בחור ששונא את דפש מוד

אם כי

כל העסק עם זה שהוא ממש לא נתן לך לדבר מעיד על דפקה מסויימת... הייתי מציע הערכה מחדש של המצב...

bilbobagginz

New member
גם כן רוקר...

אני הייתי משכנע אותו בזה שמבחינה מוזיקלית, זה שהמוזיקה היא קיטש, או פופ - לא עושה אוה ללא יפה. דבר שני העיבודים שלהם נחמדים מאוד, וההופעות שלהם מכילות לא רק צלילים, אלא מעבר לזה. הייתי לוקח אותו להופעה (ובמקומך הייתי סוחט אותו לקנות לי כרטיס, כמובן), ובאופן כללי, כן, דפש מוד - מאוד מסחריים, מאוד שטנציים, אבל עדיין נחמד לשמוע אותם. גם Kraftwerk הם כאלה. ד"א, בקשר לעובדה שמרטין שר יותר טוב מדייב - אני מסכים איתו :) אם את רוצה להתווכח איתו תגידי לו שגם הרוקרים - כולם התמסחרו, וכולם רוצים לעשות כסף, ואין דבר רע בזה אבל בקשר ליחסים איתו - זה כבר משהו אחר. אדם שלא מתעב אנשים בלי להכיר - זה לא דבר מחמיא. ובמיוחד, אם הוא לא נותן לך להגיד מילה... זה כבר מעיד על איזה הפרעונת בתפיסת העולם... אולי הוא גם ייתן לך דלי וסמרטוט רצפה ליומולדת בתור מתנה בקרוב... :)

ו א נ ס ה

New member
הגזמת... ../images/Emo13.gif

זה לא שהוא מתעב את האנשים אלא את המוזיקה. וזה לא שהוא לא נתן לי לדבר אלא בנושא הזה לא משנה מה אמרתי הוא כולו היה מורעל בתיעוב שלו.

bilbobagginz

New member
'צטערת, אבל

הטיעונים שלו חלשים: קיטש מצריך מאמץ. פלייבק זה לא טיעון בכלל - גם להקות רוק רבות משתמשות בפלייבק. דפש מוד אכן משתמשים בפלייבק, כי בכל טרק יש יותר כלים מאשר חברי הלהקה. אבל השירה תמיד בחי, ומשתמשים מזמרי\זמרות רקע. חוצמזה, מה אני אגיד לך - יש אנשים עם אלרגיות לסינתיסייזרים.. אני דווקא אוהב, אבל כל אדם - על טעם וריח אין מה להתווכח. אם את רוצה להבהיר את הנקודה - תתפסי אותו נהנה מקיטש או שמלץ אחרים, ותגידי שזה לא נורא גם במוזיקה. ביי.

בואי אני אגיד לך משהו שוגר!!

לי יש חבר, אנחנו ב-2 לחודש נהיה שנתיים ביחד. אני אוהבת אותו מאוד, וזה הדדי אצלנו. לפעמים צריך להתפשר, וכן! גם כשזה נוגע למוזיקה. הוא למשל שומע שירי דכאון לפעמים, מה שאני לא ממש אוהבת. ואני לעומתו שומעת אמנים כמו מדונה, אומני פופ ורוק למינהם ודפש מוד כמובן...:) והוא כבר לא יכול לסבול את מדונה בגללי. אבל זאת לא סיבה לחתוך את הסיפור. אני אפלו נפתחתי קצת למוזיקה שלו, כמה שזה נשמע לעקם פרצוף וזה... אבל כן גם אני התחלתי לשמוע חלק מהשירים שהוא שומע, את השירים שאהבתי. ותתפלאו הוא הוריד את השיר של מייקל ג'קסון beat it כאילו מה קשור לחבר שלי ולמייקל. אז לפעמים גם מתמזגים וכמו שאמרו פה - הפכים אכן נמשכים!!

ו א נ ס ה

New member
את האמת...כל הדיון הזה כבר לא משנה

אתמול הייתי ב 1984, ופגשתי בחור יותר מקסים שמת על דפש מוד. אבל תודה על העיצות בכל זאת:)

כי אני לא יודעת איך את נראית...

ולמה את לא באת להגיד לי שלום?אותי אי אפשר היה לפספס, אני הייתי הבלונדה עם החצאית והגופיה השחורים שהיתה ליד הספות עם מיצי שהתפרשה בניחותא, הורידה צ'ייסרים של ויסקי ורקדה באקסטזה כל הערב בלי לשים ז' על כל העולם
אפשר אחרת כשיש דפש מוד ברקע?!

Bavmorda

New member
מותק שלי,

אם את מתכננת קשר/ יחסים ארוכי טווח, עם מישהו שיש בו משהו עקרוני שנוגד בצורה מוחלטת ובלתי ניתנת לערעור משהו שאת מאאאד ואהבת - אין מצב. תאמיני לי, מנסיון
חבל להתברבר ולהתאמץ... בסוף את תראי בעצמך שזה היה בזבוז זמן.
BAV.

למעלה