בחזרה לארץ עוץ - הסרט

k R I P s

New member
בחזרה לארץ עוץ - הסרט

נכון שהיה סוג של שירשור כזה בעבר אבל מצאתי לנכון לפתוח שירשור חדש. ראיתי היום את הסרט אחרי שקראתי פה שהוא נחמד. לפי מה שבנתי, הוא לא הצליח בקופות. וטוב, אני מבין למה. |ספילר| לסרט! ההתחלה, מדהימה! כאילו, דורותי הגיעה לארץ עוץ (או לפחות מה שנשאר ממנה), כולי בצמרמורות... האבנים הצהובות נהרסו, אין מאנצ'קינים, מומבי הזאת (שהדמות שלה הייתה הזויה) לובשת ראשים של אנשים... קריפי. הכל היה מגניב ביותר, היא פגשה את חברייה החדשים, ויהגיעו למיסטר אבן הגדולה. ומפה הסרט צונח עד שנשבר לשברירים קטנים. מיסטר אבן (שברח לי שמו) אוכל ביצת תרנגולת וזה הסוף. מומבי נכלאה וזהו. ואז כמובן היא מעירה את כולם והכל ורוד ויפה. אלה שלא ראו את הסידרה או קראו את הספרים: מי זאת המומבי הזאת? מאיפה היא הגיעה? מה עם גלינדה והמכשפה הטובה מהצפון? מה עוצמה תורמת לעלילה? מאיפה הגיעו הילדי רולרבליידס האלה? לסיכום, סרט הזוי ביותר.

TheSegal

New member
כמו שאמרת, הזוי ביותר וגם קצת אפל..

בגלל זה אני אוהבת אותו, הוא לא מתוק עד גועל... ואפרופו
הייתי לפני חודש בלונדון וטיילתי להנאתי במוזיאון הבריטי שם נכנסתי לחדר לבן מלא בכל מיני כלים יפים... ישר חיפשתי חפצים ירוקים לצעוק לידם OZ

barhenhalliwell

New member
קצת הבהרות על הסרט והדמיות

מומבי היא דמות המופיעה בספר ":ארץ עוץ המופלאה", היא סוג של מכשפה.. אם כי יותר קוסמת שיוצרת אשליות מאוד אמיתיות. היא הייתה השומרת של זיק, עד שהוא ברח. היא רכשה את "אבקת החיים" מדר' ניקידיק, וכך הביאה לחיים את ג'ק ראשדלעת. בסרט עצמו, הדמות של מומבי שולבה עם הדמות של הנסיכה לאנגוידר (מהספר "עוצמה מלכת עוץ"), שהייתה מחליפה ראשים. יותר פרטים על הדמויות אפשר לקבל בספרים או באתרים שונים.

Fairywitch

New member
אבל זה שהוא הזוי- זה מה שיפה בו../images/Emo9.gif

טוב, אני משוחדת, כי הוא הראשון שאי פעם ראיתי (לפני הקוסם מארץ עוץ הקלאסי). אבל לא יודעת- מעולם לא הפריע לי שאני לא יודעת מיהן הדמויות וכו'. פנטזיה טובה יש? יש. מתח יש? יש. לא היה מתוק עד גועל? לא, אפילו קצת אפל. מעולה. ואיפה השגת את הסרט? הפכתי את כל החנויות

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

בואו נקים את הארגון לסגידה לברק (אסב"ק)
מי מצטרף אליי? יש כבר סיסמא- גם אני סחבק באסב"ק
(נשבעת שהמצאתי את זה הרגע
)

the first 666

New member
ברק הם מנפחים לך ת'אגו

אח"כ תעשה: מממ מממ כיאלו מממ אני ברק ומממ אני כזה מוכשר מממ יפה כאילו מממ סתם חמודי!! אני הקמתי את האירגון הזה... :) אוהב

אבל זה בסדר.../images/Emo54.gif

גם אם יהיה לו אגו מנופח, כולנו נמשיך לאהוב אותו. וגם אם הוא יגיד "מממ מממ כיאלו מממ אני ברק ומממ אני כזה מוכשר מממ יפה כאילו מממ" - אז מה? אז הוא מודע ליופיו המהמם ולכשרונו הנהדר! כל הכבוד לו! יש הרבה אנשים שלא מודעים לעצמם, וזה חשוב שברק יבין כמה שהוא נעלה.

למעלה