בחילות

שירה96

New member
בחילות

היי יקירותיי , הרבה זמן לא כתבתי , אני מקווה שכולכן מרגישות טוב... כפי שאתן יודעות לאחרונה הייתי אצל ד"ר זולטי . מכיוון שאין לי כאבים כ"כ חזקים הוא המליץ על שימוש רצוף בגלולות ללא הפסקה .ע"מ שהאנדו' ישאר מנוון. רציתי לשאול אם מישהי מכן יודעת אם כביכול בתק' שאני מסיימת חבילה ואמורה לקבל מחזור אך במקום זאת ממשיכה חבילה נוספת יכולות להופיע התופעות של המחזור , למרות שאני ממשיכה . מה שאני בעיקר מרגישה זה בחילות , אך מכיוון שאני לא יודעת אם בחילות הן סיפטום של אנדו' אז אני פונה אליכן בעניין. האם מישהי מכן שותה גלולות רצוף אך כאשר מגיע כביכול התאריך הו היא אמורה לקבל מחזור (סיום חפיסה) יש לכן קצת בחילות....?אני גם מקיאה כתוצאה מהבחילות הללו , אך בעיקר מעניין אותי לשמוע אם בחילות הן חלק מהסיפטומים של אנדו'. ובכלל , מה דעתכן על ד"ר זולטי , נחשב טוב?? תציפו אותי ....מחכה לתשובתיכן בקוצר רוח :) שירה.

lior362

New member
אני סובלת מבחילות

והיה לנו איזה שרשור בנושא לפני כמה שבועות אני סובלת מבחילות. איני יודעת אם זה קשור או לא קחי כדור "פראמין"

זואילי

New member
לגבי פראמין

תתייעצי עם רופא שמכיר אותך כי אני מכירה באופן אישי מישהי שרגישה לפראמין ואסור לה לקחת את זה.

לוואנדר

New member
הנה הצפה- רק אל תשכחי לקחת חגורת הצלה../images/Emo91.gif

ממיל'ה אחת מתופעות לוואי של הגלולות זה הרי בחילות האם הגלולה חדשה לך? האם לקחת קודם לכן גלולות? ואם כן איזה? אם זה בחילות עד כדי הקאות הרי הגלולה לא הכי מתאימה לך. לפי דעתי ואני לא רופאה אך הבחילות הן בגלל סוג הגלולה. לי מאז ומתמיד גלולות גרמו לבחילות. לבחילות תנסי לאכול שקדים לא קלויים המושרים במים או קוביות קרח. תרגישי טוב תוואנדר

שירה96

New member
בחילות

הגלולה לא חדשה לי אני משתמשת בה כבר כמה שנים טובות , לאחרונה בהמלצת ד"ר זולטי גם ללא הפסקות בין חפיסות. הגלולה שאני משתמשת בה היא פמינט ומלבד מצבי רוח מידי פעם וגודש בשדיים היא לא עושה כלום ..הבחילות נמשכות כבר די הרבה זמן אומנם פעם פעמיים בשבוע ולפעמים יש שבועות שבכלל לא אבל עדיין לא ידעתי אם לשייך זאת אליהן. תודה על תגובתך , אם יש לך משהו להוסיף אני אשמח לקרוא. שירה

לוואנדר

New member
שירה 96 בוקר טוב,

הייתי ממליצה לך לפנות למרפאת גסטרו בתה"ש ליתר ביטחון לבדוק מה קורה? אבל כפי שאת מבחינה יש מס' לא קטן של בנות הסובלות מבחילות מדי פעם. כולל אותי! בבדיקות אצלי לא אובחן שום דבר חריג והומלץ לי לבצע קולונסקופיה שלעת עתה העדפתי לדחות את ההצעה כי עברתי לאחרונה ים בבדיקות פולשניות והחלטתי לתת לעצמי טיים אווט ולהתחיל לעבוד במקביל על הנפש+ לתת מנוחה לגוף( אני כחודשיים וחצי לאחר ניתוח לפר'). מקווה שתרגישי רק טוב לוואנדר

מיכל235

New member
היי שירה

לא יודעת אם זה אכן קשור לאנדו אבל גם אני סובלת כבר זמן רב מבחילות, וגם אצלי יש שבועות שאין כלום ויש שבועות שהבחילות מופיעות יום אחרי יום.

לוואנדר

New member
מיכלי מותק מה ניש?

איך את מרגישה? איך הכאבים? לא דיברנו ים בה... אצלי הכל חרהגיל חחח התחלתי לחשוב חיובי כמו שהרופא שמליץ לי מה שלא אומר שאתמול בשעה22:00 חטפתי התקף כאבים שרק רני ואלוהים שלי יודעים!!! כאבים בבטן מלמעלה עד למטה כולל הרחם השחלות המעיים מה לא.... התפתלתי מכאבים והתחלתי לבכות עד שכל האיפור נימרח לי על הפנים וכשבעלי הגיע הביתה וראה אותי הוא פשוט ריחם עליי ומה שהיה לו להגיד לי תמשיכי לחשוב חיובי. כמובן שלקחתי את הקוקטייל הקבוע שלי ורק ב- 11:30 חל שיפור ונרדמתי מרוב חולשה. איפה נעלמת לי.??? מקווה שאת מרגישה יותר טוב ואיך מצב הרוח? שלך לוואנדר

מיכל235

New member
../images/Emo24.gifהיי לוואנדר יקרה

תשמעי אבל לפחות עד 22:00 לא היה כאב, זה כבר שיפור לא? לקחת את הטיפות איך שקמת בבוקר כמו שהוא אמר לך? תמשיכי לחשוב חיובי, מי יודע אולי זה באמת יעזור. אני לפעמים בסדר ולפעמים לא כל כך, בימים האחרונים יש קצת רגיעה בכאבים מהשחלות אך יש לי כאבים באגן, לא חזקים אך בהחלט מציקים. מצב הרוח
, אך העייפות
. תרגישי טוב חמודה ותמשיכי לחשוב חיובי

לוואנדר

New member
שיפור בהחלט שיפור../images/Emo9.gif

כן בבוקר התעוררתי לקחתי את הטיפות שתיתי את הנס ואז לעבודה. למה את עייפה? לא ישנת מספיק? כן אני חושבת חיובי ומקווה שמזרימה אלייך גם קצת מהאנרגיות חחחחחחח לוואנדר

מיכל235

New member
לוואנדר../images/Emo124.gif

איפה האנרגיות שלך?????. הם לא מגיעות אליי שוב כואב בשחלה וברגל
והפעם לא כאב שנעלם אחרי מספר שניות. לקחתי את הארקוקסיה של זוזו.

רוניה35

New member
אתן לא חושבות שזה מוקד??? אני מודאגת!

אני בשבוע האחרון קיבלתי מחזור ואני מרגישה כאילו יש לי כדור בגרון, בחילות וגוש בבטן העליונה (בUS ו-CT לא מצאו כלום). רק הפעם ירד לי האסימון שזה קורה כל פעם שמגיע המחזור ואני מתחילה לחשוב שזה מוקד (תחושה שונה לגמרי ממה שהיה לי במחזור לפני האנדו'). מוכר כאן למישהי מוקד בקיבה? איזור הקיבה?

nhmhphmh

New member
הי רוניה

גם כאבים בבטן העליונה הם משהו שיכול לקרות בצורה ישירה או עקיפה בגלל האנדו. בזמנו שהיו לי את הכאבים האלה שאלתי פה בפורום ואני והיו 2 בנות אני חושבת שדיברו על מוקדים בקיבה. לי לפחות הכאבים נגרמו בגלל משככי כאבים שלקחתי שכנראה מעודדים שם דלקות. מכיוון שאנדואיות נזקקות מידי פעם למשככי כאבים זה תופעה שמופיעה. אני חושבת שאת צריכה להרגע ופשוט ללכת להיבדק כדי להיות שקטה. אני עשיתי גסטרוסקופיה- בדיקה של דרכי העיכול העליונות ובצורה זו גילו בצורה חד משמעית שזה לא מוקד של אנדו אלא דלקת בגלל משככים. בכל מקרה תשקלי לעשות את הבדיקה. מקווה שהכל יסתדר.

רוניה35

New member
עשיתי גסטרוסקופיה במרץ ולא מצאו כלום,

הכל תקין. ללכת שוב? אחרי 5 חודשים...

nhmhphmh

New member
לא נראה לי שאת צריכה לעבור זאת שוב

אני לפחות מנסה להמנע מבדיקות עם טשטוש או הרדמה כמה שאפשר..שתי שאלות: התופעות שציינת היו לך לפני או רק בתקופה האחרונה? והאם בבדיקה היו מודעים לכך שיש לך אנדומטריוזיס? - אני דאגתי להדגיש זאת כמה פעמים כי רוב הרופאים נוטים להתייחס בזלזול לקטע של אנדו בבטן העליונה.. בכל מקרה, אלא אם כן השתנה משהו בהרגשה שלך בצורה משמעותית בנוגע לדרכי העיכול העליונות מאז הבדיקה אני לא יודעת אם כדאי לך שוב להיבדק. אבל, זו תחושה אישית לפי הבנה שלי וכדאי לך להתייעץ עם רופא משפחה או גסטרואנטרולוג.

לשירה 96

לא סובלת הרבה מבחילות אבל הן מגיעות פה ושם אף פעם לא עקבתי אחריהן לבדוק באיזה ימים הם מגיעים כך שלא יכולה לעזור בזה כל כך. אם בחילות הם סימפטום של אנדו - אולי תלוי היכן הוא יושב את צריכה לשאול את הרופא. לגבי דר' זולטי - כמו שבטח קראת בפורום הדעות הן לכאן ולכאן לא רק לגביו...אני יכולה להעיד עליו שבזכותו ובזכות עירנותו לא כרתו לי איברים וסוריאנו הגיע אלי......אבל לא כולן חושבות כמוני. לדעתי רק את תוכלי לדעת איך הוא בשבילך כי כמו שהוא לא טוב למישהי אחת הוא יכול להיות מצויין עבורך הכל תלוי באיך את והוא מתקשרים.... שוב לגבי הבחילות - אם התחברת עם זולטי תתייעצי איתו.....

למעלה