בחזרה לפלמ``ח, טייק 1!

בחזרה לפלמ``ח, טייק 1!

אתמול, יום שישי- החליטו לחזק את מערכת החשמל בקיבוץ שלי, ועל כן ניתקו את כל המערכות משבע בבוקר עד ארבע אחה``צ. אני רוב הזמן הייתי בבי``ס, אבל כשחזרתי, לא התנהגתי בשגרתיות- לא היו לי מים חמים למנה חמה, לא פתחתי את המקרר הרבה, לא היה לי מחשב, לא יכולתי לשים מוסיקה כמו בכל צהריים. אח שלי (7) כל אחר הצהריים הסתובב בחוץ ושיחק עם חברים, במקום לשרוף שעות מול ערוץ הילדים. הוא חזר הרבה יותר שמח, והרבה פחות עצבני. אבל זהלא קשור. תארו לעצמכם- מה היה לפני ארבעים, חמישים שנה- עם כל ההתיישבות..לא היה להם חשמל, ולא היה להם מים חמים למנה חמה :)-)). החשמל חזר קצת לפני ארבע, בשלוש ומשהו והייתי בנעורים..כמובן- טלוויזיה. העולם הזה לא ישתנה בקרוב..

mmm

New member
אנוכי היה בטיול השנתי, בקיבוץ...

אולי אנוכי לא היה יכול לאמר שהוא היה רוצה לחזור לשנות השישים, למעשה מפחיד לדמיין את זה, אבל הקיבוץ הוא מקום נהדר. בקיבוץ שלא כמו בעיר אפשר להסתדר בלי חשמל, השטחים הפתוחים והאוויר הנקי, והשקט... ואנוכי הבין את זה בשלושה ימים. BY mE

imagine

New member
לפני כמה זמן

שהייתה הסערה הזאתי, נפל עץ על עמוד חשמל במושב אז שהגעתי הביתה לא היה חשמל. ואני, ילדה רעבה, הלכתי לחדר של ההורים שלי, הערתי את אבא שלי ואמרתי לו שיעשה חשמל - הוא יכול לעשות חשמל עם הטרקטור או משהו. הוא לא הסכים. הייתי צריכה לטגן צ`יפס על מחבת (בלי הצתה אוטומטית!!) ולאכול חומוס. כשאמא הגיעה בכיתי לה שאני לא יכולה בלי חשמל ושיש לי שיעורים לעשות ואי אפשר בחושך, ועבודות להדפיס ואי אפשר בלי מחשב. אז אבא הלך לעשות חשמל (איזה מונח יפה, לעשות חשמל), אחרי שיצרנו חשמל בבית חברת החשמל החליטה לתקן את החשמל במושב בדיוק אחרי 5 דקות. מה יצא? אבא עייף ועצבני.

למעלה