בחילות.....

rtho784

New member
בחילות.....

אני בת 55 יש לי בחילות בחודש האחרון.מה יכולה להיות הסיבה? מה רצוי לאכול ולשתות? תודה אילנה

לירון543

New member
סוג של תשובה

להגיד לך מה הסיבות האפשריות לבחילה, יהיה להמעיט ברפואה מערבית והן ברפואה משלימה בעיניי. הרי, יש סיבה לכך שמטופל צריך לצאת מביתו ולראות מטפל/ת. יכולות להיות כ"כ הרבה סיבות לבחילות מהקלות ביותר ( משהו בתזונה) לקשות ביותר. כמובן שאיני רוצה להפחידך, אבל גם לא רוצה שתמעיטי בחשיבות הבחילות. בקיצור, עצתי אלייך שבראש ובראשונה תלכי להתעייץ עם הרופא/ה המטפל שלך ולעשות אם צריך בדיקות כלשהן. אם הכל בסדר (וגם אם לא) קחי את הבדיקות עימך למטפל/ת ברפואה משלימה שיטפלו לך בבחילות, יסדרו לך את התזונה ואת אורח חייך אם יש צורך בכך. בנתיים אני מציאה לך להמנע ממשקאות ומאכלים ממותקים, לאכול ארוחות מסודרות, לא לאכול בשעת ערב מאוחרת. רק בריאות לירון לוי וייס רפואה סינית

kbengalil

New member
בחילות

אני בהחלט הייתי בודק את הבחילות אצל רופא המשפחה, אבל מבלי לדאוג יותר מדי. סתם כך על פני השטח, אי אפשר לדעת מדוע הן הופיעו פתאום. כפיר בן גליל www.ben-galil.co.il

יעל ND

New member
קודם כל,

צריך לעשות בדיקות. ואולי להתיעץ עם רופא גסטרו. וכשתפני לרפואה משלימה, אל תשכחי לקחת איתך את רשימת התרופות והתוספים שאת נוטלת. הרבה פעמים סיבת הבחילות בהם או בצירופים שלהם - אבל כל דבר יש לבדוק.

עמיר82

New member
ג'ינג'ר

מסכים עם כל מי שהגיב, אבל בנתיים כדי להקל על הבחילות, את יכולה לנסות לשתות תה ג'ינג'ר (לא משקית, אלא חליטה או ממש מים עם שורש ג'ינ'ר בפנים). אפשר ורצוי להוסיף לימון.

למעלה