רציתי להוסיף למה שרשמת...
אנשים פה הביעו את דעתם על הפרק, ואמרו כאן כל מיני דברים בקשר להגיון שיש או אין בפרק, ושכחתם משהו אחד: מדובר בסדרה שמדמה מצב אמת. זו לא סדרה בדיונית, והתסריטאים מנסים לדמות את מה שקורה למציאות (כמובן בהגזמה שהכל קורה והכל קורה מהר, אבל מצבים הגיוניים ושיחות הגיוניות). בגלל זה זה כ"כ טיפשי שעשו את הפרק הזה. מה, מה הוא אומר? חשבתי אולי היה פרק מיוחד ל"הלוואין" ("ליל כל הקדושים"), אבל כבר היה (ולדעתי גם הוא היה די דפוק בגלל שהסיפורים שבו לא היו מפחידים אבל זה באמת לא הפריע לי כי אמרתי נו, אי אפשר תמיד להצליח בשינוי רעיון אבל לפחות היה ניסיון לצאת מהתבנית הרגילה ולעשות פרק דמיוני מיוחד להלוואין). אז מה הפרק הזה אמור להביע?!? אני מבין ממה שאנשים כותבים על הפרקים הבאים שהם יהיו נורמליים, אז מה הקטע של לזרוק לנו את הפרק הזה סתם ככה פתאום בלי להסביר למה ובלי שבאמת הוא קשור (ואם הקשר הוא שג´ואי התבגרה, הם יכלו לעשות את זה בדרך קצת יותר אמיתית, כמו שיחטוף אותה חייזר או שהיא תיקח כדורי בגרות...) ומה הקטע של הפתיחה בהתחלה?!? למה העננים האלו?!? היה חסר פה ממש הסבר למה זה קרה. ושוב, זו דעה, אפשר להתווכח, אפשר להביע, אבל אל תקחו את זה קשה, זה מה שאני חושב, זה מה שאחרים חושבים, ויכול להיות שאתם לא חושבים כך ואתם חושבים אחרת. אני לא מנסה לשנות את דעתכם, אני רק מספר לכם מה אני חושב ורוצה לדעת מי חושב כמוני ומי חושב אחרת. אז ביי. תהנו. Talik