בחייי בואו נשרשר

AmiTutiT14

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo26.gif

איפה המנהלת

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifהיא פה כל הזמן...

ועכשיו, ניצלוש הנצלש
....
כוכב נולד
, בחיי אתן לא מאמינות, בתחרות שהם היו צריכים להביא שירים על שמות של בנים, ידעתי הכל, וזיהיתי את 'טראפטוני', ב-2 תוים הראשונים, וזה ככה אצלי בכל תוכנית-אני מתפאלת ממני כל פעם מחדש
..

AmiTutiT14

New member
חחח כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif אז מי ניצח../images/Emo35.gif

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo41.gifמי ניצח..../images/Emo41.gif...

מי שדווקא הכי ברור שהיא תנצח-סשה,ואז ג'קי, ואז שירי, אני אהבי ממש את כולם,אז הצבעתי לכולם, חחח....

סשה מלכההה!!!../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

איך אני אוהבת אותה..כל כך הגיע לה לזכות! איזה כיף!! 2 הפייבוריטים שלי עלו לחצי גמר (הראל מויאל וסשה) עכשיו רק חסר ששירלי תעלה..והחיים יפים

בוהו../images/Emo10.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

שסה עלתה......
. אוווווווווווווווווווווף
כל כך רציתי שג'קי (מלך
) יעלה
ולא סשה....
הוא שר כל כך מ-ד-ה-י-ם
ארררררררגגגגגגגג אני מעוצבנת
. וכל כך לא רציתי שהיא תעלה
זה היה צפוי מדי
ולא מעניין
ו..אררררר
לא אוהבת. ושירי מסכנה....
. היא כל כך חמודה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifג'קי באמת נתן הופעה

טובה
, שירלי אלקבץ כזאתי גרועה >-<;;, סשה לקחה שיר, שלא יודעת לא אהבתי כל כך את הביצוע שלו... לי לא משנה מי יצליח
אני מחכה עד שיחזירו את מיכל, אני עדיין לא מעכלת שהם הוציאו את לירון(
)

Anat L

New member
מיכל רשף

היא קרובת משפחה רחוקה שלי (אם זה הגיוני)

../images/Emo2.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

סשה מעולה! היא פשוט...מרגשת.. שהיא שרה אי אפשר להוריד תפרצוף מהמסך! וג'קי באמת מעולה... אבל לפחות אפשר להחזיר אותו.... בכל מקרה לסשה היה מגיע לזכות (
) ועכשיו רק חסר ששירלייי תעלה ואז השלישיה שלי-כולם בחצי גמר (סשה, הראל {מויאל}, וישרלי)

SailoR VenuS

New member
חברה שלי ואני דיברנו אתמול בלילה

עם סשה בצ'אט הקולי... היה כזה מצחיק

SailoR VenuS

New member
חחחח הכל התחיל מזה../images/Emo47.gif

שבשעה 11:15 בערך.. הייתי ממששש ממשששש משועממת.. אז סתם התקשרתי לצ'אט הקולי הזה לראות מה זה בכלל.. אז נכנסתי לחדר הצ'ט ואמרו לי שאני במצב האזנה ועוד מעט יפנו אליי ואוכל לדבר. בכלל לא אהבתי את סשה לפני.. אז נכנסתי לחדר הצ'ט ושמעתי את סשה מדברת עם עוד מישהו. כל הזמן מישהו לחץ על המקשים של הטלפון ולא יכלתי לשמוע כלוםםם אז סתם צעקתי כזה "נו די כבר!", ואז פתאום אני שומעת את סשה והעוד-מישהו אומרים כזה: "שמעת משהו?" "כן.. אולי מישהי מנסה לעלות על הקו..." "שמעתי מישהו אומר נו די כבר משהו כזה" אני לא יכלתי להוציא מילה מהפה אז סתם חיכיתי.. ואז המישהו הזה הלך וסשה נשארה לבד והשמיעה קולות חחחחחחחחח אז ניתקתי והתקשרתי לרעות חברה שלי ואז נכנסו שתינו ודיברנו איתה ובאו עוד שניים שגם דיברו.. וכל פעם שמישהו נכנס אני ורעות כזה אומרות לו סשה פה סשה פה הזדמנות של פעם בחיים לדבר איתה!! חחחחחחחח איזה מצחיק היה
אה כן, והיא ממש ממש ממש מתוקה ויש לי את האימייל שלה
(מה אני אעשה איתו? אין לי מושג :X)

kittycatbone

New member
מגניב!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח... ומה זה בדיוק הצ'אט הקולי הזה ד"א??

זה כמו שהיה אז..../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

עם המורדים.. את מתקשרת למספר כזה וזה מין שיחת ועידה בטלפון עם כמה אנשים.. רק שבדרך כלל שעושים את זה עם סלבריטי אז יש מנהל ואת הסלבריטי והמנהל מעלה כל פעם מישהו לשאול שאלה וזה.. אבל אם יש קצת אנשים אז מעלים כמה ביחד.

SailoR VenuS

New member
כל שבוע אחרי כוכב נולד..../images/Emo47.gif

אפשר לצ'וטט עם הזוכה דרך מספר טלפון מסוים של כוכב נולד.. אני כבר לא יכולה לחכות לדבר עם מיכלושש

אה ועוד בקשר לכוכב נולד../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שבוע הבא שירלילו (
), שירה חן ועדי כהן ולדעתי ככה גם יהיה סדר הזכייה

למעלה