בחינות קבלה לבצלאל

_tamuz

New member
בחינות קבלה לבצלאל

מישהי שיקרה לי עד בלי דיי רוצה בכל מאודה להתקבל לבצלאל. אם משהו יודע מה בדיוק הם רוצים לראות בתיק העבודות או אם יש מורה/מכון המכין לבחינות אלו, אשמח מאד לדעת. שיבורך יום טוב תמוז

שלום תמוז וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

נחמד מצידך שבאת אלינו, לגבי בצלאל, האם תוכל לפרט בבקה לאיזו מחלקה היא מבקשת להתקבל? שנית, יש מכינות מיוחדות קדם אקמאיות, שמכינות לבתי ספר גבוהים לאמנות, אנא ציין איזור מבוקש כדי שנוכל לעזור. אפרת

_tamuz

New member
כולי סמוק...

...לאיזו קבלת פנים נאה זכיתי... המחלקה המבוקשת הינה "תקשורת חזותית" שלמעשה זוהי מח´ גרפיקה לאחר השבת שמה. האיזור יכול להיות איזור המרכז, י-ם או אפילו דרומית לכך, עד אשקלון. אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי בחינות הקבלה לבצלאל, מכינות וכד´ תודה תמוז

תמוז הסמוק....../images/Emo13.gif

או קיי, תקשורת חזותית מתחלקת לחמש מחלקות!! לגבי אזור בארץ, הדרך הפשוטה ביותר היא לפתוח את עיוני סוף השבוע במוספים 7 ימים או סופשבוע בעמודים האחרונים תמיד יש פרסומות למכינות כאלה, וגם במקומונים, אני במקומכם הייתי פונה למכללות באזורכם ושואלת אם הם מקיימים מכינות כאלה, קצת קשה לי לעזור כי אני לא ממוקמת גיאוגרפית קרוב אבל פתחתי בשבילך עיתון ומצאתי כי המכללה למנהל בת"א על שם קלישר מקיימת רישום לסדנת הכנה כזו טלפון: 5165535 03 גם מכללת אורט תחת המותג אורטק מקיימת מכינות טלפון: 20 60 22 800 1 ואת השאר תשלימו שיהיה בהצלחה ותספרו לי איך הלך!

מפיסטו

New member
תמוז היקר

קשה לי לדעת מהי האינדיקציה ומה בדיוק מחפשים בתיק עבדות בבצלאל אבל אני יכול לספר לך על הצגת תיק העבודות שלי ועל המבחנים שהיו לי בכלל אני מתחיל ללמוד בבצלאל בשנת הלימודים הקרובה דבר ראשון חייבים לבוא כבר מראש עם בטחון עצמי גבוה ביותר בידיעה שיש בך את הפונטנציאל להצליח ולא משנה כמה טובים האחרים אתה בדיוק כמוהם ויותר מזה ישנם אנשים שיש להם תיקי עבודות מהממים ביותר ואוהבים להשוויץ בהם לפני שאר המתודדים אם היא תתחיל להאמין שהיא לא מספיק טובה יזהו את זה מייד בראיון והיא לא תתקבל הבחינות מתחלקות לכמה שלבים שלב המבחנים המעשיים ושלב הראיון האישי בו גם המועמד מתבקש להציד את תיק עבודותיו שלב הראיון נמשך כשעה ועל המועמד ליהיות מוכן לשאלות חודרניות על תחביביו וידע כללי איזה סרט טוב ראית לאחרונה ? למשל והתקלות בסגנון מי ביים את הסרט הזה ? איזה עוד סרטים הוא ביים ? אני מבין שלמדת היסטוריה בתיכון מה אתה יודע על פרעות קישינייב ? וכו וכו וכו לגבי תיק העבודות עצמו המראיינים הציגו זלזול מוחלט בתיק העבודות שלי ובקשו ממני בהתחלה שזה בסדר ואני לא צריך להראות להם את התיק אם אני לא רוצה לאחר התעקשותי הם דרשו לא לראות יותר מ3 דברים וזהו!!! יש לי 2 ספרי רישומים הראתי להם אותו הם דפדפו בו במהירות יש בכל ספר כ 9-10 רישומים הבאתי איתי גם תיקייה בגודל גיליון שהתעקשתי להראות להם כמה שיותר עבודות הם לא ראו את הכל בכל מקרה הצגתי בפניהם רישומים על גודל גיליון עם משחקי אור וצל שנעשו בעפרונות רכים רישומים בפחם ציורים בגירי פסטל קריקטורות בצבעי עפרון ציורי אקריליק רישומים ריאליסטים לצד קריקטורות סגנונות של אקספרסיוניזם עם משחקי צבעים משלימים ציור בסגנון אימפרסיוניסטי באקריליק עם משחקי אור על ידי המון נקודות צבע שאמורות לייצג את מכלול צבעי הקשת אין שם בכלל כמעט צבע צהוב ויש המון צבעים כהים אפילו ומשונים אבל זה נראה כמו אור וציור בסגנון תל אביב של נחום גוטמן יכלו ליהיות שהעובדה שהראתי להם ציורים בסגנונות שונים תרמה מאוד כי אם מראים 10 רישומים ריאליסטים לא עשית כלום אפשר לבוא גם אם דיסקט או דיסק ולהציג עבודות במחשב או קלטת וידאו רדיו ובכל מדיה שרק תחפוץ הם יראו אותה בשמחה וכדאי אגב שהרמה שתופגן במבחנים לא תרד מרמת תיק העבודות המבחנים נעשים בזמן אמת רובם תחת לחץ זמן אשמח לתת פרטים נוספים

Dreamsphere

New member
וואו איזה יופי ממש טוב

איך אתם מראים פה ציורי שמן יש לי טונה ציורי שמן אבל אני לא יכול : יש לי גם הרבה ציורים על רבע גליון

למה אתה לא יכול להראות?

אפשר לצלם ולסרוק את התמונות, או במצלמה דיגיטלית ולהוריד למחשב... ממש נשמח לראות!!

_tamuz

New member
וואוווו, המון המון המון תודה

תודה. סחטיין על היחס, האוזן הקשבת והתשובות לעניין. תודה שטרחת לברר מספרי טלפון, אגב, גם לחברה קוראים אפרת. תודה למפיסטו על השיתוף בחוויה וההמחשה הויזואלית המקסימה תמוז

burger king

New member
ברוך הבא לבצלאל

כסטודנט לאמנות בבצלאל שנה 4 אני מאמין שנפגש במחלקה אז להתראות בינתיים (דרך אגב אני אגיע רק לסמס´ ב עקב חילופי סטודנטים )

למעלה