בחייאת...

בחייאת...

הסתכלתי היום ביוטוב בסרטונים שיש שם של עמיר. ונכנסתי לבחייאת ואני חושב שהוא מאוד נהרס, ברצינות. אז עד שהגיע "בחייאת" לרדיו ועד שהוא עלה כאן בפורום אף אחד כמעט ולא הכיר אותו במילותיו, אולי הוא ידעו קצת למלמל לא יותר מזה. וכשעמיר היה שר אותו בהופעה היו כאלה שהיו מתגלגלים מצחוק. עכשיו אני נכנס לסירטון ואני שומע את הקהל שר ביחד עם עמיר, במקום שאני אשמע אותו שר ואת הקהל צוחק. אני בטוח שעדיין צוחקים אבל זה נהרס קצת. מה אתם אומרים?

אנונמני

New member
מי שבא להופעה פעם ראשונה כנראה שיצחק כל השאר

סתם יהנו מעוד שיר איכותי ויפה

odery

New member
איכותי?

לא הייתי ממהרת לקרוא לשיר הזה איכותי, הוא יצירתי ושנון. אבל איכותי? על איזו איכות אנחנו מדברים? על הפזמון? למי אתה מחמיא בהגדירך את השיר איכותי? לאנשים שאמרו לו את המשפטים הנ"ל?

אנונמני

New member
סליחה,קראתי לו איכותי בגלל שאני נהנה

לשמוע אותו,לא התייחסתי לטקסט או ללחן (גם ככה אני לא מבין גדול בזה). אז אולי הוא לא איכותי(??!!!) אבל אני נהנה לשמוע אותו ומבחינתי שיר יפה.

odery

New member
אתה יכל לסדר לי באמת?

אני מנסה ומנסה ולא משיגה, זה לא חוקי, פשוט כל האבחונים הנרולגים לא מאשרים צורך. אבל עם נסיון כמו שלך אולי באמת אלך לחוות דעת נוספת...

drumsking

New member
עמיר כנס...

אני מבין את הטענה שלך אבל הקטע הוא שההצלחה שלו מתבטאת בשירה בקהל למרות שלפעמים זה נראה כאילו זה ה"ראשוניות" שלו נהרסה זה רק טוב ורק מבטא את ההצלחה של עמיר ותסתכל רק על הטוב עומר...

למעלה