בחינות

Lir האחת

New member
בחינות ../images/Emo122.gif

מה דעתכם על בחינות עם חומר פתוח? קיימת הנחה, שבחינות עם חומר פתוח הן בחינות קשות יותר. ההנחה הזאת קצת מעלה אצלי חששות לקראת הבחינה בסטטיסטיקה, שהיא עם חומר פתוח. חששות? אני חרדה
שתפו מניסיונכם

לא יודעת.. הייתה לי רק אחת כזאת

שהייתה קשה, אבל בסוף עשו בדיקה עדינה והיה בסדר. הקטע בבחינות עם חומר פתוח- או אפילו דפי נוסחאות שאת בעצמך מכינה, זה שלא ישאלו אותך דברים כמו הגדרות, או דברים שרשומים לך במחברת אלא ישאלו אותך דברים שתצטרכי ליישם ולחשוב..

סקרפטה

New member
לנשום עמוק ולהרגע- אנא קיראי

אז ככה, גם לנו איפשרו להכניס דף A4 למבחן. הכנתי: נוסחאות, דרכים לפתור, דוגמאות, ציורים אם צריך. ברגע שאת מבינה את העקרון איך פותרים, הדף הופך את המבחן לקלי קלות ולא חשוב אילו שאלות יתנו לך. ב ה צ ל ח ה... סקרפטה

מֵירַב

New member
אינלי בעיה עם בחינות כאלה, בסאדיסטיקה זה

ממש הציל את חיי
מצד שני - מצפים ממך לכתוב תשובות הרבה יותר מורכבות מסתם להקיא את החומר... קחו בחשבון.

amitk80

New member
בהצלחה קודם כל

סטטיסטיקה אני יודע שהרבה מאד סטודנטים לא סובלים את התואר הזה משום מה. חומר פתוח יכול מאד לעזור ולתת תחושת בטחון אבל כמו שאמרו כבר יש מצב שרמת הקושי בבחינה תעלה והמבחן לא יהיה פשוט כלל. אני חושב שזה מאד תלוי במרצים.

יוקאס

New member
../images/Emo99.gif בחינות עם חומר פתוח זה גן עדן!

אולי בגלל שלרוב יש לי להגיש עבודות מאשר מבחנים (ואני מדברת רק על הקורסים של האנגלית, לא על היהדות והכלליים) אז באיזשהו מקום אני נורא אוהבת מבחנים עם חומר פתוח. כמובן, שיש סוגים שונים של מבחנים עם חומר פתוח: * יש מבחנים עם חומר פתוח קלאסיים - החומר מול העיניים באופן נקי ואז זה סיוט כי המבחן באמת קשה יותר. * יש מבחנים עם חומר פתוח ומותר שיהיה כתוב בתוך החומר את ההערות שלנו. * יש מבחנים שמביאים לנו את הטופס מראש ואומרים לנו ללמוד את השאלות טוב טוב כי שלושה מהם יהיו במבחן * יש מבחנים שנותנים לנו את החומר מראש ואומרים לנו לענות עליו ולהדפיס את התשובות ואז לבוא למבחן, ולהדק את התשובות למחברת הבחינה (היה לי רק פעם אחת וזה היה כל כך כיף!) כרגע זה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו... כמובן שבדרך כלל המבחנים הם מהסוג הזדוני ביותר - ללמוד ספרים שלמים ואז במבחן יש רק קטע קטן והשאלה היא רק עליו...

אני מכיר מבחנים עם חומר פתוח רק מהסוג הראשון

איפה בדיוק את לומדת שיש את שאר הסוגים?

למעלה