בחזרה למסלול ../images/Emo73.gif
זהו סיימתי עם האלטרנטיבי הספיקו לי ארבעה חודשים של אוכל בריא, דיקורים (במקומות מוזרים), ואבקות צמחים. בארבעה חודשים היו לי שני מחזורים בלבד אמנם סדיר כל 45 יום, אבל.... ובנוסף להכל המורפולוגיה של בעלי קצת בגדה בנו. אז הגיע הזמן להפסיק עם הנסיונות הטבעיים וללכת על הדבר האמיתי קבעתי לאיכילוב ב-30/12 ומשם הדרך להריון סלולה במיוחד עבורי
שלא תבינו אותי לא נכון, בלי הטיפולים האלטרנטיביים לא הייתי מרגישה חזקה לחזור לטיפולים. אז אחיות יקרות שלי תנו לי יד בבקשה כי אני מתחילה לצעוד איתכן שוב. ובהזדמנות זו אני חייבת להגיד שאין כמוני שמחה שמצאתי את הפורום הנפלא הזה לפני שמונה חודשים ובאמת, אבל באמת לא יודעת מה הייתי עושה בלי התמיכה, החיבוק, הידע שאתן נותנות לי. (יצא קצת דביק הא?!...) אוהבת
עידית
זהו סיימתי עם האלטרנטיבי הספיקו לי ארבעה חודשים של אוכל בריא, דיקורים (במקומות מוזרים), ואבקות צמחים. בארבעה חודשים היו לי שני מחזורים בלבד אמנם סדיר כל 45 יום, אבל.... ובנוסף להכל המורפולוגיה של בעלי קצת בגדה בנו. אז הגיע הזמן להפסיק עם הנסיונות הטבעיים וללכת על הדבר האמיתי קבעתי לאיכילוב ב-30/12 ומשם הדרך להריון סלולה במיוחד עבורי