בחילה לאחר החזרה

secretita

New member
בחילה לאחר החזרה

הי בנות. רציתי לשאול לגבי בחילות. אני יום 5 אחרי החזרה של 2 עוברים יום 2 (באותו יום הזרקתי חצי אוביטרל לתמיכה, לשאיבה הזרקתי דקפפטיל). היום בלילה התחילו כאבי מחזור מאוד חזקים ובחילות שנמשכו כל היום (לוקחת תמיכה נרות, כדורים וזריקות). ממה זה יכול להיות? זה לא מוקדם מדי להשרשה? וכבר מאוחר מדי לגירוי יתר (יומיים לפני שאיבה הורמונים 14000). מאוד מודאגת, אף פעם לא סבלתי מבחילות גם לא בשני כימיים שהיו לי ובכלל בחיים. לציין שבגדול אני מרגישה טוב, שותה הרבה מים. אולי היה למישהי?

תו123456

New member
היי

בחילות יכול להיות תופעת לוואי של האוביטרל... זה אמור לדעוך. אבל בכל מקרה הייתי מתייעצת עם הרופא רק בשביל השקט הנפשי..
לגבי כאבי המחזור אמו שזה השרשה מחזיקה לך אצבעות

שחר רו1

New member
בחילה אחרי החזרה

היתה גם לי, לדעתי מה אוביטרל, לא נראה לי קשור בכלל להשתרשות ולגבי גירוי יתר, לכך יש סימפטומים נוספים שאת מדווחת שאין לך. יכול להיות גם סתם וירוס שהצטרף לחגיגה

secretita

New member
הבחילה חלפה אבל עכשיו

מהיום כואב הציצי שלא כאב בחיים. בבקשה בבקשה בבקשה רק מתפללת לתינוק

שחר רו1

New member
מצטרפת לתפילות, לי באופן אישי התמיכה גורמת לכאב אדיר בחזה

שעובר רק עם הפסקת התמיכה. הבאסה עם ההורמונים האלה זה שהם מייצרים סימפטומים של הריון . אני אחרי ההחזרה האחרונה הייתי משוכנעת שאני בהריון, היה שם הכל, כאב בחזה, בחילות, תחושה שמשהו מתרחש בבטן, חולשה, הכל. אבל הבטא היתה שלילית. מחזיקה לך אצבעות שזאת תהיה ההחזרה האחרונה שלך.

למעלה