

garcia

New member
בטח אלו קבוצת בנות

בנות עשרה עם חצ'קונים,מחורמנות משועעמות.

אתה טועה

זה בכלל לא מדבר על זה ולא איך שאתה מציג את זה. אבל כל אחד ומה שמתאים לו, לי לא מתאים ולאחר כן יתאים. איך הגעת למסקנה הזו? נו שויין.

garcia

New member
ok

חוזר בי לגבי אמירת החצ'קונים. משועממות ומחורמנות נשאר.

תוריד גם את המחורמנות

זה נשמע מבטיח מידיי
מה נשאר?

garcia

New member
טוב ניסוח אחר

מה אנשים יעשו כדי להפיג את השעמום שלהם אם לא לפתוח איזה קומנות סגורות ולתת ציונים על פי מדד הזיונים ולפרסם כי שלומי קיבל 9 (מתוך 100?). וחוץ מזה מה זה קשור לעניין פורום ההכרויות? Umm, מבחן האסיד נראה לי יותר מתאים

אפשר עוד ניסוח

מה אנשים יעשו כדי להפיג את השעמום שלהם או לא לדבר בפורום על אנשים שמנסים להפיג את השעמום שלהם בפורום אחר?
להפיג שעמום זה לא דבר רע אגב, ומסתבר שיש מספיק גברים שנהנים מזה... אז רע , בטוח אין בזה

garcia

New member
צודקת במיליון אחוזים!!

דרך בטוחה ובדוקה להפיג שיעמום או במילים אחרות אני מתלבט אם לזוז לסלון ולראות TV או להתכרבל בפוך לשנת לילה.

:) כן, מוכר לי

התכוונתי לעזוב את המחשב בדיוק כשהסתיימה התכנית שרציתי לראות :) וספר בחורף זה מבאס, כי קר והשמיכה מפריעה :)

למעלה