בחילות

קריןעדי

New member
בחילות

היי, מאז שאני סובלת מאנדו' אני גם סובלת מבחילות...יש תקופות שפחות ויש תקופות שיותר...ואני כרגע בתקופה של יותר
רציתי לשאול את דעתכן לגבי כדורים המכילים ג'ינג'ר. בהריון זה די עזר לי וחשבתי שאולי זה יכול לעזור עכשיו ?! מה אתן חושבות ? פשוט נמאס לי מהבחילות, נמאס לי !

chocolata1

New member
גם אני סובלת מבחילות

אני אוכלת ג'ינג'ר מסוכר או שותה חליטת ג'ינג'ר וזה עוזר לי

kikona126

New member
היי קרין

בקשר לבחילות אין לי מענה... נסי להתיעץ עם תזונאית, לפעמים שינוי קל בסדר הארוחות או במרכיבים יכול להפוך עולמות... (תבקשי הפנייה מרופאת משפחה וזה יהיה בחינם, אין צורך באחת של אנדו אם את גם ככה עוקבת אחר התזונה תגידי לה מה את אוכלת ושהיא תסתדר עם זה..) יש לי שאלת תרגום, למה הכוונה קמח Sarrasin? (איך זה ניקרה בעברית?) תודה.

קריןעדי

New member
היי

מה שלומך ? לגבי מה ששאלת sarrasin זה כוסמת. מה חדש אצלך ? מאחלת לך יום נפלא

kikona126

New member
יש הרבה חדש...

חזרתי לארץ, וגם פה ערכתי שינויים בהרבה תחומים, במיוחד בספורט, עברתי לקבוצה מקצועית יותר (אני אזמין אותך למשחק כשתתחיל הליגה)... מהאנדו (טפו טפו טפו) לא שומעים הרבה... הדבר היחיד שמזכיר את הנוכחות שלו זה המגרנות שכרגע התחלתי טיפול מונע, ואני כבר שבוע ללא מגרנות... וזה ממש הצלחה במחשבה על המגרנות החזקות שיש לי (וכשאני אומרת חזקות, זה ממש חזק ולפעמים מסתיים בבית חולים, אפילו שבנות פה יעידו שלא כזה קל ״לגרור״ אותי לבית חולים... לא מתפנה לשם!) חוץ מזה הכל סבבה! חושבת שמצאתי דירה!!! ואת הקמח כוסמין, אני רוצה כדי להכין ממנו קרפ מלוח! יש לך רעיונות יצירתיים למילוי? אה! ואת יודעת איך מכינים קנל )quenelles( ? חייבת לנסות להכין את זה בבית! (ויש לי כמה שפנות ניסיונות) תרגישי טוב!!!!! ותבררי עם תזונאית על הבחילות. או שתשמעי את אולגה רז היום... לפעמים יש לה יציאות מעניינות!

liats80

New member
בחילות

היי, אני גם סובלת במבחילות. כמוך, לפעמים פחות ולפעמים יותר. באופן אישי פשוט התרגלתי אליהן ולמרות שהן עדיין מציקות לי למדתי לחיות איתן (בדר"כ אצלי הן מתחילות על הבוקר וכשהן חזקות אני מחכה עם האוכל עד שיישנה הטבה). כמו שכתבתי, לא ניסיתי ג'ינגר או משהו אחר לבחילות, אבל אני כן שותה תה גינג'ר כשיש לי כאבי בטן ובעיות העיכול שגם הן כנראה קשורות לאנדו. אני גם יודעת שיש שמשתמשות בג'ינגר להקלה על בחילות וסימטומים אחרים של אנדו. את יכולה לעשות חיפוש בגוגל באנגלית לאנדומטריוזיס וג'ינג'ר ותמצאי הרבה חומר על זה. תרגישי טוב!!

קריןעדי

New member
תודה

בכנות אני לא יודעת איך אפשר להתרגל לבחילות...זה מאוד משבש לי את השגרה...נראה לי שאנסה את הג'ינג'ר שבת שלום

liats80

New member
you don't have too

everyone reacts differently. It might be that you|rs are stronger than mine, or that you react to them differently. For me it is something I can accept But that doesn't mean that you have tio accept it Try the ginger and if that doesn't help try other things. I'm sure you can find something that helps!! .Good luck!

narkis18

New member
את לוקחת גלולות?

אם כן - בעבר לקחתי סוג גלולות שגרם לי לבחילות באופן קבוע... לקח לי זמן לעשות את הקישור, אבל בסוף נפל האסימון, החלפתי סוג והבעיה נפתרה. אז אם את באמת לוקחת גלולות, שווה לדבר עם הרופא ולנסות להחליף סוג.

קריןעדי

New member
אני כבר תקופה בלי גלולות

הכל התחיל עם האנדו'... מקווה שמתישהו זה יעבור...

למעלה