בחזרה לארון ?!

יעל Y

New member
שרון והפוך?

לפני שאתם יוצאים מהארון תחשבו פעמיים אם אתם מוכנים שגם ההורים שלכם יצאו ממנו... מה בין שיתוף לשמירה על הפרטיות? לפעמים ההורים רוצים לשמור על הפרטיות ולהחשף בהתאם לקצב שנכון להם אם בכלל ולפעמים (כמו במקרה שלי...) הבן רוצה לשמור על הפרטיות ולהימנע מחשיפה אלא בקצב שלו...לדבריו זה לא עניינו של אף אחד... יעל

יעל Y

New member
בחזרה לארון ?!

הבן / הבת שלכם כבר סיפרו לכם שהם הומו/ לסבית... אתם כבר סיפרתם להורים שאתם... כמה מכם יותר לא מדברים על זה? כמה מכם ומי מטיל מגבלות ומגדיר למי כן ולמי לא לספר? כמה מכם ביקשו מהבן/ בת לא להפיץ את המידע? ואצל מי יש חופש לדבר?? האם הארון נוכח גם לאחר היציאה???.... מוזמנים לשתף ....לתאר את הארון שלכם...(לקראת מכירה פומבית שתתקיים בפורום
). יעל

טליאמתי

New member
יעל, קראתי בפורום הורות הומולסבית

הבוקר שבחבל אשכול התארגן פורום שמעודד נערים שיוצאים מהארון ותומך בהוריהם כדי שהם "לא יכנסו לארון" (ציטוט). תקראי...נדמה לי שיש בזה נגיעה לנושא שהעלת.

יעל Y

New member
הבן שלי... הכניס אותי לארון...

בהתחלה היה לי צפוף שם, רציתי לצאת לא רגילה להיות בקופסאות..כשסיפרתי לו שסיפרתי לחברה ..הוא כעס על פריצת הדלת לפרטיותו והציע נושאים אחרים לשוחח עם חברותי...מה שאכן אנחנו מוצאות בשפע .. אבל מאז הן מגלגלות על ילדיהןואני בעיקר מהנהנת...ולא נוגעת בנושא האסור רק במה שמותר לימודים הצלחה בלימודים וכן אין לו חברה... הדבר היותר מעניין שעם הזמן התחיל להיות לי נעים בארון, התחלתי להרגיש שהארון הזה הוא המקום המיוחד והמקשר בין שנינו ובודדים שהם בחזקת המותרים..זה כבר לא ארון צפוף ומאיים זה ארון מאד צבעוני שיש בתוכו התרחשויות סודיות... בברכה, יעל

טליאמתי

New member
אמנם לא הבן אבל...ארון זה ארון

חייתי בו 10 שנים ולשם אני לא חוזרת. לא היה בו קסם אלא הרבה חשש, בעיקר בגלל הילדים. בעצם בנינו אותו עבורם מה שהסתבר לגמרי לא נחוץ! פולניות אנחנו! בהתחלה היינו רק שנינו בארון. אני ובן זוגי לשעבר. חששנו לפגוע במשפחה, בילדים, העבודה שלו ואני... כן, גם אני פחדתי מהצל של עצמי לאחר שהחלטתי להמשיך לחיות אתו. אחר כך התחלנו לפתוח את הדלתות לחברים ואז נוצרו חיים כפולים. יצאנו, ארחנו, התארחנו יחד עם חברינו הותיקים ועם חברים גאים. אפילו הצטרפנו לקבוצת מטיילים גאה (אישור מיוחד לסטרייטית...) והילדים ידעו על כך ועדיין לא קישרו. זה נמשך כמה וכמה שנים. הרבה הרבה מאוחר יותר פתחנו דלתות בפני כולם. משפחה, ילדים, חברים קרובים. הארון כבר לא שימש מקום מחבוא רק לבגדים! והיום? אני לא מספרת לכל אחד... לא רואה נחיצות להצהיר 'הוא כזה או אחר'. האמת? גם על עצמי אני לא מעידה שאני 'כזו או אחרת'. זה שלי. פרטי.ואני, בחיים שלי, אמנם פתוחה מאוד אבל מה ששלי, בתוכי, אני לא מדביקה על שלטים. אבל זה לא סוד. מי שצריך לדעת יודע. מי ששואל...לא משקרת. וכשזה לא רלוונטי זה...לא רלוונטי. הבית פתוח לגמרי בנושא. רצות בדיחות, חיקויים, אני מוצאת את בתי הצעירה משחקת במחשב עם חברים גייז (חברים שלנו לא שלה!). הם ספרו כל אחד למי שראו לנכון, וזה בסדר גמור מצדינו. לא החתמנו אותם על מסמך סודיות מפני שקשה כל כך לשמור סוד כזה, קשה עוד יותר לחיות סוד כזה עם פחד לחשוף אותו בפני היקרים לך. וכמובן מפני שזה פשוט כבר לא סוד. היום אנחנו יודעים שהיינו יכולים ואפילו צריכים לשתף אותם מוקדם הרבה יותר. ואני מאחלת לכולם יציאה בטוחה ונפלאה מהארון. חיים שלמים בלי צורך בסודות, שקרים וארונות.
טלי

למעלה