בחיוך

בחיוך

אני נכנסת ומחייכת הוא יושב כולו מצוחצח לבוש ברישול סקסי מעשן סיגריה. "חיכיתי לך" הוא אומר לי ומחזיר חיוך אני באה ונעטפת בחיבוק שלו. כל כך התגעגעתי.... בלדת רוק של ארוסמית' חזק ברקע שומעת את הגיטרה המייללת והכינורות ואנחנו רוקדים צמוד הכי צמוד שאפשר והחיוך לא מש משפתותינו נשיקה רכה הופכת לתאוותנית ידייו נשלחות לישבני העסיסי ומוחצות אותו פיו לוקק את צווארי ומגוון בנגיסות קלות. "אחחחחח" אני נאנחת, "כמה טוב". מסתובבת ומפנה את ישבני אליך, מרגישה את הזין שלך כבר קשה וגדול מכוונת אותו אל בין שני הלחיים האחוריות ומתחילה לנוע מצד לצד, למעלה ולמטה. "בואי למיטה" הוא לוחש ומוליך אותי כך. אנחנו כבר עירומים, אני מצמידה שפתותי לזין המדהים שלו ומוצצת בתאוותנות דקות ארוכות מרגישה אותך מתכווץ ועוצרת, "לא לגמור עדיין" אני אומרת. אני על גבי והוא בין רגליי, שערו הארוך מדגדג את פנים ירכיי הרכות, כל כך רוצה להרגיש את לשונו מלקקת..... והוא מלקק...אוחחח איך שהוא מלקק...אני נטרפת ומתחילה לרעוד. עכשיו תורו לעצור...."אני כבר לא יכולה" אני לוחשת מעורפלת מתוך העונג ונדהמת להרגיש לשון רכה-חזקה על שפתיי החיצוניות, פנים יריכיי, לאורך רגליי...כאילו אין כוס רוטט מול פניו שעומד לגמור.... והוא מחזיק אותי כך דקות מענגות שנראות כמו נצח, ואני כבר רועדת ללא הפסקה.... "עכשיו, עכשיו" אני אומרת והוא לבסוף נעתר לי ומניע את לשונו מהר, מטופף על דגדגני, בדיוק בנקודה ואני רועדת ללא שליטה.... הוא מחדיר אצבע ארוכה לתוך הכוס שלי ומתחיל לזייו אותי בה תוך כדי הגמירה שלי.... אני כבר צורחת מעונג, לא מסוגלת להגיד מילה, רק עוברת מאורגזמה אחת לשניה... "רוצה שתזיין אותי עם הזין שלך" אני מצליחה להוציא מפי לבסוף. הוא בתוכי מזיין אותי הכי חזק שאפשר, נוגע בנקודה הכי עמוקה בכוס וגורם לי להתפוצץ שוב... הוא שם יד חזקה על צווארי....נשימתי נעתקת והוא גומר יחד איתי.... הוא פשוט מלך! והחיוך לא מש.....

אין פלא ../images/Emo9.gif

רק תמשיכי לחייך
גילוי נאות: עד שהגעתי ל"שערו הארוך מדגדג את פנים ירכיי ידה ידה" דמיינתי אותו כמו מארק סלואן מהאנטומיה של גריי.

tamuz50

New member
בכל פעם מחדש

את מצליחה במילים שלך, להסעיר להצית ולהרטיב.. כמעיין המתגבר..

taltal0n

New member
../images/Emo13.gifחיוך, מוסיקה מייללת ../images/Emo168.gif ואת ../images/Emo68.gif...

מתפוצצת , שילוב מושלם

Just לובלו

New member
בחיוך רחב

ככה זה שאני קוראת את הכותבת האהובה עליי
מקסים ושרק ישתבח
.

kliklikli

New member
מטריף את החושים ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

למעלה