בחזרה לצבא ...

Free4ever

New member
בחזרה לצבא ...

כן כן לצבא , שם אני נמצא ... מאז לובשני את מדי הצפרדע האלו אני מרגיש בדיכאון תמידי , נלקחו ממני כל כך הרבה דברים , אם זה חברים , משפחה , חירות ואהבה ... כל זה נלקח ונשכח לעת עתה , אני פוחד מההשלכות , אני רוצה לצאת רוצה לחזור לקודם , רוצה להיות שוב חופשי ומאושר כשם שהייתי פעם ... האם כל זה שווה ?!? נראה לי שאני הולך לראות את ה``קוסם`` אני לא יודע מה אני עושה :( יוסיפופו

may may.

New member
יוסיפופוווווווווווו

מאז שהענקתי לך את שמך החדש אני מרגישה כמו אמא בשבילך יוווווווו יש לי עכשיו 3 בנים ואחד חייל יו ואני רק בת 31 יוסיפופו תחייך לחיים הם יחייכו אליך M

Free4ever

New member
אמא`לה :)

תמיד חיפשתי דמות אימהית שתלווה אותי כל השנים , כל החיים ... אבל אמא , לא ממש ענית לי , רציתי תשובה לחייך זה תמיד אפשרי אבל בצבא אנלא רואה את החיוך מועיל אלא אם רצונך ליפול עוד 20 ... תודה יוסיפופו :)

may may.

New member
יוסי, ילד שלי מוצלח....

מתוק הצבא זו רק דלת הפלאים לכניסתך לעולם החדש והדרך בה תנהג כשתכנס בדלת זו כך יראו חייך לעתיד לבוא.... אז, לא לאבד חברים, לא לאבד משפחה הכל בפרופורציות. אתה לא משתעבד עוד כמה שנים זה עובר ומי יודע אולי יוסיפופו שלי יהיה רמטכ``ל מואהההההההההה

יוסיפופווווווו מיוניתתתת

אוף כמה אני מבינה אותך, לדעתי הצבא גוזל את החופש, אני שנאתי את הצבא וכל פעם היה לי שם יצר נדודים כל פעם ביקשתי העברה, אמרתי אם כבר אז כבר התחלתי בצריפין עברתי לקריה משם למצפה רמון וסיימתי בשדה דוב כך לא הרגשתי איך השנתיים עברו חחחחחה. אני מורדת מוסכמות ידועה שונאת ללכת לפי החוקים,,,אלא אם אין ברירה, אפילו ישבתי על נפקדות בכלא,,,,שונאת שונאת שגוזלים לי את החופש. אבל,,,,אל תשכח שיש מי שמחכה לך כל פעם כשאתה יוצא לחופשה וזה אנחנו,,,טוב לא אדבר בשם של אף אחד,,,אני בטוח אחכה :) מכל הלב. יוניתושששששששששש. חוץ מזה צריכה המשך הדרכה לגמילה אז לא להעלם. יוניתוששששששש

אהובה.א

New member
יוסי חמוד

אתה יודע.. כשמגיעים לגילי מתחילים להיזכר ב``ימים ההם``... בתקופה המקסימה שהיתה בצבא (גם אם היתה נוראית לעיתים..) באהבה ראשונה , בחבר הראשון (שזה לא בהכרח אותו אחד..) מצה את השנים האלה עד תום. אתה עוד תתגעגע אליהם. עוד תחפש אותם בנרות. לכולנו היו חוויות בצבא. חלקן חיוביות חלקן שליליות. אבל חוויות אלו נותנות לנו דחיפה לחיים האמיתיים. לאחר השחרור מהצבא - אתה תביט אחורה ותישאר , בכאילו , נטוש. תצא לעולם הגדול , ולא תדע מה לעשות עם עצמך. זכור את הדברים היפים. גם את החברים המקסימים שיש לך כאן. מחכים לך עד שבת הבאה. ביי חמוד... אוהבת מאודדדד אהובה

למעלה