בחזרה לחיים

בחזרה לחיים

לאחר פרק זמן ארוך של חיפושים אחר אופנוע, נרכש והועברה היום בעלות לאופנוע חלומותי. אז: תודה לנחמן המוכר ששמר על האופנוע במצב מעולה. תודה לסטפן על הבדיקה המדוקדקת. תודה לניסים ברדה ונימיץ שלא הבינו למה ואיך דווקא אני מתעקש "דווקא על הנבלה הזו" והצחיקו אותי. תודה לנימיץ שהטריח עצמו פה ושם לראות איתי אופנועי בלאי שמחקו תפארת עבר של הדגם הכמעט מקודש בעיני, והרסו לי את הלב. חזר אלי הביתה הפיירבלייד המקורי, החמישי במספר בבעלותי, במצב טוב מאד, מחר יתחיל לרכב הלוך חזור לעבודה וזהו בערך במסגרת ההבטחות העצמיות שלי לעצמי ולאשה. הרכיבה הראשונה עליו אתמול היתה כאילו לא חלפו להם כמעט 9 שנים מאותה תאונה שכמעט מחקה לי רגל והצריכה אותי למכור את הפיירבלייד. עליה על האוכף, והכל במקומו בדיוק במקום שהוא אמור להיות, גרגור מנוע מושלם, החלקות זנב על המצערת באופן הכי נשלט בעולם שמובילות לנענועי ראש אורגזמיים עם חזרת האחיזה ופתיחת מצערת גסה יותר. אופנוע לפי מידה. המידה שלי. למרות כל השנים ועשרות אלפי הקילומטרים על אופנועי הספורט הטובים בעולם, לא הצלחתי לשכוח אותך. אתה הגדול מכולם. Wellcom home. לשנינו.

מוחסון

New member
נו,שיהיה במזל../images/Emo65.gif

תשמור עליך ועליו

r929

New member
מוסיף עליך 0.10 ש"ח

שמעתי שיש ביקוש רציני לכלים של אושיות
נ.ב. מידיעה שהגיע ברגעים אלה, שני המחירונים החליטו להוריד את הטוסטוס הזה מהמחירון בטענה שהוא לא יכול להיחשב כ"כלי" מקסימום ריקשה ממונעת ולכן הוא מוקצה ואינו כשר לפסח. 1.99$ הצעה אחרונה.

kangal

New member
מברוק איש../images/Emo70.gif ושרק תמשיך לחייך ../images/Emo150.gif

תודות לכולם

האופנוע ממילא יימסר בקרוב לידיו האמונות של ארז דרור, כך שתמונה כרגע לא ממש רלונטית. מודל 94 אך בתצורת 92/3 עם שני הפנסים. ותודה לכל מי שלא התקטנן איתי עם ה-e החסרה.

איפה אתה עובד? ../images/Emo12.gif

החלקות זנב ונענועי ראש... וכל זה בדרך לעבודה? אז בשביל מה ההבטחות?

איזה בדרך לעבודה?

כמעט ביציאה מהבית. שילוב של ריגוש של ילד מפגר מעט, אספלט חלקלק, צמיג קר, אחיזה פתאומית ופתיחת מצערת לא רצונית ב-40 קמ"ש. הבהמה לא צריכה יותר מזה כדי לומר בגסות מה היא חושבת עלי.

למעלה