בחילות

זהבה240

New member
בחילות

בזמן האחרון חוץ מנפיחות נוראית בבטן, וגם בקרסוליים קצת, התחלתי להרגיש בחילות וחוסר תיאבון. היום למשל אני כל הזמן עם בחילות [ולצערי, אני לא בהיריון. כבר לא בגיל..] האם אלו חלק מהתופעות? יש גם לכן בחילות נוראיות כל הזמן זהבה

לא זכור לי שהרגשתי בחילות...

בטח לא בזמן הווסת או בזמן התקפת אנדו'. עכשיו אני אחרי זריקת לוקרין,אז כן יש לי פה ושם. אבל אני יודעת שזה חלק מתופעת הלוואי שלה. מקפיצה בשבילך,אולי מישהי אחרת תדע לענות לך. תרגישי טוב

סבלתי המון מבחילות

פארמין היה עוזר לי. תתייעצי עם הרופא שלך עם מותר לך לקחת. פעם התייעצתי עם נטרופתית והיא המליצה לי על טיפות טבעיות, וזה אכן עזר (לא זוכרת אם זה העלים לגמרי, השתמשתי בהן מזמן). אם את מעוניינת אחפש את השם שלהן.

זהבה240

New member
תודה

תודה, מותר לי לקחת פרמין, אבל זה מאוד מרדים אותי. אם זה לא יותר מדי עבודה בשבילך, אשמח מאוד אם תמצאי את השם של הטיפות הללו. זהבה

בבקשה

הטיפות נקראות- Vomitusheel של חב' Heel ההתייעצות עם הנטרופתית הייתה כאן בפורום (לפני מספר שנים...), היא רשמה לי איך לקחת את זה. אלו ההוראות שהיא נתנה לי: "את התכשיר לוקחים באופן הבא: 10 טיפות ברבע כוס מים חצי שעה לפני האוכל X 3 ביום - למניעת בחילות ובמצב אקוטי של בחילה שאת רוצה להעביר לוקחים 10 טיפות כל רבע שעה במשך שעתיים ראשונות ולאחר מכן 10 טיפות X 3 ביום". ראיתי שהיא המליצה גם על ג'ינג'ר: "את הגי'נגר קונים בדוכני תבלינים או בחנויות טבע, בא כשורש שהכי טוב זה או לגרר אותו ולשים במים רותחים או לחתוך לפרוסות ובשל במים כעשר דק' ולהכין כבר ל- 3כוסות מראש."

רווית04

New member
גם אני סבלתי רבות מבחילות

הבנתי שזו תופעת לוואי של המשככי כאבים כולל הדיכוי ביחד. הייתי מקבלת פראמין ותזונה מתאימה וזה עבר. תרגישי טוב.

liats80

New member
Yep

Hi Zehava, I'm not taking any pills or "Dikuy" and I suffer from nausea all the time. When I keep my diet it's a bit better - but not always. I understood it's one of the possible symptoms. At the moment I just live with it. If it really bothers you then maybe consult your doctor and get something to treat it.

זהבה240

New member
תודה

בינתיים אני מעדיפה בלי כדורים. אני מחזיקה מעמד, זה סתם מעצבן

bella1978

New member
כן, אני גם

בזמן האחרון יש לי בחילות וחוסר תיאבון. חשבתי אולי זה בגלל הציסטה הגדולה שיושבת לי בבטן
וכמובן נפיחות. אבל שוב, אין פלא: ציסטה של 8 ס"מ...

זהבה240

New member
ציסטות ובחילות

לפני הניתוח היו לי שתי ציסטות , אחת בכל שחלה. ואחת מהן היתה בגודל של 6 ס"מ. אבל רק פעם או פעמיים היתה לי בחילה עם סחרחורת. עכשיו אין לי יותר כאבים בכלל. רק נפיחות נוראית. כל הזמן יותר, ובימים האחרונים בחילות כל הזמן. אז אני לא חושבת שדווקא הציסטות גורמות לבחילות, אלא האנדו' באופן כללי.

kikona126

New member
בחילות - חוסר תיאבון - ירידה במשקל וציסטה

אכן הגיוני, גם לי זה היה בהתחלה במשך כמה חודשים. ירדתי הרבה במשקל באותה התקופה, ולא הבנתי למה... (אבל אהבתי את הירידה) ותאבון לא היה. בחילות, כן, אחרי שאכלתי משהו הייתי מרגישה את זה. עד שהגיע איזה חודש שהגוף שלי פשוט ביקש כל הזמן בשר ומתוק...

galim29

New member
גם סובלת מבחילות בעיקר בקיץ../images/Emo9.gif

לגעתי בגלל מזג האוויר והחום המחריד. גם חוסר תיאבון בעיקר לבשר ודברים חמים. תבדקי מה את אוכלת, יכול להיות שיש דברים שלא טובים לך, כמו למשל מוצרי חלב (גבינות, חלב, יוגורט), ירקות מסוימים (אני גיליתי שמלפפונים חמוצים למשך מנפחים אותי וגורמים לי בחילה) לחם לבן, קמח לבן. לא חסר אוכל שלא טוב לנו. תעשי בדיקה.

זהבה240

New member
את צודקת

אני חושבת שזה היה ממוצרי החלב. למרות שאכלתי רק גבינה 5% עיזים , אורגנית, ובכמות קטנה. כי ביומיים האחרונים מאז שהפסקתי עם זה, בינתיים יותר טוב לי. מקווה שזה יימשך ככה תודה זהבה

kikona126

New member
שימי לב עם הגבינות האלו בקיץ

הן מתקלקלות ממש מהר... (ורובן גם לא מפוסטרות)

למעלה