בחייאת שאלה

בחייאת שאלה

לפני שאני שואל אני רוצה להגיד כמה מילים, אז ככה: גם אני מרגיש שהשאלה שלי מטומטת אבל אני פשוט חייב לשאול, ואני שואל מחוסר ידע ולא מטיפשות רק שתדעו. אוקי אז שאלתי היא האם אתם חושבים שעמיר אוהב את אישתו חח? אני שואל כי בחברה החרדית אין אהבה לרוב יש "שידך" התחתנת וזהו סלמת'ק. אז האם עמיר אוהב את אישתו? ואיזה סוג של דתי הוא, חרדי, כיפה סרוגה, מה? תודה מראש.

ו ר ד ב

New member
כנראה שלא טעית...

שאלה אכן מטומטמת (וזה עוד בלשון המעטה כבד) השאלה שיותר מעניינת אותי היא: אם היא אתה יודע שהשאלה היא לא חכמה במיוחד ואתה בכל זאת שואל אותה "רק שנדע..." זה עושה אותך ליותר (השלם בראש) - טיפש? תמים? או סתם כי אתה אוהב לעורר פורומים בתפוז? או אולי הכל ביחד? בכל אופן - רק בהנחה שאולי באמת שאלת מתמימות לגמרי וחובה לדון לכף זכות (מודה זה קשה במקרה הזה) אז אתה רואה את עצמך מעז בחיים שלך (לא משנה באיזה מקום תיהיה מבחינה דתית) מתחתן עם מישהי שאין לך חיבור משמיים איתה? מישהי שאתה לא אוהב? שלא אכפת לך ממנה? מישהי שאתה בוטח בה יותר בעצמך? יותר מזה! הופך את אותה בחורה שאתה לא אוהב לאם ילדייך? אז זהו שלא!!! גרוע שאתה באמת יכול לחשוב שעמיר שיא הרגש יכול להתחתן ללא אהבה וגם אצל הדתיים אם אין חיבור כלשהו לא מתחתנים שידך ולא סלמת'ק, נהפוכו צריך באמת להרגיש שאכן זה אותו המיועד שה' יעד לך משמיים (מה גם שעמיר לא התחתן בשידך - אלא נשמתו על M הדרך צחקה ללא סיבה...) בקשר לשאלה השניה - עמיר הוא יהודי מאמין, עם כיפה, בלי כיפה, עזוב אותך מהגדרות... כל סממן חיצוני של עמיר הוא בסה"כ "ביטוי חיצוני לאהבה פנימית שבוערת" מילה אלייך יוגב, אולי וכמעט בטוח נפגעת מהתגובה שלי (אולי זה גם יעיר ויפקח את עינייך לפעם הבאה) תחשוב מה יחשוב מקורב של עמיר, אשתו, או עמיר עצמו (שידוע שלעיתים נכנס לכאן) שיראה תגובה שאולי מפקפקת בבחירה מאוד מכרעת בחיים שלו הפרטיים, חודרת, מחטטת על גבול הטעם המר מלוח... זה יותר ממעליב וסתם פוגע אז גם אם טעיתי זו דרכי אמשיך מכאן - קשה היה לי לשמור את הכל בבטן ולא לא להגיב לשק השטוית שכתבת סליחה מראש (עם כל הצער שבדבר)

ספיר 2

New member
ורד מחקי את כ-ל השרשור הזה..

אני חושבת שגם יוגב רוצה.. נכון יוגב?

ערב טוב לכולם...אני מסכימה עם ספיר......

למה להתחיל שוב עם "מלחמות"? אם אפשר למחוק את השירשור הזה - מה טוב, ואם לא, פשוט אולי עדיף להתעלם ממנו ולא להוסיף תגובות......(חוץ משלי....) אה ועוד משהו על הדרך.........ברוך רופא חולים יפה שלי

גרציה פ

New member
תרשי לי לענות לך בצורה הזאת:

תשובה לשאלה הראשונה: "נשמתי פרחה כמעט מרוב שמחה אני פגשתי בה על אם הדרך צחקה ללא סיבה, אז אני פגשתי בה נשמתי צחקה ללא סיבה" תשובה לשאלה שניה: "הכל עד לכאן" "קרוב אליך" "בת מלך" "דויד מלכי" וכו' יוגב, תנסה להסיק את התשובות מהכתוב.

לא מעיניינינו ולא ראוי לשאול שאלות כאלה וייטב

אם תחפוץ בעיניינך שלך ולא בעיסת הזולת בכל אופן שבכל בית ישראל תשרור אהבה ורוח קדושה אמן ואמן

לכל אלה

זה לא אשמתי שאני קטן ולא מבין מה קורה בחייו של עמיר או של אנשים אחרים. השאלה לגמרי לא מטומטת בכלל משום שהיא נובעת מחוסר הבנה וידע אני לא אמור לדעת איזה דרך יש לעמיר ואיך זה הולך אצל החרדים כי ממה שאני מבין מבצפר זה שידך וזהו נגמר! מה שכן אני מסכים זה שאולי באמת חיטטתי יותר מדי זה באמת יכול להיות.. ומכיוון שכולכם( חוץ מאחד שניים) עניתם לי לא יפה עם כל הכבוד שנגמר לי אליכם תרשו לי להגיד את זה קפצו לי!

בהודעה הקודמת הייתי נחמד אבל תשמע זה שאתה ילד

ו"קטן ולא מבין" זה לא תרוץ לתקיעת הראש בחול שלך יצאת אידיוט פעם אחת ואתה עוד מנסה להצדיק טיפשותך בשנית אז עשה טובה את אף אחד לא מעניין הכבוד שלך אלינו כבוד בא באופן הדדי ועצם ההודעה השנייה שלך אז גם לעצמך אין כבוד אז אין סיבה שתרכוש כבוד לזולת ועם השפה הנמוכה שלך אני מבטיח לך שלרשום פה בכלל לא ירשו לך שיהיה לך כל טוב ובעזרת השם תחכים ותגדל להיות איש ולא ילד

תפסת גובה אח שלי...

איזה התנשאות חבל על הזמן. עכשיו מעבר להכל בשיא הרצינות מי אתה חושב את עצמך שאתה יכול להגיד לי אם יש לי או אין לי כבוד לזולת או לעצמי? לא את כולם אני מכבד זה נכון וכמו שכולכם חוץ מגרציה דיברתם אלי לא יפה אז אין סיבה שאני אשתוק ואתן לכם להמשיך לרדת עלי ולהתייחס אלי כמו אל איזה חרא גם אם יצאתי הילד הכי דפוק,מטומטם, טיפש איך שלא תקרא לזה.. "הגמל לא רואה את הדבשת שלו" תסתכל רגע איך אתה וחבריך דיברתם אלי. למרות שאני לא הייתי צריך לרשום את השאלה ההיא רשמתי אותה ומה לעשות זו המציאות.

גרציה פ

New member
אם יש לכם קצת כבוד לפועלו של עמיר....

תפסיקו את השרשור הזה כאן ומיד, כל הודעה דומה לאלו שנמחקו תימחק.

כל מילה בסלע גרציה

למרות שאת דעתי אתם יודעים אבל זהו זה כבר באמת לא לעניין בגלל שאני אוהב ומכבד את עמיר אני מוכן להפסיק

רני43

New member
אנשים תרגעו הגזמתם

בסך הכל ילד ששאל שאלה תמימה של ילד. נכון ששאלה כזאת לא היתה צריכה לעלות אבל מכאן ועד לפגיעה קשה בכבודו של הזולת הדרך ארוכה מאוד. אין טעם להגיד מלים לא יפות, בעיקר לא אהבתי את התגובה של ורד שדווקא כמנהלת הפורום ציפתי ממנה להרבה יותר. יוגב אני לא בא מאורך החיים של עמיר אבל אוכל להגיד לך בוודאות שעמיר אכן אוהב את אשתו וגם אם מישהו שידך בינהם זה לא סוטר את העובדה שהם הכירו לעומק והתאהבו. לגבי השאלה השניה, אני לא אוהב לתייג ולחלק אנשים אך החברה הדתית מתייגת את עצמה לזרמים כמו בכל חברה אחרת ואולי גם יותר. בראיה כזאת עמיר הוא דתי עם כיפה סרוגה ולפי התבטאויות פוליטיות שלו הוא כנראה דתי-לאומי או משהו דומה. מקווה שעזרתי לך, אין צורך להתעצבן על האנשים כאן אני מבין אותם שקשה לקבל אדם עם דעות ושאלות שנראות לנו קצת מוזרות. לילה טוב לכולם

למעלה