דן 8192בחזרה לפתח-תקוה
צביקוש ואני השלמנו אתמול כמה נקודות בפתח-תקוה, שהאיזור הצפוני שלה - מקרית-אריה ועד סגולה, זרוע בכעשרים אוטובוסים, רובם כבר נסקרו בפורום בהרחבה. צביקוש קיבל מידע מוקדם על אוטובוס הפוך של דן בקרית-אריה. נסענו, וזה מה שמצאנו –
לא זכור לי מספר משק כזה. הוא גם מס'דן 8192
מסתבר שהיה כזה. לפי מספרי השלדה והמרכב זהו מ.א.ן SL200F של הארגז, שעלה לכביש בנוב' 84. מספרו הפנימי המקורי היה 3616 לערך. אוהד – מס' המשק הזה אומר לך משהו?
היה גם רכב משק 0192לא זכור לי מספר משק כזה. הוא גם מס'
מוזר, כי כל מספרי המשק היו עד היום 0XXX או 9XXX. היה רכב משק 092. בכל אופן, אם זו 3616 לשעבר היא היתה בקו 63 ואח"כ בקו 59 לגבעת שמואל ששולב בקו 69, ומספרה היה 40-586-54.
ואחד בן ארבעים כמעטבחזרה לפתח-תקוה
צביקוש ואני השלמנו אתמול כמה נקודות בפתח-תקוה, שהאיזור הצפוני שלה - מקרית-אריה ועד סגולה, זרוע בכעשרים אוטובוסים, רובם כבר נסקרו בפורום בהרחבה. צביקוש קיבל מידע מוקדם על אוטובוס הפוך של דן בקרית-אריה. נסענו, וזה מה שמצאנו –
דן 1199 – החזיתבחזרה לפתח-תקוה
1199 היתה 336-023דן 1199 – החזית
שימו לב לפס הצבע הירוק בחלק העליון של לוח הפיברגלס הקדמי, זכר לצביעה המקורית.
ממשלתי של הארגזבחזרה לפתח-תקוה
איך רואים שהבעלים שלו אישהממשלתי של הארגז
כפי שצביקוש כתב אתמול, בעלת הטייגר הזה סיפרה שהוא נקנה מממשלת ישראל. אוהד – צדקת. מס' הרישוי הוא 542-694, מה שמתארך את האוטובוס הזה לסוף 1965. צביקוש ציין כי בפז פרדסיה שוכן תאומו, 542-735, ואכן זהו כנראה אוטובוס ממשלתי נוסף. שני האוטובוסים הם הארגז דגם 1.01, במבנה חיצוני זהה לזה של אגד.
בקשר לבעלים.איך רואים שהבעלים שלו אישה
הוא ממש שמור טוב...
זה אשכרא חתיכת הסטוריהבקשר לבעלים.
האוטובוס הממשלתי הזה היה שייך לאדם מפ"ת ועמד במשך שנים רבות בגינת ביתו. לאחר שהוא נפטר אשתו וביתו העבירו אותו למגרש חלפים ישן (לא בשימוש כבר 5-6 שנים) שבבעלותם ומאז הוא עומד שם.
מזכרון מעומעם נדמה לי שאלה היוממשלתי של הארגז
כפי שצביקוש כתב אתמול, בעלת הטייגר הזה סיפרה שהוא נקנה מממשלת ישראל. אוהד – צדקת. מס' הרישוי הוא 542-694, מה שמתארך את האוטובוס הזה לסוף 1965. צביקוש ציין כי בפז פרדסיה שוכן תאומו, 542-735, ואכן זהו כנראה אוטובוס ממשלתי נוסף. שני האוטובוסים הם הארגז דגם 1.01, במבנה חיצוני זהה לזה של אגד.
ת1118בחזרה לפתח-תקוה
ומספר הרישוי –בחזרה לפתח-תקוה
|תודה לך על ההסבר ההמצא והמענייןומספר הרישוי –
עם הרבה מאמץ אפשר לראות את הרגל השמאלית של ה"ת". עד כאן להיום.
תודה על ההסבר והתמונות .|תודה לך על ההסבר ההמצא והמעניין
![]()
![]()
![]()
תודה על ההסברים.|תודה לך על ההסבר ההמצא והמעניין
![]()
![]()
![]()
וכך היה נראה אחד כזה במצב חדשבחזרה לפתח-תקוה
לא מדויק.וכך היה נראה אחד כזה במצב חדש
sl200f ככה הוא היה נראה אם היה חדש. אני מדבר על ה השרידים שנראים בתמונה (שהם רצפת האוטובוס למעשה......)
3616 היא בין האחרונות שפעלו ללאלא מדויק.
ה-SL הוא דגם שלם. 200 זהו מספר הכ"ס שיש לו. האות F מציינת שזהו מרכב מקומי. לאוטובוס שהעלית את תמונתו יש מרכב גרמני מקורי (לפחות בצורה שלו), ולכן הוא SL200 רגיל, בלי F. ה-SL200F שישנם בארץ הם עם מרכב מרובע או ווספה. ה-3616 קיבל מרכב מרובע, והוא דומה מאוד ל-3643 שעדיין נוסעת וצעירה ממנו בחודש בלבד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.