בחזרה לסיקסטיז

imagine

New member
בחזרה לסיקסטיז

היום בתור קדם פורים היה לנו יום סיקסטיז. כמובן, שכמעט אף אחד לא יבוא אם בגדים של הסקסטיז אבל לא לדאוג, תמיד יש את מועצת התלמידים שתראה נוכחות. הקיצר, כל ההפסקה היו לנו שירים מגריז (שלא מי יודע מה התאים לי לסיקסטיז אבל מה אכפת לי היה כיף), הבנות מנעל``ה באו בחבורת סיקסטיז מצוידות בבגדים וריקודים. המורים, שהיא לא ציפתי מהם לרקוד רקדו, אבל מזה רקדו, ריקוד שרק מורים יכולים לרקוד - היה זוועה. כל כך נהנתי, כל הורדתי את החיוך מהפנים שלי. וסליחה שעקרתי ולא באתי עם הבגדים, שאני אבייש את עצמי בפני בית ספר שלם? חוץ לא היה לי מה ללבוש.

אם ככה...

כל יום אצלי הוא חזרה לסיקסטיז. אני לא יודעת, לבוש של היפים? איך את מגדירה? סאנטרופז ובגדים כאלה היפיים? בהחלט. בשביל יעל ובשבילי, כל יום הוא חזרה לסיקסטיז. בעצם כל יום בשביל חצי מהשכבה הוא חזרה לסיקסטיז... פי איזה היפים אנחנו. או משו כזה.

imagine

New member
אני באמת לא יודעת

ולא ממש אכפת לי. בכל אופן היו הרבה אנשים שנראו כאילו באו ככה בכוונה אבל בעצם הם לובשים את זה כל יום. עם חלקם באמת שאין לי בעיה, אבל יש אחת שאני לא יודעת איך להגדיר אותה, היא וואנבי שונה, פריקית, מיוחדת. אף פעם לא סבלתי אותה, מכיתה ז`, דרך כיתה ט` (משום מה בכיתה ט` היא הייתה נורא פרחה ופתאום היא פריקית, כן היא טיפשה). מה הרעיון באנשים שרוצים לשחות נגד הזרם אבל בעצם מצטרפים לזרם, אבל אחר, שהם שוחים בו כמו דגי פיראנה במי הים. שונאת אנשים שכל כך מתעקשים להוציא את עצמם מהחברה שזה מבחיל ועוד מתלהבים מזה, שונאת.

אהמ..צר לי לאכזב אותך, אבל כנראה

שלא ארגנתם את זה נכון...או שאתם סתם בורים. אם את רוצה לעשות ערב סיקסטיז, וכולם יבואו עם ``בגדי היפים`` ששמתי לב שלאחרונה נכנסו לאופנה..אז, את לא חושבת שרצוי שגם המוסיקה תתאים? קוראים לזה הביטלס, סיימון אנד גרנפונקל, בוב דילן, ג`ימי הנדריקס.. אני מאוד מצטערת לאכזב אותך, אך הסרט גריז- אמנם צולם בשנות השישים, אבל מדבר על הווי בתיכונים אמריקאים בשנות החמישים. כן, חמודה- שנות החמישים. וכולנו גרים בצוללת צהובה הא?

imagine

New member
קודם כל

זה לא היה ערב סיקסטיז, זאת הייתה רק הפסקה של 20 דקות. חוץ מזה זה לא אני ארגנתי, זאת מועצת תלמידים, שבנוייה מכל האנשים שהכי עולים לי על העצבים. וכן, אני חושבת שרצוי שמוזיקה תתאים, היום גם סיפרתי לאמא שלי על זה והיא התחילה להגיד לי שמות של זמרים בשנות ה-60, אוף שכחתי את השמות שלהם - לא נורא. בכל אופן היה נחמד, אז גריז זה לא שנות ה-60 אבל זה בכל זאת כיף!

Black Star

New member
ממש חבל

שאתם לא יותר משתפים פעולה וכל הזמן רק חושבים על ``אוי אני אפדח את עצמי``. זה הורס רק לעצמכם... וברור שכל אחד היה מת להתפרק קצת וללבוש איזה בגד משוגע, תאמיני לי שהייתם נהנים יותר. שנה שעברה עשינו מסיבת סיקסטיז בבי``ס (אני הייתי מהמארגנים הראשיים שלה.. יאי לי). כולם באו עם כל מיני בגדים שפוכים לגמרי, כאילו הם הרגע יצאו מ``שיער``, או ממסיבה סלונית. היה פשוט ענק. אני אישית לבשתי קורדרוי ציפי שחור (מתרחב, למי שלא יודע מה זה ציפי..) וחולצת בטן כזאת עם כל מיני קפלים, וכיווצים, גם שחורה. ושמתי איזה מיליון מחרוזות ארוכות, והייתי עם מעיל עור חום ארוך (אחד המעילים האהובים עליי גם בחיים...), ועם פרחים מוזרים בשיער (שעשיתי ממנקי מקטרות).. בקיצור לא בדיוק לבוש טבעי ונורמלי. וזה היה ענק. וככה היו כולם- שמלות הודיות, חולצות מתנפנפות... היה פשוט גדול. ממש חבל שחשבתם יותר מדי על ``מה מפדח``... אבל עדיין אני שמחה שנהנתם...

למעלה