בחייכם תעזרו לי

lovely F88

New member
בחייכם תעזרו לי

היי לאהובי עוד חודש יומהולדת ואני מתה לשלוח לו מתנה , אני תיכננתי לקנות לו מתנה אבל הבעייה שרבנו והוא אמר לי שלא רוצה שאשלח לו שום דבר , אבל אני לא יכולה לא לשלוח לו מתנה , הבעייה שאני חושבת להכין לו מתנה מדהימה ובעזרתכם שתגידו לי אם יש דרך שאשלח את המתנה או ההפתעה בכך שלא ידע שהיא ממני כאילו הוא ירגיש שהיא ממני אבל לא יהיה בטוח ואז לא יוכל להחזיר אותה .. בחייכם אם למישהו יש פיתרון לזה כי אני מאוד מדוכאנת בגלל שלא אוכל לתת לו מתנה , כל כך חלמתי הרבה איך להפתיע אותו ואיך שאכין לו את המתנה הכי יפה אבל לא רוצה שידע מי אני , הבעייה אני לא אוכל ללכת לביתו כי ההורים שלו לא יודעים על הקשר הסודי שלנו , אני בדרך כלל שולחת לו מתנות בדואר , אז יש דרך אחרת שאשלח את המתנה (גם אם בדואר) אבל שלא יכעס ולא יידע שהיא ממני ... תודה רבה אני אוהבת אתכם מאוווווד

טוב אז...

מעבר לעובדה שכתבת את המילה "מתנה" 9 פעמים בהודעה הזו...אני חושבת שאת נמצאת במערכת יחסים שמנוהלת מהסתכלות של ילד בכיתה ו'. לשלוח מתנה?! מתנה בדואר?! לשלוח בסתר מתנות?! שההורים לא ידעו על הקשר הסודי!? את אמיתית? אם כן..ממש כואב לי לשמוע שיש דברים כאלה..

תכבדי אותו.

או שתשלחי "רגיל" או שאל תשלחי. אני חושבת שצריך לכבד את בקשתו. ומסכימה עם "דמעה חמה" שמה שאת מתארת עצוב לקרוא...

shirly221

New member
../images/Emo66.gif איזה קטע מוזר....

אם נצא מנקודת הנחה שביום יום מתנות לא נשלחות בדואר אלא נמסרות באופן אישי, ושמסירה כזאת אופיינית מאוד בקשר שלכם, הגיוני שאם הוא יקבל משהו בזמן הקרוב הוא לא יחשוב הרבה "הממ... מעניין מי שלח לי מתנה בדואר...". סביר להניח שישר הוא יקשור אותה אלייך. עדיין לא ברור לי למה את לא רוצה שידע שזה ממך אלא רק ירגיש שזה ממך... בכל מקרה, את יכולה לשלוח לו פרחים עם שליח ללא פתק... או שכן לצרף פתק אבל עם ציור (שולם למשל? אכן כיתה ו'...
) להחזיר את הפרחים- הוא לא יחזיר. מצד שני גם להימשר הם לא יוכלו... ינבלו אחרי כמה ימים.

s w e e t 18

New member
לפי דעתי..

את צריכה לכבד את ההחלטה שלו את יכולה לשלוח לו מזל טוב אבל לפי דעתי ותרי על המתנה וכבדי אותו בהצלחה

למעלה