בחינה שנייה

gggilad13

New member
בחינה שנייה

הייתי בקורס קידום תיכון וממש זילזלתי ולא השקעתי... ככה שבסוף קיבלתי ציון לא ממש משביע רצון של 606, במועד אוקטובר השנה. אני רוצה לגשת שוב במועד פברואר או אפריל הקרובים. האם יהיה לי מספיק זמן להתכונן כמו שצריך למועד פברואר או שלא כדאי להסתכן ולהרשם לאפריל?

Rapid Fire

New member
בחינה שנייה,

אתה יכול להירשם למועד פברואר, ובמקרה שאתה רואה שאתה לא עומד בציפיות שלך מבחינת למידה, לדחות מועד ללא תוספת תשלום. (כל עוד אתה עושה זאת לפני שנגמרת ההרשמה למועד פברואר). אם אתה דוחה אחרי שנגמרת ההרשמה, אתה תחויב בתשלום של כ15% ממחיר ההרשמה. (בערך 55~ שקלים). אני הייתי ממליץ לך להירשם, להתחיל ללמוד, ובמקרה שתראה שאתה לא עומד בקצב לדחות. אתה גם עוד תלמיד תיכון, למה אתה ממהר? עתודה?

gggilad13

New member
אכן עתודה...

והמועד האחרון הוא אפריל... כנראה שאני ארשם למועד פברואר בכל זאת... פשוט מהביקוד שלי בפורום קיבלתי את הרושם שכולם לומדים חודשים לפני המבחן (3-4). אני לא חשבתי אף פעם ללמוד כל כך הרבה זמן לפסיכומטרי, ואם להגיד את האמת, זה עדיין נראה לי מיותר... אבל אם זה המתכון להצלחה אני מוכן להשקיע.

Rapid Fire

New member
כל אחד וכמה שהוא מוכן לתת,

כמובן שיש גבול, אבל לדעתי ככל שאתה משקיע יותר כך תצליח להוציא מעצמך יותר. יש גם כאלה שלמדו חודש-חודשיים והצליחו יפה. השאלה היא אם זה פסיכומטרי ראשון, ועל מה וכמה צריך לעבוד. אתה יכול או 'ללכת על בטוח' וללמוד עד אפריל, אם תצליח להתמיד עד אז אני בטוח שהציון לא יאכזב. או לנסות וללמוד עד פברואר, ואם אתה רואה שאתה לא מצליח לעמוד בקצב לדחות.

gggilad13

New member
לא...

תודה על התגובות. ובאנגלית אין לי ממש בעיה וקיבלתי בחלק הזה 141, מה שאני צריך לשפר בעיקר זה את הכמותי והמילולי...

למעלה