בחילות בים כירושלמי שיוצא לשיט לתורכיה נא עזרתכם לגביי תחזית גובע הגלים לימים חמישי שישי שבת הקרובים
K kalman3 New member 3/8/04 #1 בחילות בים../images/Emo181.gif כירושלמי שיוצא לשיט לתורכיה נא עזרתכם לגביי תחזית גובע הגלים לימים חמישי שישי שבת הקרובים
בחילות בים../images/Emo181.gif כירושלמי שיוצא לשיט לתורכיה נא עזרתכם לגביי תחזית גובע הגלים לימים חמישי שישי שבת הקרובים
C CaptainKOOK New member 4/8/04 #2 בעיקרון הים ירד מגמה של ירידה בגלים לקראת סוף השבוע, אבל עדיין לא ים שקט לגמרי. אני מציע לך להצטייד בכדורים/מדבקות נגד מחלת ים - בפורום צלילה או שייט ימליצו לך איזה סוג בדיוק. שיט נעים!
בעיקרון הים ירד מגמה של ירידה בגלים לקראת סוף השבוע, אבל עדיין לא ים שקט לגמרי. אני מציע לך להצטייד בכדורים/מדבקות נגד מחלת ים - בפורום צלילה או שייט ימליצו לך איזה סוג בדיוק. שיט נעים!