בחור ששונא את דפש מוד

ו א נ ס ה

New member
בחור ששונא את דפש מוד

לפני איזה שבועיים פגשתי איזה בחור חמוד ויפה תואר. הוא מוזיקאי. מנגן בלהקת רוק. כשהתחלנו לדבר על מוזיקה, לא רק שהוא אמר לי שהוא שונא את דפש מוד, אלאהדגיש שהוא מ-ת-ע-ב אותם!!! הוא טוען שלדייב יש קול בס לא מפותח ובלתי שמיע והיה עדיף שאפילו הגיטריסט הבלונדיני היה שר במקומו, שהמוזיקה שלהם מסתכמת באלקטו-קיטש והוא לא מסוגל לסבול את העובדה שהם משתמשים בפלייבאק. כמובן שניסיתי לבוא להגנתם של הלהקה אבל זה לא עזר כי הוא בכלל לא נתן לי לדבר. כולו היה מלא בשינאה לגבי הנושא. מה לעשות? האם היחסים נועדו לכישלון?

super girl 15

New member
../images/Emo2.gifבוודאי!!!

מה שווה כלך היופי שלו אם הוא לא מבין כלום מהחיים שלו...!!!

JimmyBoy

New member
כדברי ורדה - תזרקי אותו!!!

האמת שאל תיקחי אותי ברצינות, אני עוד מנסה לעכל בגלל היום את הפאקים של המין הנשי (No Offense).

AlterNova

New member
זה עלול להיות בעייתי

תלוי עד כמה את פנאטית דפש.... אני באופן אישי לא הייתי מסתדרת עם בנאדם ששונא אותם הייתי מנצלת אותו מינית וזורקת אותו לאשפתות. Because I like to practice what I preach......חחחחחחחחחחח..
ואגב, יש כאן סטודנטים בבר אילן? אני צריכה את עזרתכם!

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifאני כבר עשית את זה...

וכמו שאמרת.. קשה להיות עם מישהו ששונא אותם... משתמשים => זורקים
שיא ההנאה היה שאמרתי לו בפירוש: "סורי מאמי, אתה לא מקבל את זה שאני נמשכת לדייב יותר ממך... כנראה שזה לא זה... ביי לך!"

steelwater

New member
בעיה קשה בחלט...

תראי, אני לא ממש יועת מה להגיד לך. מצד אחד זה שהוא לא אוהב את הלהקה שאת הכי אוהבת זו לא כזאת סיבה גדולה לא להיות איתו. בסך הכל הוא לא אוהב להקה שאת אוהבת. אבל נראה לי שזה כן קשה להיות עם מישהו שנושא את אחת הלהקות שאת הכי אוהבת. את לא יכולה לדבר עליהם איתו ולשמוע אותם איתו וזה יה המעצבן. עוד משהו שהפריע לי זה שאמרת שהוא בכלל לא נתן לך לדבר ולהגיד מה את חושבת.גם בלי קשר לאם הוא שונא או אוהב את דפש מוד את לא צריכה להיות עם מישהו שמגעיל אליך ולא מקשיב לך ורק אומר את הדעה שלו.

ו א נ ס ה

New member
זה לא שהוא היה מגעיל אליי

פשוט כשזה הגיע לדפש מוד אז הוא איבד את נימוסיו. התיעוב יותר חזק אצלו מאשר כל דבר אחר. הוא ממש החליף את עורו כשהוא דיבר עליהם.... במיוחד על דייב.... ולהגיד על מרטין "הגיטריסט הבלונדיני" גם דיגדג לי לא נעים. העיניין שדפש תפסו חלק מאוד גדול בחיים שלי ועכשיו מצאתי בחור סבבה לגמרי שלא יוכל לקחת חלק בזה בחיים שלו. זה מדכא!!!

כמו שאמרו, תלוי עד כמה את פנאטית

לדפש ולמוזיקה בכלל. כבר קרה לי לא פעם שנפרדתי מבחורים כי לא יכולתי להתמודד עם הטעם המוזיקלי שלהם. אני מוכנה לקבל דברים שונים, אבל אני לא מוכנה לקבל בשום פנים ואופן חוסר פתיחות כלפי מצד בן זוג כלפי משהו שאני אוהבת כל כך ובטח שלא שנאה. מבחינתי טעם מוזיקלי מעיד הרבה על האישיות של הבנאדם. אתה מה שאתה שומע, ככה אני רואה את זה. הוא נשמע כמו בחור שלא ממש נותן לעצמו להפתח למשהו שונה ו"מתעב" אותם בעיקר מחוסר ידע והבנה. ולגבי הפלייבק, בתור מישהי שזכתה להיות בהופעה שלהם, הם ממש לא משתמשים בפלייבק! להפך, הם אחת הלהקות היחידות שעד כמה שזה לא יאמן, נשמעים אפילו טוב יותר בלייב מאשר על גבי דיסק. בורות מוזיקלית, זה כל מה שיש לי להגיד. אל תידוני את היחסים לכישלון בכל מקרה, תנסו שניכם להתמודד עם האהבות והתיעובים אחד של השני, מי יודע, אולי אפילו תעזרי לו להשכיל קצת לגביהם והגישה שלו תשתנה. אם תראי שזה מציק לך עד כדי כך שזה הופך למכשול תסיימי את זה. חבל לשלול בנאדם בגלל בורות בנושא מסוים כשאת יכולה ללמד אותו, אם הוא יפתח לרעיון.

ו א נ ס ה

New member
פלייבאק

הם כן משתמשים בפלייבאק. אני לא יודעת אם גם עכשיו אבל קחי למשל את devotional- כשדייב שר את HIGHER LOVE אז כשהוא ממש אומר "HIGHER LOVE" אז הקול שלו מגובה בפלייבאק. וגם כמעט כל ההופעה אין מתופף אבל יש תופים. ולמשל צלילים מיוחדים כמו צלילי הרכבת ב everything counts גם זה פלייבאק. לגביי היום אני לא יודעת אם הם משתמשים בפלייבאק או לא, אבל בכל אופן, זה לא מפריע לי שהם משתמשים בפלייבאק כי זה לא תיאטרון בובות. זה לא שהם עושים כאילו הם מנגנים ושרים. אז יש תוספת של אפקט סאונד ברקע. זה דווקא מוסיף ולגיטימי.

לא ביג דיל!

כל להקה עושה את זה. דפש שרים בלייב ואפשר לשמוע את זה. חוץ מזה שיש צלילים באמת שמוקלטים או לפעמים קולות רקע. אבל הם מנגנים ושרים בלייב. גם בVIRGIN TOUR של מדונה יש נגנים והיא שרה בלייב ושומעים שהיא שרה בלייב, אבל גם שומעים ברקע כמו למשל בשיר everybody שיש פלייבק מאחור. אבל זה שטויות.

super girl 15

New member
עכשיו שאת אמרת.. נזכרתי בשdevotiona

היו באמת קטעים שנראו כאילו דייב עושה פוזות..
אחח אחחחח...

יש ויש, אני יודעת שבהופעה שראיתי

בפראג זה לא היה פלייבק. אני יכולה לזהות ליפסינג מקילומטר ולא משנה כמה הוא טוב. כל אמן משתמש מדי פעם בפלייבק גם האמן הכי טוב, כי קול זה לא משהו שאפשר להסתמך עליו כל פעם שצריכים אותו. לפעמים בנאדם צרוד או לא מרגיש טוב ואז יש גיבוי. בכל מקרה, אם הבחור הזה רוצה לרדת על אנשים שמשתמשים בפלייבק שייפול על בריטני ספירס או משהו. ואגב, הבנתי שדיב עבר פיתוח קול בשנים האחרונות, אז זה הגיוני במידה מסוימת שפעם היה פלייבק והיום כבר לא. ואם הוא ממשיך לעשות לך בעיות תגידי לי, אני אלווה לך זוג אזיקים, תקשרי אותו לאיזו ספה ותעשי לו שבוע שלם של ההופעות מהVOD בריפיט. אם אחרי זה דפש לא יתקעו לו בראש כלום כבר לא יעזור.

ו א נ ס ה

New member
בכל אופן התפיסה של הפלייבאק שתיארת

כאן לא תופסת לגבי דפש מוד בשום שלב בקריירה שלהם. הם לא עשו פלייבאק כי דייב צרוד או משהו. והפלייבאק לא נועד לגבות על שום דבר בהופעות שלהם. רק אם יש אפקטים מסויימים של קול אז הם שמים פלייבאק. בשנות השמונים הם היו עושים פלייבאק של תופים כדי להדגיש את העובדה שהם סיינת'פופ ומתמקדים בקלידים, כנראה שבזמנו זה היה רעיון חדשני או משהו... למשל בהופעות של בריטני או בחלק מההופעות של מדונה השירה עצמה היתה פלייבאק ב 100%, וזה לדעתי פשע!!! זה מה שנקרא בובה על חוטים.

בואו נדבר תכלס

מדונה בחיים לא השתמשה בפלייבק בהופעות אפילו כשהיא הופיעה בסרט "מטורף עלייך" היא שרה לייב. אפשר אפילו להוכיח את זה בזיופים שלה. אז אל תשוו בינה לבין הספירסים הסתומה הזאת שעושה מעצמה צחוק כשהיא רק יכולה

ו א נ ס ה

New member
לפני איזה חודשיים או שלושה

מדונה זכתה בפרס על ההופעות החיות שלה. ואז אלטון ג'ון זכה בפרס אחר מאותו אירוע, ובגלל שהוא פוץ מפגר שלא יכול לכבד אף אחד אחר, אז בזמן שהוא קיבל את הפרס הוא אמר: אני לא מבין איך אפשר לתת פרס להופעה חיה למדונה כשהיא משתמשת בפלייבאק" ראיתי את זה בגיא פינס לפני כמה חודשים

חכי עוד שבוע../images/Emo140.gif

ואולי תכירי מישהו, שחייבת לו מסעדה אגב, ואולי יהיה נחמד?!
אגב: עכשיו לקטע רציני, האמת שמדברי כתבך, נראה יותר, שאם כבר הגעת למצב שכזה, שמערערת בנושא, זה אומר, שלא רק זו הבעיה היחידה, אלא, יתכן שבעיה זו אף הגדילה החשש והעצימה ת'בעיותיות בקשר ביניכם... וואי-לי, פתאום נשמע כמו ברוב הזמן, הפסיכולוג של כולם
סורי מראש, אך תודי שיש בכך משהו, אם הגעת למצב שכזה... מהכרותי הקצרצרה איתך, זה לא הדבר היחיד שהפריע לך, לא רק שאינו אוהב ת'דפשים...

הגר26

New member
זה די ילדותי לוותר רק בגלל זה

אם הוא מוצא חן בעינייך בכל תחום אחר, אז מה זה משנה? אז על דפש לא תדברו! אני בטוחה שחייך מלאים בהרבה יותר מזה. חוץ מזה שלפי מה שהבנתי ממה שאמרת, העובדה שאת שומעת להקה שהוא מתעב, לא הכי הפריעה לו. זאת אומרת - לא כמו שלך היא מפריעה. אל תהיי איליין מסיינפלד. אל תזרקי גברים שמוצאים חן בעינייך רק בגלל איזו שטות. וכן, זו שטות לדעתי. מעבר לזה, שכמו שאמרו פה לפני, תמיד יש סיכוי שתוכלי לשנות את דעתו אם תהיו יחד. והכי הרבה - פשוט תהיו יחד ולכל אחד יהיה את התחום הקטן והפרטי שלו, שהוא אוהב. זה טוב דווקא. זה משאיר לכל אחד מכם את הפינה הקטנה שלו עם עצמו. מניסיון, תאמיני לי...

כולה מוסיקה

אני יצאתי עם מישהי שמתה על מוקי, ואני די שונא אותו. את יודעת שהפכים נמשכים...

למעלה