בחיים... אבל בחיים!

אתה ממש טועה

זה היה הפרק הדפוק ביותר בסדרה זה לא כל כך מעניין לראות אנשים מתים ואיש נדרס זה מגעיל וזה משעמם לראות את ג´ואי שרה!!

smochkin

New member
בחיים... אבל בחיים!

לא היה פרק יותר פלצני מזה שהיה!!! רק ג´ואי פוטר מסוגלת בשוויון נפש לשוחח לה שיחת נפש קלילה עם מי שמאיים עליה באקדח,שודד אותה, אחר כך להושיט לו עזרה כשהוא נפצע, לשיר לו לפני שהוא מת ועוד לתת למשפחה שלו את ה500 דולר שהוא גנב ממנה!!!!!!!!! אני אמרתי לעצמי שאם היא נותנת את הכסף בסוף אני פשוט אמות!!! והיא נתנה!! אלוהים כמה פרק אחד יכול להיות איום ונורא כמו זה?! זאת ג´ואי פוטר בשבילכם. לדעתי גם אם הוא היה יורה בה היא עדיין הייתה מדברת איתו ואומרת לו "זה בסדר. אתה שודד נחמד..."

כן, זה קצת דפוק. אבל אם נתעלם מזה..

היה טוב. חחחחחחחחחחחחח אבל זה כבר התסריטאים. *היא* שיחקה את זה ממש טוב.

אתה ממש לא הבנת...

היא לא נתנה את ה-500 דולר למשפחה של השודד!!! היא נתנה את הכסף למשפחה שלה (כמובן, במטאפורה)!!! לא שמת לב שחוץ מהשם של הילדה הקטנה, לא אמרו את השמות של השודד ואשתו (אני חושבת...
). טוב אם הם באמת לא הזכירו את השמות, זה בגלל שהם לא באמת בני אדם אחרים. הם כאילו, המשפחה שלה. אני חושבת שמטרת הפרק הייתה להבהיר שג´ואי סגרה מעגל. היא עכשיו במכללה, והיא סוף כל סוף הבינה שהיא מוחלת לאבא שלה. היא מוכנה להמשך החיים שלה...

smochkin

New member
אבל אני בת בכלל...../images/Emo171.gif

וזה שהיא חושבת שעל ידי מתן 500 דולר שנשדדו ממנה ואז חזרו אלייה חייה יסתדרו סוף סוף זה רק מוכיח שזאת רק סדרה ולא החיים עצמם... הלוואי יכולנו לפתור הכל עם 500 דולר... לא ככה?

M o o n G i r l

New member
שיואו!!

זה בדיוק מה שאני אמרתי..רקקק ג´ואי פוטר הקדושה מסוגלת לזה.. אני חשבתי שאחרי שתפגע בו המכונית היא פשוט תיקח ממנו את הדברים ותלך.. אבל לאאא..היא התחילה לדבר איתו ועוד הזמינה לו אמבולנס?! טוב..אבל אולי זה בגלל שהיא גילתה שהוא סוחר סמים..והיא נזכרה באבא של ה וכל הקיטש שמסביב..זה היה פרק חביב. לא משהו. יותר מדי אירוניה..

בקשר ל-500 דולר...

זה מה שכל כך מציק לכם?! זה ההי הקטע בסוף שהבהיר את כל המטאפורה ואת כל הפואנטה של הפרק. היא נתנה את הכסף הזה כדי שלילדה הזאת, שמאוד הזכירה לה את עצמה, יהיה קצת יותר קל בחיים. אז מה אם 500 דולר לא פותרים את כל בעיות העולם אבל זה גם משהו, לא? וחוץ מזה זה היה הסימן שבא להראות את הכוונה של כל הפרק הזה. למי שאמר שהאי היתה צריכה לקחת לשודד את הדברים ולא לחכות איתו שהאמבולנס יגיע... בהתחלה כשהוא שכב שם והיא חשבה שאולי הוא מת היא באה אליו ולקחה את כל הדברים ששייכים לה. אנחנו לא יודעים מה היא התכוונה לעשות אבל זה היה נראה כאילו היא רוצה לקחת את הדברים שלה ולעוף משם. אבל אז היא ראתה שהוא חי והוא איים עליה עם האקדח שלא תלך אז את לא באמת מצפה שהיא תיקח לו את הדברים ותתחפף משם, נכון? הוא איים עליה. בשלב יותר מאוחר כשהיא כבר גילתה שאין לו כדורים באקדח אז היא יכלה ללכת אבל זה השלב שהיא גילתה שהוא שוכר סמים ונזכרה באבא שלה. וגם אם כל זה קצת טוב מדי ולא מציאותי אז מה? אז ג´ואי היא מלאך סו וואט?

Luthien

New member
טוב!!!!!!!

גרררר!!!!!!! אתמול היה פרק מיוחד ומרגש, שלדעתי נורא ביגר את דמותה של ג´ואי, כאילו, הקטע עם השודד......הוא די הכריח אותה לדבר איתו, וכל אחד מתמודד עם המצב באופן שונה, אחרי הכל, היא הייתה בהלם מהכל והתעלפה..... היא לא בדיוק ברחה בגלל שאחרי שהיא הביאה לשודד את הכסף והכל הוא רצה עוד ועוד.....והקטע עם הפלאפון.......היא הייתה חייבת לקחת אותו........וחוץ מזה, כשהוא זרק את הכרטיס אשראי שלה, התעצבנתי מזה שהיא לא הרימה אותו...... בכל מקרה, היא לא יכלה להשאיר אותו לדמם למוות, היא הייתה חייבת לחכות איתו לאמבולנס והכל וכל הקטע שהיא עשתה את זה בגלל שהנושא קרוב לליבה בגלל שאבא שלה היה כמו השודד, סוחר סמים והכל.... הפרק היה טוב, אני לא יכולה להכריח אתכם לחשוב כמוני......אבל בכל מקרה.....אני לא חושבת שהבנתם את המסר שלו טוב.....

נטלי ב

New member
אוי באמת!!!!

בדיוק נכנסתי לפורום כי סוף סוף ראיתי פרק מהמם בדוסון (אחרי הרבה זמן של חומר לעוס בסדרה...מה לעשות) ואני רואה פה אנשים מדברים על הפרק הכי דפוק שהם ראו?! זה היה בפירוש פרק מרהיב, אמנם יוצא דופן אבל משהו מיוחד... זה היה כל כך יפה!!! איך שהכול התחבר והמסרררר ,אנשים, המסר! ממש גרם לי כמעט לבכות! זה היה כזה מרגש.... בכל מקרה פרק מהמם ויפה!!!!! נטלי

talik

New member
רציתי להוסיף למה שרשמת...

אנשים פה הביעו את דעתם על הפרק, ואמרו כאן כל מיני דברים בקשר להגיון שיש או אין בפרק, ושכחתם משהו אחד: מדובר בסדרה שמדמה מצב אמת. זו לא סדרה בדיונית, והתסריטאים מנסים לדמות את מה שקורה למציאות (כמובן בהגזמה שהכל קורה והכל קורה מהר, אבל מצבים הגיוניים ושיחות הגיוניות). בגלל זה זה כ"כ טיפשי שעשו את הפרק הזה. מה, מה הוא אומר? חשבתי אולי היה פרק מיוחד ל"הלוואין" ("ליל כל הקדושים"), אבל כבר היה (ולדעתי גם הוא היה די דפוק בגלל שהסיפורים שבו לא היו מפחידים אבל זה באמת לא הפריע לי כי אמרתי נו, אי אפשר תמיד להצליח בשינוי רעיון אבל לפחות היה ניסיון לצאת מהתבנית הרגילה ולעשות פרק דמיוני מיוחד להלוואין). אז מה הפרק הזה אמור להביע?!? אני מבין ממה שאנשים כותבים על הפרקים הבאים שהם יהיו נורמליים, אז מה הקטע של לזרוק לנו את הפרק הזה סתם ככה פתאום בלי להסביר למה ובלי שבאמת הוא קשור (ואם הקשר הוא שג´ואי התבגרה, הם יכלו לעשות את זה בדרך קצת יותר אמיתית, כמו שיחטוף אותה חייזר או שהיא תיקח כדורי בגרות...) ומה הקטע של הפתיחה בהתחלה?!? למה העננים האלו?!? היה חסר פה ממש הסבר למה זה קרה. ושוב, זו דעה, אפשר להתווכח, אפשר להביע, אבל אל תקחו את זה קשה, זה מה שאני חושב, זה מה שאחרים חושבים, ויכול להיות שאתם לא חושבים כך ואתם חושבים אחרת. אני לא מנסה לשנות את דעתכם, אני רק מספר לכם מה אני חושב ורוצה לדעת מי חושב כמוני ומי חושב אחרת. אז ביי. תהנו. Talik

למעלה