בחיים לא תנחשו מה קרה לי היום

RenanaD

New member
בחיים לא תנחשו מה קרה לי היום

באחד הקורסים אנחנו צריכים לעשות מעבדה מסוימת, והתחלנו אותה היום. הגענו לחדר, חיכינו למתרגל, ופתאום נכנס מישהו אחר שעובד באותו חדר.
בחור רוסי, דומה שתי טיפות מים ל... סארק!

dans girl

New member
.
אפשר שיהיה גם אצלנו בקמפוס איזה סארק??
תודה
.

וגם - אין לי זמןןןן לכלוםםםםםם

RenanaD

New member
"
" לכולכן

כנראה שאראה אותו עוד בהמשך, כי יהיו לי עוד מעבדות שם, אבל אני לא יכולה לצלם אותו! אני לא מכירה אותו בכלל, איזו פאדיחה

dans girl

New member
תעשי את התרגיל הקלאסי! תעמידי פנים שאת מצלמת משהו בסביבה שלו, אפילו מישהו שילך ויעמוד במקום המתאים, לא קרוב מדי אבל גם לא רחוק מדי לסארק, כדי שתוכלי לצלם כמו שצריך בלי שזה ייראה מחשיד מדי. כמו שאני, גיתית ושרי עשינו עם המעריצה הכי זקנה של קין כשהיינו בהופעה בלונדון
:

https://www.facebook.com/photo.php?...a.73938900319.109342.593000319&type=3&theater

RenanaD

New member
אני מומחית בתרגיל הזה!

כ"כ הרבה תמונות מוצלחות הנצחתי ככה

הבעיה היא שיחד איתי במעבדה יש שני בחורים דתיים. אז דבר ראשון, הם יחשבו שאני יצורה, ודבר שני, הם לעולם לא יזרמו איתי

dans girl

New member
זהו? כל המעבדה זה רק את, שני דתיים, המדריך וסארק?? איך זה הגיוני?
ותבחרי איזה ניסוי מגניב שאתם עושים ותצלמי. או משהו. זה סארק, רננה. אנחנו צריכות לראות אותו ולהתלהב

Rachel47

New member
עאלק "זה סארק, רננה"

הרגת אותי
ותכלס, אתם לא מצלמים במעבדות?
יש אלבומים שלמים מכל מעבדה שאי פעם עשינו!

RenanaD

New member

לא מצלמים! רק אם זה משהו מיוחד במינו... נניח תוצר של פוטולומינסנס במעבדה אורגנית, או איזו תמיסה צהובה שיצאה עם נצנצים. אף אחד לא באמת טורח לצלם אצלנו.

ודפי - מה שאנחנו עושים זו לא מעבדת סטודנטים רגילה, בחדר שמיועד ללימודים. בקורס הספציפי הזה אנחנו לומדים על מחקר אמיתי של אחת מקבוצות המחקר באוניברסיטה (סמסטר א' כימיה, ב' פיזיקה), ולכן עובדים בחדר שבו הדוקטורנטים/מאסטרנטים עובדים כל יום באופן קבוע. אז זה המגרש הביתי שלהם, פאדיחה לעשות פאדיחות מול כולם

dans girl

New member
ראיתי רק את שתי התמונות הראשונות וכבר התחלתי להתפוצץ מצחוק

למעלה