בחזרה לעתיד 2

L o v e M e1

New member
תענוג לקרוא אודות התענוג שלך להיות

אבא
. כמובן שזה שלב התיזוזים וישנם עוד כמה וכמה שלבים, שאני אישית עוד לא חויתי אבל קיימים אצל חברים: שלב הילדים שנעלמים לשעות ואז אתה שואל את עצמך למה לא עשיתי עוד ילד ,לפחות הוא עוד יהיה איתי בבית...." ויש את השלב ש"אבא אני צריך את הרכב - אבל לפני כן תמלא דלק..." ילדים זה שמחה ילדים זו ברכה

ע פ ר ל ה

New member
אמן../images/Emo141.gif

רצה לבשל לי ילד נוסף...
לפניי שיעלמו לי כולם
יאללה ביי

אהבתי מה שקראתי ../images/Emo24.gif

אחלה של תיזוזים תהנה מהם לזמן הזה אני קוראת לו "זמן איכות" ברכב אנחנו מדברים לא מעט
שבת שלום

אשתאר1

New member
../images/Emo140.gifתהנה מתקופה זו כמה שיותר

כשהילדים גדלים.הם יותר עצמאים .וכימעט ולא צריכים לתזז אותנו.מאוחר יותר הם כבר לוקחים את הרכב.אני בכל אופן מיתגעגעת לתקופה זו.

ד ו ל ה

New member
עם כל הקושי...

ויש קושי
ההסעות האלה הן באמת זמן לשיחה רגועה של אחד על אחד, או לחילופין זמן להחלפת אינפורציה חשובה עם החבר'ה שלהם (במקרה של הסעות מרובות משתתפים
) אני מנצלת את הזמן הזה כדי להתעדכן בפרטים חשובים כמו מי אוהב את מי, מי חבר של מי, את מי הזמינו למסיבה ואת מי לא... דברים ברומו של עולם
מסיעים ומקטרים...ואוהבים אוהבים
דולה (ששמה את השלט "TAXI" על האוטו שלה כל יום אחה"צ ועד לבוקר שלמחרת)

מתגעגעת לתקופה הזו! ../images/Emo10.gif

איזה תיאור להפליא... האמת שמתגעגעת לתקופת התיזוזים הזו חברים, חוגים, בית ספר, ספריה, בילויים... מה לא הייתי מקטרת ומסיעה, מקטרת ומסיעה... (הייתה לי ברירה?) הייתי קוראת לעצמי "נהג במשרה מלאה! רק הכובע היה חסר לי" והיום, כשאין כבר צורך, כי גדלו, כי לכל אחד הרכב שלו והבקשה היחידה שאני שומעת מהם כיום: "אמא תזיזי את האוטו שלך, אני צריך להוציא את הרכב שלי" האמת... שמתגעגעת מתגעגעת לרגעים האלו של ההסעות לרגעים של השיחות והחוויות עם החברים שלהם לסיפורים הקטנים כגדולים, כשברקע מאזינים למוסיקה האהובה עליהם או לתוכנית ספורט ברדיו, וכל אחד מתווכח על תחנה אחרת אוףףף... איך הם גדלו בין רגע... לטעמי גדלו יותר מדי מהר אל מול עינינו... והיום, הכי אירוני והכי מצחיק, שהם אלו שמסיעים אותי כשלא בא לי לנהוג, כשסתם בא לי להתפנק... מה יש, גם לי מותר לבקש ? לא? אנדי, תהנה כל עוד הן עדיין קטנות וזקוקות לך חיש מהר הן יגדלו, ועוד תיזכר בתקופת "התיזוזים" וללא ספק גם תתגעגע אליה...

ע פ ר ל ה

New member
תנו קצת פגרה מההגההההה

הכל מקסים ונכון,וכו' וכו' וכו'... אני נהגת פרטית כל יום כל יום כל יום ובכל שעה
תנו קצת לקטר באהבה

d a n i e l s 5

New member
מחייכת....

לא שאני מבינה בהסעות.....אבל בהחלט מבינה בקיטורים מחוייכים . העתיד בפתח !

יעלילה1

New member
מכירה את ההרגשה

גם של הקשה וגם של הלאהוב את זה, איזה כיף שיש להם חברים, שהם מוזמנים, הולכים לחוגים ובכלל חייהם (וחיינו) נורמליים.. אני מעריכה את זה עוד יותר, כי מכירה ילדים שאין להם חיים נורמליים כאלה. ילדים לקויי שמיעה למשל, שחבריהם נמצאים במרחקים, וההסעות שהם מכירים הם יותר הסעות של העיריה.

גם אני בשידור החוזר הזה ויודע..

שיהיה גיל שכבר לא יהיה צורך בכך, הילדות גדלות והצופים, גם הם יגמרו... ואני אתגעגע... לסרט הזה..

G a v ® i e L

New member
אם אתה באזור אתה מוזמן להפסקת קפה !

ואל תירדם על ההגה,שלא יתפס לך הצוואר.

למעלה