בחילות האלה...

רחלי555

New member
בחילות האלה...

אני כבר יוצאת מדעתי, 24 שעות של בחילות... בהריונות הראשונים לא היה לי דבר כזה... אני לא יכולה לסבול את הבחילות ואני לא ישנה כל הזמן בחילות... מישהי יודעת על משהו שיכול לעזור... קניתי קוקולין שהמליצו לי ואחרי זה קניתי גרבידול וכלום לא עוזר... אז אם יש למישהי רעיון לעזרה אשמח... חג שמח רחלי

לימון מוסיף המון

זה מה שעזר לי, אבל הבחילות שלי היו נסבלות ורק בסוף פרק הבחילות הבנתי שזה מהריון.... אבל אני יודעת שעל חברות זה עזב - בהצלחה ושיעבור בקלות
חג שמח

עָנת

New member
בחילות../images/Emo46.gif

יפית סבלה קשות מבחילות,ומה שהקל היה לימון טרי וסוכריות בטעם לימון של MUST. ומזל טוב על ההריון

רחלי555

New member
היי ענתושששששששש

איזה כיף לשמוע ממך... כ"כ הרבה זמן לא דיברנו לימון ממש לא עובד גם לא טוסטים וכאלה אני כבר די מיואשת... משתדלת לסבול בשקט חג שמח ותודה רחלי

עָנת

New member
בחילות ושאר ירקות ../images/Emo3.gif

יקירתי
הנחמה היחידה שהבחילות לרוב עוברות בחודש חמישי(ואפילו לפני כן) בהריון עם מאי סבלתי המון מיזה. אבל... הכל עובר

רחלי555

New member
היי ענתושששששששש

איזה כיף לשמוע ממך... כ"כ הרבה זמן לא דיברנו לימון ממש לא עובד גם לא טוסטים וכאלה אני כבר די מיואשת... משתדלת לסבול בשקט חג שמח ותודה רחלי

רחלי555

New member
היי ענתושששששששש

למעלה