בחיי יש לכם פורום יבש..

busted4ever

New member
מי שמעליי אמרה שהיא תתקשר עוד חצי

שעה אבל זה היה אתמול!!! ומי שמעליי מעלייי ....... הוא עצמו לא נחמד ]=

Sk8erJS

New member
מי שמעליי

בכלל לא מבינה... והיא בכלל לא שולחת הודעות ושומרת על קשר ולא איכפת לה בכלל... גם לא איכפת לה שנעלבים ממנה.. והגיע הזמן שהיא תעשה משו בנידון...

busted4ever

New member
מי שמעליי מצחיקה חחחח

ומי שמעל מי שמעליי לא אמר לי שהוא נעלב אבל אני יודעת שהוא נעלב [ואני חושבת שאני גם יודעת על מה] וגם הוא לא שומר על קשר והוא לא צודק בזה שהוא אמר שלא אכפת שנעלבים ממנה כה אכפת!!!!!!!! אבל היא חושבת שאם כבר בנאדם נעלב הוא נעלב אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה

Sk8erJS

New member
מי שמעלי

לא יודעת למה אני לא שומר על קשר... ואני בספק שהיא מספיק חכמה לעשות 1+1 ולהבין למה... כיוון שעד עכשיו היא לא הבינה למרות שזה כ"כ ברור... ואם מי שמעלי ידעה שנעלבתי... למה היא לא התנצלה כמו בן אדם שאיכפת לו...?! זה שאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה זה נכון.. אבל אפשר להתנצל ולא פשוט לנתק קשר ולהיות מגעילים...

Sk8erJS

New member
מי שמעלי

תשתוק אם היא יודעת מה טוב בשבילה... חחחחחחח סתם (?!)

busted4ever

New member
מי שמעליי טועה. [שוב]

ואיך מי שמעליו אמורה לדעת שהיא לא הייתה בסדר והיא מגעילה [למרות שהיא לא...היא נורא נחמדה.] אם לא אומרים לה?! והיא כן התנצלה היא רשמה פה הועה שהיא מוסרת מזל טוב [כי היא לא הייתה בחולון היא הייתה באילת כל הסוף שבוע שעבר]

Sk8erJS

New member
מי שמעל מי שמעלי...

לא ראה את התגובה הזאת... מכייון שהתגובה הזאת לא קיימת... מי שמעלי מוזמנת לשלוח לינק... כדי להוכיח שזה קיים... והיא גם יכולה... לדבר איתי במסנג'ר ולהתנצל כמו שצריך... ולא באיזה הודעה מסריחה בפורום שבכלל לא קיימת...

busted4ever

New member
מי שמעליי יכול לבדוק בהודעה

שבכותרת יש "אאאאאאאאא" וזה בתאריך יומהולדת שלו!!!! ולא להאשים אנשים כל הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$%$%^^*)&)*)*^*&^$^@#@#%&

Sk8erJS

New member
למי שמעלי

מגיע התנצלות... :( אני נורא מצטער... אבל לא ראיתי את זה... אז תודה רבה מותקקקקקקקקקקק!!! :):)
אבל בכל זה לא יזיק אם תשלחי פה ושם הודעות במסנג'ר... :)

RoY Circa182

New member
אהההה לא רשמת מי שמעליי!

נפסלת! תמחקו את ההודעות שלה והיא מקבלת פחות 10 נקודות (אני המסאטר לי מותר לרשום בלי "מי שמעלי" חוץ מזה "מי שמעלי" בטח הומו או חרמנית

RoY Circa182

New member
מי שמעל יוני טועה

אני עוד מעט בן 18 אה והוא גם המציע משחק ששיגע את הפורום בגללו כולנו מפגרים ונכים ולא נתגייס לצבא כי אנחנו נצא על 21 רפואי על פיגור ולא נתחתן ולא נביא ילדים וכול מה שנעשה זה לשבת בבית ולהמשיך לרשום ולחכות למי שמעליי הבא יופי, כול הכבוד

l i o r a n g e

New member
אמממ מי שמעליי

הוא זכר בן 18 עוד מעט. מי שמעליו זה הוא עצמו. ומי שמעל מי שמעליו, לא הבנתי אותו... מזתומרת "גומרת מהר"?

למעלה