בחייכם!

sandwichtown

New member
אני לא מגזימה..

אוקיי, אז יש להם איזה 2-3 שירים שאני מחבבת... אבל חוצמזה, אני פשוט לא יכולה לסבול את המוסיקה שהם עושים.

EROTOMANIA

New member
אופס..

כתבתי בשם אחר... וואי, אם אתם מגלים מה בדיוק אני עושה עם הניק השני, הלך עליי. :)

NiGa

New member
מואהאהאהא...

אל תדאגי, לא אחשוף אותך...

שבז

New member
תגובה....

אוקיי... לא היה לי כוח לקרוא את הכול אבל...: בלינק בסדר אבל דרים קוראים אותם תוך שניה... באמת!!!!!! דבר שני... פנטרה נגנים בני זונות כול אחד בנפרד... אבל ביחד הם סתם חרא, הם פשוט לא יודעים לנגן ביחד!!!!! ודבר שלישי ואחרון... אימג´ז דיסק ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב.. (שלשום קניתי אותו... מזל"ט לי)

EROTOMANIA

New member
בקשר לפנתרה..

יכול להיות שאתה צודק... אבל אני לא טורחת, אני פשוט לא יכולה לסבול אותם... ביחד או לחוד. ובקשר לדיסק.. תתחדש, זה חתיכת דיסק טוב..

EROTOMANIA

New member
בלה יותם ..

אני לא מאמינה שאתה יודע.. אני מרגישה .. כל כך... חשופה... :\ ידעתי שהייתי צריכה לכתוב לו את זה ישירות וזהו. טוב מה אני מזיינת ת´שכל... אחר כך כולם ידעו.

Texasgirl

New member
EXHORDER ???PANTERA

OK,even that i said i like pantera,there is a place in my heart where i will always hate them for being stupid. here is a way to teach you all a little something about their poor ass.k

theriddler

New member
איזה ענק!...קראתי על המהפך הזה בעבר

......אבל מה עם המוזיקה?

שבז

New member
אמממ...

את אימג´ז קניתי יום אחרי שקניתי לו.... והסיפור הזה באמת אמיתי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? כאילו ברור שההפרזות פה זה שטויות אבל העיקרון.... שהם גנבו שירים וכול החרא הזה...

Texasgirl

New member
ALL TRUTH

you should see their glam rock pictures,and if you will try real hard you will find some music,phil sounds like a feg and heavy mascara and hair spray. they did a realy good job hiding their past.. he he... gottcha!!!! k

למעלה