בחור שגדל בפנימיות

מישוהית

New member
בחור שגדל בפנימיות

כי ההורים שלו לא יכלו לגדל אותו, ידע איך איך לתפקד בתור בעל / אבא? אבא שלו נורא מרוחק וחסר ומוזר, לא נוכח, לא עושה כלום חוץ מללכלך את הבית ובכך לעצבן את אשתו, דבר שגורם למריבות רבות בינו לבין אשתו והוא גם אוגר כל מיני זבל שהוא מוצא, הקשר הזוגי של ההורים דפוק והאבא נשויי פעם שלישית, לא מתעניין בילדים מנישואים קודמים שלו ולא שומר איתם על קשר, גם עם הילדים הנוכחיים שלו המצב דומה, הוא מבוגר, 70+ חי על ביטוח לאומי, נראה לי שמעולם לא עבד, האמא עם בעיות נפשיות (לא יודעת בדיוק איזה, הוא גם לא יודע, אבל ראיתי בכדורים שלה ליתיום, אז כנראה מאניה דיפרסיה ואולי לא רק זה), אבל האמא אימהית עד כמה שהיא מצליחה, דואגת לבנים שלה, מתעניינת, אבל עד כמה שהיא מסוגלת, היא לא היתה מסוגלת לגדל אותם. הבן שלהם שאנחנו בקשר יש לו גם בעיות נפשיות (לא אמרו לו אבחנה, אבל נראה לי שיש לו סכיזואפקטיב), אני גם עם בעיות נפשיות דיכאון + הפרעת אישיות גבולית. אני באה גם ממשפחה עם קצת בעיות, אבל לא ברמה של המשפחה שלו, אפילו לא קרוב. אני חוששת להכנס איתו לקשר זוגי למרות שהוא בחור מקסים וטוב, אומרים שאנשים יוצאים כמו ההורים שלהם בזוגיות ובכל השאר

מישוהית

New member
המשך -

אני ממש מתה מפחד שהוא יהיה סיפור חוזר של אבא שלו, אני לא רוצה שהילדים שלנו יגדלו בפנימיות, אני לא רוצה שנהיה משפחה חולה עם ילדים מסכנים ומתוסבכים, אני לא יודעת אם בכלל כדאי שיהיו לנו ילדים (משותפים או לכל אחד משלו), זה גם מפחיד אותי כי הדברים האלה מאוד תורשתיים. חשבתי שאולי עדיף שיהיה לי בן-זוג שיהיה בריא, לפחות יותר ממנו וממשפחה בריאה, אני ממש לא יודעת מה לעשות... אני מסובכת עם השאלות האלה כבר הרבה חודשים... מה אתם אומרים? מישהו שלא גדל במסגרת משפחתית ידע לתפקד במסגרת משפחתית? אם הוא גדל בפנימיה אולי הוא לא ישחזר את הדפוס המשפחתי שלו?

מישוהית

New member
המשך -

בכלל דפוקים כמונו כדאי שיהיו הורים? אולי צריך לעקר אותי בכלל

גרא.

New member
מישוהית,על פניו,נראה כי אתם לא ממש זוג

מהשמיים.הוא עם הבעיות שלו,המשפחתיות והאישיות,ואת עם הבעיות הנפשיות שלך..קשה להניח שתצליחו לה סתדר יחד לאורך זמן.יחד עם זה,מרבית הזוגות שנישאים,לא קבלו חינוך להורות,ודפוס גידול הילדים,הוא לרוב זה שהם למדו והתנסו.אבל,אפשר תמיד לחשוב על הליכה לבי"ס להורים,למשל של מכון אדלר,שם בקורס ארוך ואינטנסיבי למדי,אפשר ללמוד את כל מה שחשוב לדעת כהורה.הבנת תהליכי ההתפתחות של הילד,דפוסי חינוך,התמודדות עם מצבי לחץ שילדים יוצרים,ועוד ,כל מה שחשוב לדעת.אם אהבתכם הדוקה ואינטנסיבית, ואתם שניכם חושבים על חתונה,מאד רצוי לללכת יחד לפני כן לקורס כזה,יתכן שזה לא ישנה דבר,אבל תמיד יש סיכוי לשנוי.אחרת,צר לי לומר,אתם צפויים כזוג נשוי,אם כאשר,לבעיות אין ספור,מכל הסוגים.ולכן כדאי לך לשקול פעם נוספת את הידוק הקשר עם הבחור הזה.

מישוהית

New member
אני צריכה לחשוב על העתיד

אנחנו מכירים קרוב לשנה, הכרנו במסגרת של אשפוז-יום, ישר היה בנינו קליק, התאהבנו, אחרי כמה זמן החלטתי לעצור את הקשר מהחששות שכתבתי פה, הוא נפגע מאוד ולקח את זה קשה, נכנס לדכאון לכמה חודשים, העניין הוא שאנחנו נפגשים חמישה ימים בשבוע באשפוז-יום, כך שקשה להתרחק, במיוחד שיש בנינו משיכה וכימיה וחיבה, אז חוזרים להתאהב וממש קשה לעשות משהו נגד זה, זה לא כמו בקשר בנסיבות רגילות, שפשוט מנתקים אותו ושלום, יתכן שלא פוגשים בבחור יותר או שפוגשים לעיתים רחוקות, הייתי צריכה לעזוב את האשפוז-יום בשביל זה, אבל הייתי זקוקה לו, זה ממש מלכוד, הוא מאוד אוהב אותי, הוא בחור מקסים וכבר קלטתי שקשה לי לומר "לא", אני לא רוצה לפגוע בו ולהכאיב לו, אני לא יכולה לשאת שוב את ההשפעה של זה עליו, רציתי שנהיה ידידים, אבל זה לא אפשרי כשמאוהבים, והוא רוצה אותי בתור בת-זוג, לא ידידה. מה אני עושה? כבר הרסתי אותי לגמרי, פגעתי בעצמי בצורה שהכניסה אותו למצב של מצוקה, הוא פגוע ממני ולא מבין למה אני קרה אליו ולא מביעה אהבה, הוא פגוע ממני מאוד, החלטנו לנתק קשר כיוון דבר שבא ממני קודם, אמרתי שנראה לי שעדיף לבריאותו שננתק את הקשר, הוא הסכים עם זה, אבל באמת

מישוהית

New member
‏*כבר הרסתי אותי לגמרי = כבר הרסתי

אותו לגמרי, קשה לו מאוד להתמודד עם ההתנהגויות האימפולסיביות חסרות האחריות שלי, שהן בעיקר בליעת כדורים במינון יתר שלא בכוונה אובדנית (עם החתכים לא ממש קשה לו), הוא לוקח את זה מאוד קשה בגלל שהוא מאוד אוהב אותי והוא ממש נכנס למצוקה ולתקופות של דכאון מזה. וגם שגעתי אותו, שאני אומרת לו שאני לא מעוניינת בקשר רציני, אח"כ שוב מתקרבת ואז אומרת שאני רוצה שנהיה ידידים וכו`

מישוהית

New member
המשך -

מאוד נפגע מזה, הוא נכנס למצב ממש רע נפשית ואמר שהוא עוזב את האשפוז-יום, כי הוא לא מסוגל לראות אותי (כשאנחנו מתעלמים אחד מהשני במטרה לנתק את הקשר, גם אותי זה הרס), אתמול הוא שלח לי הודעה שהוא רוצה לדבר, אחרי שחשבתי שזה סופי, הוא ממש הביע את אהבתו והרגשתי בשמים, ישר עפו לי מהראש כל הבעיות שכתבתי פה והחזרתי לו חיבה, אמרתי שאנחנו צריכים לדבר, והיה נראה שהמגמה שנהיה ביחד, אני אוהבת אותו, הייתי רוצה שנהיה חברים, אבל לא שזה יגמר בחתונה, מזה אני חוששת וכיוון ששנינו דתיים, תמיד החתונה מאיימת מעל כשחברים, עכשיו אני בדרך לפגוש אותו, תכננתי לפייס אותו, לאכול אותו בנשיקות ושנהיה ביחד, הפסיכולוגית שלי לא עונה לי על השאלות ששאלתי פה וזה מעצבן!! חשבתי שאולי יהיה בסדר והעיקר שהוא בחור טוב וגם אני דפוקה, מה אני מצפה, גם לו קשה עם הבעיות שלי, אולי העיקר שאנחנו אוהבים ושנתמוך אחד בשני כל אחד בבעיותיו, אבל נראה לי שזאת קלישאה, אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות עכשיו, בא לי לדפוק ת`ראש בקיר, נראה לכם שזה יעזור? אולי אני אקפוץ מאיזה בניין או אבלע כדורים ואז הוא יברח ממני סופית? באמת שלא יודעת מה לעשות...

מישוהית

New member
גרא, למה כתבת את מה שכתבת

התכוונת דווקא לאותו בחור בגלל הרקע המשפחתי שלו? התכוונת גם אלי בגלל הבעיות הנפשיות שלי? אתה לא חושב שאני יכולה להתחתן ולהקים משפחה סבירה, או שזה קשור לבחור הספציפי? מה בקשר אלי? עם בחור ממשפחה בריאה ובריא יותר זה אפשרי? (אני כמובן אמשיך בטיפול רציף) מה אתה אומר? יש לי סיכוי להקים משפחה נורמלית על אף הבעיות הנפשיות שלי, אם אני אהיה בטיפול?

גרא.

New member
מישוהית,התכוונתי לאפשרות שהעלית כאילו תהיו

זוג.הוא עם הבעיות שלו שהן רבות ומורכבות,ואת עם הבעיות שלך בהן את מטפלת,אין לי ספק,אם תכירי גבר בריא בנפשו,שיאהב אותך,יכבד אותך ויעזור לך אם יהיה צורך,להחלים,זה עדיף עבורך מאשר הבחור הזה. קשה לי לראות את שניכם כזוג,ורציתי לומר,שעלייך לוותר עליו,ולעשות בחירה אחרת.זה אפשרי,זה מגיע לך וזה עשוי לקרות,אם לא תסתבכי עם בחורים כמו הבחור ההוא.

מישוהית

New member
אתה אומר את זה בגלל הרקע המשפחתי שלו

והבעיות הנפשיות שלו? כי הוא בחור ממש ממש טוב, באמת, הוא מותק של בחור, אין הרבה דברים כאלה (נשמע כאילו שאתה חושב שהוא בחור שלילי)

גרא.

New member
לא,לא שלילי,אלא מלא בעיות כרימון,כאלה שעלולות

להתגבר ולהשפיע עליו בהשך חיייו.את תארת אותן בפרוטרוט.והשאלה,למה להכניס ראש בריא למטה חולה?

מישוהית

New member
כן גרא, אתה צודק

זה מה שחשבתי כבר מההתחלה, אבל התקשתי להפרד ממנו ולהתרחק ממנו מכמה סיבות שהסיבה החזקה בניהם היתה שנפגשנו חמישה ימים בשבוע באשפוז-יום וזה מאוד הקשה על ביצוע הדבר, ובתוך זה נמשכתי אליו וחיבבתי אותו ואף הוא אותי, חשבתי שאולי אם הוא יטפל בעצמו באופן קבוע, אז אולי יהיה בסדר, בהתחלה בכלל לא דיברתי על כל הסיפור עם הפסיכולוגית שלי, כיוון שהיו דברים בוערים יותר וחשובים ומציקים יותר שבהם ראיתי קודמים לדבר עליהם, לקח לי הרבה זמן להגיע לטיפול והיה נראה לי בזבוז לדבר בו על מערכת יחסים שאני הבנתי בעצמי שלא צופנת לי עתיד מזהיר, לכן חשבתי שאני לא צריכה להתייעץ בפסיכולוגית שלי כי אני בעצמי כבר החלטתי והבנתי שאני לא מעוניינת לחזק את הקשר הזה לקשר זוגי, חשבתי שגם אם הפסיכולוגית שלי תחשוב אחרת, אני לא אקח את דעתה, אני יודעת מה מתאים לי. (עוד עניין שגרם לי לרצות לעצור את הקשר הזה, היה שהוא רצה להיות איתי הרבה, כל יום כמעט שנעשה משהו או נפגש, "להיות איתי כמה שיותר", דבר שממש לא התאים לי במיוחד באותה תקופה שהרגשתי לא טוב והייתי זקוקה להרבה שקט ומרחב ולהיות לבד עם עצמי, זה מאוד העיק עלי וחנק אותי, היום זה היה מתקבל אצלי אחרת, כי אני הרבה יותר פנויה נפשית, אבל עדיין אני לא בעניין של הגזמות, במיוחד שאין לנו ממש מה לעשות ואין לנו על מה לדבר...) אמרתי לו שאני לא מעוניינת שנהיה חברים, הוא לקח את זה קשה, התרחקנו לתקופה די ארוכה שבה הוא היה שרוי במצב דכאוני ורצה רק להיות לבדו ולא לעשות כלום, באותה תקופה גם אני הייתי במצב לא קל, אז כל אחד היה עם עצמו, הוא כבר לא עניין אותי ואני חשבתיש לא עניינתי אותו (דבר שנראה לי לא היה נכון, נראה לי שהוא לא הפסיק אף פעם לאהוב אותי, כשהייתי מאושפזת, הוא בה לבקר והביא לי כמות מטורפת של חטיפים, שוקולדים ושתייה, דבר שלא השאיר צל של ספק, כשידידה משותפת שלנו לעומת זאת היתה באשפוז ובאנו לבקר אותה, הוא בכלל לא היה בעניין של לקנות לה משהו, קנה כי אני הצעתי וגם בקטנה) אחרי תקופה שנינו חזרתי לחיים, הוא חזר להרגיש יותר טוב ולהיות עם מצב רוח ואני גם הרגשתי יותר טוב, מהר מאוד המגנט בנינו חזר לעבוד חזק, חשבתי שאני רוצה אותו למרות הכל, החלטתי לנסות למשוך את צומת ליבו והתחלתי לדבר אליו ברמזים מיניים, יום אחד ראינו סרט בחדרו (דבר שעשינו מלא פעמים, זה בערך כל מה שעשינו ביחד, כי לא ממש היה לנו על מה לדבר, ולא היה לנו עוד רעיונות של מה לעשות ביחד, והוא אף חשש לצאת איתי לבד), אני הרגשתי שאני לא מסוגלת יותר והתחלתי לגעת בו, דבר שבדיעבד אני יודעת שהיה טעות מצידי, הוא פירש את זה בכך שאני מעוניינת בו, הוא חשב שזה אומר שאנחנו חברים, אני לעומת זאת הייתי מבולבלת ושוב הייתי עם כל הלבטים שלי, בשבלב הזה כבר התחלתי לשתף את הפסיכולוגית שלי, שאלתי לדעתה, רציתי שהיא תגיד לי את מה שאתה אמרת ובכך תעזור לי להיות איתנה בהחלטתי, אך היא לא הסכימה להביע את דעתה, אמרה שאני בעצמי אומרת מה אני חושבת ולמה אני צריכה את האישור שלה, היא אמרה שהיא לא יכולה להגיד לי על דבר כזה מה נכון, אי אפשר לדעת בוודאות, שאני צריכה להחליט ולחשוב על זה בעצמי, שיש לי דעה ומחשבה שאותם אמרתי ככה זה רוב הפסיכולוגים... אבל היא מדהימה הכי שבעולם... העניינים הסתבכו, הודעתי לאותו בחור שאני חשבתי על זה הרבה ואני רוצה שנהיה ידידים, "ידידים טובים", הוא אמר "לילה טוב ידידה שלי", הוא לא התייחס לזה ברצינות, הוא לא הבין אותי ממש והמשכנו במגע מיני תדיר וסוער בעיקר (כבר נטשנו את הסרטים בשלב הזה על ההתחלה לטובת מגע מיני), חברה משותפת שלנו גיחכה על כל העניין אמרה שאנחנו "יזיזים", היא לא קיבלה את זה שאנחנו ידידים, היא אמרה "נו באמת, אתם חברים", ניסיתי להבהיר לו שוב ושוב שאני מעוניינת שנהיה ידידים, הוא אמר טוב, אבל סתם אמר את זה, הוא אמר - תקראי לזה איך שבא לך, לא אכפת לי, מה זה משנה. בסוף החלטתי שזה כבר מגעיל, הרגשתי שאם אנחנו לא חברים כל המגע הזה הוא קצת זנותי ומלוכלך, במיוחד ששנינו דתיים, אמרתי לו את זה, אמרתי לו שאם היינו חברים זה היה אחרת, הוא לא הבין מה זה שונה. בסופו של דבר פתאום ירד לי ממנו ולא היה לי חשק יותר לקשר גופני איתו, לא היתה לי משיכה בכלל לגעת בו, והוא לא הבין וניסה, בסוף הודעתי לו שאני רוצה לשמור נגיעה וזה היה בגלל שלא הייתי מעוניינת להמשיך בקשר הזה, קלטתי שזה לא מתאים לי ושאני צריכה לעצור את המזמוזים התלת שבועיים האלה במיטה שלו, אמרתי את זה כדי להתרחק ממנו, זה עבד ממש מצויין, התרחקנו, אני קצת לומדת, משלימה בגרויות ואני הייתי צריכה ללמוד ולא יכלתי לצאת כל-כך כבר (קודם הייתי יוצאת במקום ללמוד, משתכנעת תוך שניה), הוא הבין את זה שאנחנו כמעט לא נפגשים בלימודים שלי בערך. ביום חמישי לפני שבועיים היה מאורע שגרם לבלאגן שלם בהכל והסעיר את הכל, הפסיכיאטרית שלי מהאשפוז-יום הביאה לי מרשם לכדורי ריטלין, קניתי אותם וברגע אימפולסיבי בלעתי את כולם בבת אחת (דבר שקרה כבר מלא פעמים, אבל עם כדורים שונים כל פעם) כשהוא גילה את זה ביום ראשון, הוא לקח את זה קשה, הוא התעלם ממני והלך בלי להגיד שלום (כבר יצא לו להתקל במקרה כזה, בפעם הקודמת לקחתי לו מהכדורים שלו בכוח ובערמה ואנשים מצאו אותי זרוקה ברחוב אחרי זה ולקחו אותי באמבולנס לבי"ח, היה סרט, הוא לקח את זה מאוד קשה, אבל חשבתי שזה היה בגלל שהוא היה מעורב בזה, הכדורים היו שלו וזה היה בבית שלו ואחרי שהייתי אצלו ואמא שלי התקשרה אליו באמצע הלילה מבית החולים וצעקה עליו בהיסטריה מה הוא עשה לי ומה עשינו ואם לקחנו משהו, כי הם לא יכלו לדבר איתי, הייתי רדומה חזק) יום אחרי זה הגעתי מאוחר, הוא ראה אותי וישר ברח מהמחלקה בלי לומר כלום, זה השפיע עלי מאוד ובכיתי הרבה, היה אמור להיות לי מבחן והיה לי ספר לקרוא ולא הייתי מסוגלת לעשות את זה, הרגשתי רע על מה שגרמתי לו, הוא הרגיש נורא נורא רע, הוא לא רצה לדבר איתי בחלק מהימים ויום אחד הגזים ואחרי שלא ענה לי למלא שיחות בפלאפון, התקשרתי אליו הביתה והוא לא הסכים לקחת את השיחה מאמא שלו!! התקשרתי בכלל כי דאגתי, פחדתי שאולי הוא עלול לעשות לעצמו משהו וזה לא היה מה שחסר לי, רציתי לברר אם יש סכנה כזאת, חששתי נורא (מסתבר שלא, הוא לא כזה) בסוף החלטתי לשלוח לו הודעה שזאת פעם שניה שהוא מגיב בצורה מאוד חמורה, וזה בלתי אפשרי ובלתי הגיוני, הסברתי לו שזה לא קרה פעם ראשונה וסביר שזה יקרה עוד פעמים ואי אפשר שהוא יתמוטט ככה כל פעם, אמרתי לו שנראה לי שלטובתו אנחנו צריכים לנתק את הקשר, שעדיף שהוא לא יהיה איתי בקשר בטח שלא לאורך זמן, שזה לא הגיוני שהוא יכנס לדכאונות ממושכים ולמצוקה בגללי. הוא שלח לי הודעה קשה אחרי שוידה שאני לא אפגע בעצמי אחרי שאני אקרא אותה, הודעה קשה וקורעת לב שבה הוא אמר שהוא חשב על זה היום והגיע לאותה מסקנה, הוא כתב לי שם "אני מצטער שבכלל נפגשנו, אני מקווה שאני אצליח למחוק אותך מהחיים שלי" "אני מרחם על כל מי שמכיר אותך, במיוחד על אמא שלך, אני מאחל לה שהיא תזכה למות לפנייך" "אני לא מסוגל לחיות עם בחורה כמוך שעושה כאלה דברים, אפילו לא להיות בקשר" "הרסת אותי לגמרי" הוא החליט שהוא מספיק לבוא לאשפוז-יום כי הוא לא מסוגל לראות אותי, גם אני לא הייתי מסוגלת במיוחד שהתעלמנו אחד מהשני, זה הרס אותי גם. היה לי מאוד קשה, לא הצלחתי ללמוד והייתי כל היום על סף בכי. אבל הייתי מרוצה בסה"כ, סופסוף הקשר הזה יתנתק, ממזמן קיוויתי שהוא יפסיק לבוא, זה מצא חן בעיני, היה ממש מתאים לי, חשבתי שזהו, זה סופי. אבל מסתבר שלא, אחרי כמה ימים הוא שלח הודעה שהוא רוצה שנדבר, אני כמעט התמוטטתי מזה, זה הפתיע אותי ולא ידעתי איך להתמודד עם זה, אמרתי לו שאם הוא רוצה נעשה פגישה משותפת עם הרופאה שלנו שהיא תתווך ותעזור, הוא לא רצה

מישוהית

New member
המשך -

הוא רצה שנפגש לבד, דיברנו קודם בטלפון והוא נפתח אלי בפעם הראשונה, סופסוף שמעתי מה הוא הרגיש, ומה הוא רצה ומה הוא חשב והייתי מרוצה שהוא הביע כעס וכו', דבר שמראה על חיות כלשהי (זה לא היה קודם) התלהבתי ונסחפתי איתו לשיחה, חשבתי שזהו, הוא יתחיל להפתח ולדבר מעכשיו, הוא אמר לי שהוא נפגע ממני כי לא הראתי לו חיבה והיה נראה שאני לא רוצה אותו ושבכלל לא אכפת לי לנתק איתו ת'קשר, הוא אומר שהוא נפגע וכעס ולכן כתב את ההודעה שהוא כתב כי רצה לנתק איתי את הקשר, אבל עכשיו הוא מבין שהוא טעה והוא מצטער הסברתי לו שלא התכוונתי להתאבד שבלעתי את הכדורים, אז הוא אמר שאם ככה זה בסדר ואם הוא היה יודע הוא לא היה לוקח את זה ככה קשה, שהוא חשב שאני מנסה להתאבד, בקיצור הוא נפתח והביע את אהבתו ורצונו שנחזור לדבר ולהיות ביחד, אני הייתי בשמיים, כי התלהבתי מהפתיחות שלו וכי הייתי במצוקה מהמצב וכי היה לי כיף לשמוע דברי חיבה, אז ישר החזרתי לו - אמרתי לו שאני אוהבת אותו ושאני מתקשה לחכות עד מחר לראות אותו (ככה הרגשתי, הרגשתי שאני מתה לפגוש אותו ישר) ושהוא חסר לי, הוא התרגש ואמר שהוא שמח ושגם הוא אוהב אותי אבל חשש להגיד לא ידע איך אני אקבל את זה, הרגשתי שאני משתגעת אליו, שאני מתה לגעת בו, לנשק אותו וכו' והרגשת האופוריה הזאת שכחתי שוב מכל הבעיות, חשבתי שאני רוצה אותו (נראה לי אחרי ההודעה של הדחיה שהוא כתב לי, הרגשתי צורך לתקן את זה, כאילו - הוא לא רוצה אותי אז אני רוצה אותו, מן קטע טיפשי כזה, ישר רצתי על זה) והרגשתי שהכל יהיה בסדר, הרגשתי שאני רוצה שנהיה חברים וכבר תכננתי שנחיה ביחד לנצח ילדים וכו', הראש לי השתולל לגמרי, אחרי זה בבוקר קמתי ובלילה השכל פועל וקמים חכמים יותר, פתאום הכל עבר, הרגשתי שאני בעצם בכלל לא בטוחה לגבי זה, זה גרם לי להחליט סופסוף להתייעץ על זה פה בפורום, דבר שחשבתי לעשות כבר מזמן ואני מצטערת שעשיתי רק עכשיו. קבענו שנדבר עוד ביום שלמחרת (כשדיברנו היה לילה), קבעתי איתו שנפגש כי במחלקה זה לא הסתדר, אני כבר הבנתי שעשיתי טעות ולא ידעתי איך לצאת מזה הפעם, אחרי שהבעתי רצון לחזור להיות ביחד ואהבה כלפיו, הוא כמובן הבין שאנחנו חוזרים. בתוך כל זה אני קוראת את התגובה שלך וכבר בכלל לא יודעת מה לעשות, חושבת איך לתרץ את עצמי ואיך לצאת מזה, מה לעשות. היה לי מאוד קשה אבל בסוף אזרתי את האומץ ואמרתי לו שאני לא רוצה שנהיה חברים, שזה לא מתאים לי, הוא שאל למה ולא הבין ולא הסכים לוותר עלי בקלות (הוא מאוהב בי קשות), היה לי קשה אבל חזרתי שוב ושוב על העניין, הוא אמר שיהיה בסדר והכל עבר ונהיה בסדר ושהוא רוצה אותי ואני חזרתי באומץ על דברי, אני נורא פחדנית, פוחדת שהוא יפגע, פוחדת איך זה ישפיע עליו, פוחדת שהוא ישבר, אבל הבנתי שאני לא יכולה בגלל זה להשאר איתו למרות שאני יודעת שזה לא כדאי לי, ניסיתי שהוא לא יפגע, שהוא לא יתמוטט, אמרתי לו שאני אוהבת אותו, אבל בגילנו זה לא מספיק, יש עוד דברים שצריך וזה לא מתאים לי, שאנחנו יכולים להיות חברים טובים. שאלתי אותו אם הוא מתכוון להמשיך בטיפול אחרי שישתחרר מהמחלקה, הוא אמר שלא נראה לו, שאולי רק בתרופתי, הוא טוען ששלושה רופאים אמרו לו שיקח שנה שנתיים וזהו, הוא יהיה בריא, הוא כמובן לא הבין נכון מן הסתם, הוא עבר התקף פסיכוטי חריף והתקף מאניה, היה במחלקה סגורה ועבר קשירות, הוא לא מודע למצב שלו, חושב שזה עבר ושהוא חוזר לעצמו, הוא מכחיש את זה שהוא חולה ושזה כרוני ושהוא זקוק לטיפול תמידי, הוא בכלל לא מתחבר לעניין של טיפול נפשי ומאוד מחפף בו, גם בתרופתי, זה גם משהו שלא מוצא חן בעיני, מילא שהוא חולה, אבל הוא לא מודע לזה ולא מתכוון לטפל בעצמו, אם ככה אין מצב שאני אהיה איתו. גם שאלתי אותו שוב על ההורים שלו, עד עכשיו הוא אמר לי שהוא לו יודע מה יש לאמא שלו, אתמול פתאום הוא ידע, הוא אמר שהוא ראה מזמן באיזה טופס שכתוב שיש לה מאניה דיפרסיה (דבר שניחשתי בעצמי) ו.. גם סכיזופניה!! ה' ישמור!! איזה פחד!! ואבא שלו הוא אמר שנראה לו שיש לו פיגור, פחד מוות... אני מקווה מאוד שאני אצליח לנתק את הקשר הזה סופית (לפחות להפוך אותו לקשר רופף, לעצור סופית את עניין הרעיון הזוגי בנינו) ושהוא לא יפגע מזה יותר מידי, מקווה שהוא ימצא מישהי אחרת, זה יעזור לי מאוד וגם לו. תודה גרא על מה שכתבת, עזרת לי מאוד, אני מצטערת שלא העלתי את זה פה כבר מזמן וקצת כועסת על הפסיכולוגית שלי שהיא לא יכלה להגיב דוגרי כמוך. וד"א - כתבת "למה להכניס ראש בריא למיטה חולה" - הוא בהחלט מיטה חולה, אין על זה ספק, אבל אתה באמת רואה בי ראש בריא?
הלוואי... במהרה בימנו... אמן

מישוהית

New member
מצטערת על האורך

אבל אני אשמח להתייחסות, השקעתי בזה והוצאתי הכל, זה לקח לי שעה ואולי יותר...

מישוהית

New member
למען האמת

יש חוק אצלנו שאסור ליצור קשר זוגי וגופני במחלקה, אבל הם לא אוכפים אותו, פשוט אמרו לנו שהם לא ממליצים, כי זה עלול לגרום לבעיות, אבל הם לא יעצרו בעדנו בכוח, אני עכשיו ממש מבינה את החוק הזה ומצטערת שלא התעקשו עליו ואכפו אותו, בכוח, כן בכוח!! הלוואי שהם היו עושים את זה, הם היו פותרים לי את כל הבלאגן ומקלים עלי בהרבה

מישוהית

New member
הצטערתי אתמול במחשבה שניה

על שהרגעתי אותו שאני לא עומדת להתאבד, דבר שגרם לו לחזור בו (לפחות לדבריו) ניסיתי להפחיד אותו ולהרתיע אותו, אמרתי לו שיכולות להיות תאונות (זה באמת נכון) ושהכבד שלי יכול לההרס וניסיתי לשכנע אותו שאני דפוקה ושלא כדאי לו אותי (עשיתי את זה כבר בעבר - סיפרתי למישהי תיאורי זוועה על כוויה שעשיתי לעצמי וכל מה שהיה עם זה, כשהוא היה נוכח בחדר ודאגתי שהוא ישמע כדי להרתיע אותו (כאילו שהוא לא היה אמור לשמוע את זה, לא סיפרתי לו ישירות)

למעלה