בחזרה מגן עדן (כמעט....)
בחזרה מגן עדן (כמעט....)
הי לכולן, חזרנו אתמול בלילה מחופשה מופלאה בתאילנד, אני, האיש וגיא החמוד שלנו. החלטנו שרגע לפני שגיא בן שנתיים ומשלם על כרטיס טיסה, רגע אחרי ההריון שנפל, ורגע לפני ההריון הבא (המממ, יומרני לא?
) זה הזמן המתאים לצאת לחופשה בתאילנד! היינו יום בבנגקוק בארמון המלך, אח"כ 5 ימים בצפון (צ'אנג מאי) בשווקים, בטרק, טיפסנו על הרים, ביקרנו בכפרים נידחים, רכבנו על פילים, עשינו רפטינג בנהר, וקינחנו ב-5 ימים בדרום בחופים, ב RESORT מהמם על חוף אינסופי קסום... הדבר היחיד שהעיב על החופשה היה המחזור שלי שלא הגיע...(איפה את, איפה את מכשפה כשצריכים אותך???), המחזור האחרון היה ב-14 ביולי, ומאז אין שום סימן לכלום, ואצלנו אין סיכוי לנס בכלל.... במחזור הקרוב אני מתחילה את הספירה לאחור של 21 יום לקחת דיכוי, אז זה קצת מתסכל שלא קיבלתי, מתלבטת אם פשוט לחכות או ללכת למרפאה לבקש שיבררו בבדיקת דם אם לא בייצתי או משהו כזה, ולבקש ארגסט. מה דעתכן?
בחזרה מגן עדן (כמעט....)
הי לכולן, חזרנו אתמול בלילה מחופשה מופלאה בתאילנד, אני, האיש וגיא החמוד שלנו. החלטנו שרגע לפני שגיא בן שנתיים ומשלם על כרטיס טיסה, רגע אחרי ההריון שנפל, ורגע לפני ההריון הבא (המממ, יומרני לא?