בחינה מס' 21 בקידום

בחינה מס' 21 בקידום

מה דעתכם על הבחינה הזו? קשה/קלה/בינונית? במיוחד החלק הכמותי, האםהוא משקף את הבחינה האמיתית או יותר קשה?

itayl2

New member
הייתי מת לומר לך,

אבל קשה לומר....... בייחוד כשמשתפרים ממבחן למבחן, אז לא יודעים בעצם איפה הרמה שלך בדיוק....... אני עליתי באיזה 80 נקודות מתחילת המרתון..... אז לכי תדעי.. כל העניין הזה ממש מכה... כל המדריכים בקידום אומרים שהסימולציות בקורס טיפה יותר קשות מהפסיכומטרי - אחרים שעברו את הבחינה אמרו שהן הרבה יותר קשות, בקידום אומרים שהאוגדן יותר קל מהפסיכומטרי, 99 אחוז מהאנשים אומרים שהוא בדיוק כמו הפסיכומטרי... זה מכה, סביר להניח שלא תצליחי להשיג מדד אמיתי (למרות שאני עדיין מנסה), אז פשוט, תקרעי את התחת בצורה מטורפת :)

:) חחח

עשיתי הכל בשביל להשיג את בחינות קידום רק בגלל הספק שהן יותר קשות :) דרך אגב מה אתה חושב על הבחינה שמקבלים עם טופסי ההרשמה ? הצלחת את כל התרגילים במכה אחת? או שחזרת עליהם כמה פעמים?

itayl2

New member
ההורים

שלי זרקו את הטופס הרשמה, בלי הידיעה שיש שם בחינה, ככה ש... אהמ, הממ, אהמ, לא עשיתי אותה כל כך :)

adidushim

New member
כדאי לעשות את המבחן שבערכת ההרשמה?

דיי! כמה אפשר? אפילו את האוגדן לא סיימתי!

itayl2

New member
האוגדן

קליל בכל מקרה (לא יודע אם ביחס לפסיכומטרי או לא, הוא פשוט קל לי, ובטוח שלך על פי הציונים שהצגת), אז חפיף :)

adidushim

New member
אם אתה מדבר על ההודעה עם ה 800

אז לא, לא קיבלתי באוגדן 800

itayl2

New member
הממ

לא דיברתי על זה, זה בסדר, תמיד הדור הזקן לא מבין את הצעיר

adidushim

New member
אני לא מאמין!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני דורש התנצלות בפומבי!!!

itayl2

New member
אחחחחחחח....

תמיד הקשישים האלו, מתרגשים מכל דבר... כאילו רצחתי לך את הכלב.. (או לקחתי לך את ההליכון, במקרה הספציפי הזה...) :)

itayl2

New member
אתה לא עובד עליי

עם הסלנג ה"היפ" הזה, הסלנג ה - "עדכני" הזה, צבוע! :)

adidushim

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif

טוב! אולי נתחיל בשרשור "כמה אתה חושב שתקבל ?"

פסיכומ

New member
יש לי רעיון לשרשור אחר

מה דעתכם על שירשור:מהו הפער הצפוי לדעתכם בין הציון שאתם שואפים אליו,לציון שאתם חושבים שתקבלו? נתחיל ממני-אין לי מושג!!!אני מקווה שמ0 ומטה...

adidushim

New member
או שרשור

מהי חיית המחמד בעדיפות שניה אצלכם? זה זכה להצלחה רבה בפורום "חלזונות חורף"

למעלה