בחזרה למסלול

עידית ד

New member
בחזרה למסלול ../images/Emo73.gif

זהו סיימתי עם האלטרנטיבי הספיקו לי ארבעה חודשים של אוכל בריא, דיקורים (במקומות מוזרים), ואבקות צמחים. בארבעה חודשים היו לי שני מחזורים בלבד אמנם סדיר כל 45 יום, אבל.... ובנוסף להכל המורפולוגיה של בעלי קצת בגדה בנו. אז הגיע הזמן להפסיק עם הנסיונות הטבעיים וללכת על הדבר האמיתי קבעתי לאיכילוב ב-30/12 ומשם הדרך להריון סלולה במיוחד עבורי
שלא תבינו אותי לא נכון, בלי הטיפולים האלטרנטיביים לא הייתי מרגישה חזקה לחזור לטיפולים. אז אחיות יקרות שלי תנו לי יד בבקשה כי אני מתחילה לצעוד איתכן שוב. ובהזדמנות זו אני חייבת להגיד שאין כמוני שמחה שמצאתי את הפורום הנפלא הזה לפני שמונה חודשים ובאמת, אבל באמת לא יודעת מה הייתי עושה בלי התמיכה, החיבוק, הידע שאתן נותנות לי. (יצא קצת דביק הא?!...) אוהבת
עידית

היט דה רואד , ג´ק../images/Emo66.gif

אנד דונט יו קאם בק נו מור נו מור נו מור נו מור.... שהריאקציה בין גופך המטוהר והמאוורר לטיפולים תהיה פיצוצית ושעל הטיפול הראשון נתבשר על הריון - אמן! זה קרוב מאוד , אני בטוחה (הצלחה אפשר להריח , יש לה ריח של דונאטס...)
.

עידית ד

New member
אבל סגרו את כל הסניפים של דאנקן ../images/Emo4.gif

תודה, ושוב תודה, ועוד תודה, ותודה אחרון
עידית

סגרו , לא סגרו...../images/Emo67.gif

אני אכלתי בבוקר דונאט שיושבת לי בבטן כמו הבלוק הלבן של איטונג. בבקשה , בבקשה , ועוד פעם - אללה מעכ.

עמית@

New member
יש! האלטרנטיבה החדשה שלנו היא

הורמונים במשורה, קצת צילום ואהבה מלאכותית (הזרעה
) המון המון אהבה טבעית, מעודדי וקצת ממני (אבל המורפולוגיה שלי לא משהו
) תתקשרי אני ארד מקומת הIVF ואפתח לך את הדלת למחלקה, בכבוד רב- עמית

עידית ד

New member
אני רוצה שטיח אדום ../images/Emo3.gif

כשאת לצידי אני יודעת שהכל יהיה בסדר (יצא לי שוב דביק... אוףףף מה יש לי היום?!) תודה חברה שלי שלך לעולמים עידית

מיכל ק-ש

New member
עידית,

בסופשבוע דיברתי עם עמית עליך ועל כל נושא הטיפולים האלטרנטיביים. ואמרתי לה שאני נורא רוצה להגיד לך שתעזבי את זה, אבל נראה לי לא נכון להתערב. נכון שכולם פה נורא בעניין הזה ואני האחרונה שאגיד משהו רע על טיפולים אלטרנטיביים. הם עזרו לי מאוד עם 2 בעיות שהרפואה הקונבנציונלית הרימה ידיים לגביהן (עיניים רגישות ובעיה בברך). אבל בכל מה שקשור להצלחת הטיפולים האלטרנטיביים בתחום הפוריות, אני מאוד מאוד ספקנית. אלא אם מדובר על טיפול במעצור ועכבות נפשיים. כשיש בעיות הורמונליות מורכבות, בעיות מכניות ובטח ובעיות זרע - פשוט נראה לי שחבל על הזמן. (ודרך אגב - הייתי כמה חודשים בטיפולה של פרופ´ וו שהיא מהמובילות בתחום). בכל מקרה, זה נתן לך כוחות מחודשים?! יופי! זה חשוב לאללה ועכשיו - לדבר האמיתי. טוב מאוד שהחלטת על איכילוב. אני הייתי שם בפגישה ראשונה ביום רביעי שעבר ומאז אני כבר התחלתי בטיפול והייתי שם עוד פעם אחת ואני פשוט מאושרת שעברתי לטיפולם. אנשים נחמדים ומקצועיים. מחלקה נעימה ואינטימית ואפילו בית החולים דנדש, מטופח ויפה. שיהיה המון בהצלחה! מיכל.

מיכל ק-ש

New member
תיקון והוספה

אחרי שקראתי מה שעמית כתבה לך, נראה לי שהתבלבלתי ואת לא הולכת בכלל ל-IVF. אז לא משנה מה ולאן, העיקר שיהיה המון בהצלחה. ועידית - חשוב, חשוב, חשוב שתעשי את צילום הרחם. אל תמשכי עוד זמן! (מי שמדברת...).

עידית ד

New member
צילום רחם אמאאאאא ../images/Emo5.gif

זה מפחיד אותי נורא זו בעצם הסיבה שאחרי הכימי פרשתי לאלטרנטיבי (כשאני חושבת על זה זו כנראה הייתה בריחה) טוב אין ברירה נלך גם על זה תודה חמודה ועכשיו גם הבנתי למה גיהקתי כל סוף השבוע... (כי דיברתן עלי) עידית

מיכל ק-ש

New member
גם אותי זה הפחיד נורא

והיום בדיעבד אני כ"כ מצטערת שלא עשיתי את הצילום קודם. את שיהקת? ואני גירדתי ת´אף כל הסופשבוע. מה זה אומר? (אולי זה סתם בגלל הסנפות הסינרל....)

היי עידית ,יש בדיקה יותר נעימה!!

גם אני חששתי..אגב אני חדשה כאן בפורום וכבר כמה חודשים מנסה.. עשיתי בדיקת אקוויסט נותנת את כל הנתונים רק שזו בדיקת אולטראסאונד ומחדירים קטטר יותר סימפטי ונוזל סוכרי טבעי.. אין צילום ביד שאפשר למסגר ולרוץ איתו מרופא לרופא אבל הוא נותן את אותה אינדיקציה שנותן צילום הרחם..מאוד חשוב מי שמבצע כי צריך לדעת לפענח.. זהו ושיהיה לך בהצלחה והצלחה לכולכן בעצם

כל זה נכון , "בומבה בומביי" , גם

אני עשיתי את הבדיקה הזו אבל רופא לא יתן אליה טופס 17 אם אין סיבה (כמו אסטמה/רגישות ליוד וכד´.

אני חושבת שאי אפשר יהיה לעמוד

בפנייך , קלאודיה שיפר שכמוך... תנסי , מה יכול להיות? רק קחי בחשבון שגם אם תקבלי טופס 17 תצטרכי לקנות בעצמך את הערכה של האקוויסט. עניין של 400 ש"ח בערך.

עידית ד

New member
אני?! קלאודיה שיפר?! ../images/Emo68.gif

נראה כבר מה יתכננו לי באיכילוב האמת שאני לא ממש חושבת על הכסף כי אם הוצאתי בערך 5000 ש"ח על הטיפול האלטרנטיבי אז ביניינו מה זה 400 ש"ח.... עידית

את מפנה לי את המקום על המזרון?

אז יאללה לעבודה.... חסרות קצת יבלות החתירה
(אני יודעת שזו לא סירה אבל אם עוצמים עיניים אפשר להאמין שכן...) מאחלת לך שתפני לי גם את המקום בסירה (יש לך 3 חודשים) המון הצלחה יקירה הרמוניה

למעלה