בחור עם אופי 2

בחור עם אופי 2

אני לא מאמינה איזה זונה היא מה היא מעיפה את טוני?!?!?!?!?!?!?!?!?!? WTF?!?!?!?!? היא כ"כ מטומטמת גרררררררר אני שונאת אותה ואת מייקל ממזמן היא כבר הייתה צריכה להעיף אותו !! ומה היא עדין משאירה את איך קוראים לו ....נו....זה מבוסטון מה שמו לא משנה ! אוףףףףףףףףףףף תגידו מישהו יודע מה קרה עם טוני ?? במי היא תבחר???

../images/Emo45.gif

היא באמת סתומה שהעיפה את טוני, בלי שום סיבה מוצדקת. עכשיו כבר אין לי מושג במי היא תבחר, אני מקווה שבפרדו. מייקל הוא פשוט טיפש! איך הוא הוא אומר דבר כזה. חחח

Doji

New member
מז"א בלי סיבה מוצדקת?!

היא אמרה שהיא לא נמשכת לטוני. הוא נראה נורא אחרי הכל, אבל היא היתה נחמדה מידי ולא אמרה את זה בצורה בוטה. השאלה שצריכה להישאל היא למה היא השאירה את טוני עד עכשיו? לדעתי פרדו הבא בתור לעוף.

אני שפטתי *בלי קשר לחיצוניות*

ראיתי שיש לה שקשר מצויין איתו, ושהם מאוד קרובים - ע"פ מה שהראו מכל הבחורים איתו היה לה את הקשר הכי עמוק.

מטר9

New member
בשורה התחתונה...

אם אתה לא נמשך למי שעומד מולך, כל הקשר מצוין והקרבה הזאת לא שווים כלום...

n l m

New member
מסכים

וחוץ מזה אבי, משיכה לא קשורה רק בחיצוניות

n l m

New member
אני לא ראיתי את הפרק היום

וגם כללי זה עניין שלה אבל בכל זאת. עד לפני שבוע אהבתי את בראיין וורת' אבל הוא יצא צבוע, הוא בעצמו היה מאלו שאמרו ללחוץ על הידית ואחריי זה הצטדק. אני רוצה לראות את ג'ים או גיל מנצחים בסוף, זה גם יהיה מעניין כי השניים האלו היו מתחת לרדאר כל התכנית אז מעניין איזו סיבה תהיה לה לבחור בהם

M i l k y W a y

New member
גם אני לא האמנתי!!

הייתי בטוחה שטוני יהיה בפיינל 2... אבל שמתם לב שמקרוב הוא קצת מפחיד??!?!? זה נראה כאילו הקשר ביניהם היה הכי טוב מכולם!!הוא היה הבנאדם הראשון שהיא נקשרה אליו והתמזמזה איתו... הטענה שלה שהוא רציני הייתה ממש מטומטמת כי הוא בחור רגיש מה לעשות, הוא השקיע לילות בציור הזה וכמעט הרסו לו אותו.. איך היא השאירה את הפדרו הזה היא אפילו לא התנשקה איתו!! והבראיין המזעזע הזה!! איכססס זה אומר ששוב היא תבחר מהבחורים היפים אז זה אומר שכל הקונספט של התוכנית הזאת לא טוב אם היא בכל זאת בוחרת לפי היופי...

../images/Emo46.gif

מזה ?!? אתם אומרים שעם הבחור \ה לא חתיכים לא תצאו איתם???? איזה שטויות במיץ פטריות! עם יש לו אופי טופ כמו טוני אני הייתי רצה איתו לחופה ! אבל היא מטומטמת והוא לא נראה כ"כ אסון

galush4

New member
זה לא נכון לדעתי

את חייבת להימשך לבנאדם לפחות קצת בשביל להיות איתו בקשר אולי זה יותר משמעותי לה.. למרות שבמצב שהיה ביניהם זה באמת היה מגוחך שהיא העיפה אותו

n l m

New member
אה כן?

ואם הייתי מביא לך את האדם הכי טוב לב בעולם אבל היו לו מנהגים דוחים כמו לחטט באף בפומבי, לתקוע גרפסים, לנחור חזק בלילות ועוד היית לוקחת אותו? ותגידי לי את האמת, משיכה זה גורם ממש חשוב

n l m

New member
וחוץ מזה

אוליי דווקא בגלל שהתחיל להיות "רציני" ביינייהם היא החליטה לנפות אותו כדיי שלא יתאכזב בסוף אם לא ייבחר

לא התכוונתי למשיכה כזאת

התכוונתי מבחוץ יעני עם נגיד יש לו משקפים שיער מגעיל וזה והוא הבנאדם הכי טפו מעולם אז ברור שהייתי לוקחת אותו אבל בואו ונגיד יש אחד כוסון טופ כמוהו הייתי לוקחת את הכוסון

LuNaTiC

New member
אוי נו... באמת,

זה היה קצת מבאס... אבל העניין הוא שהיא לא מצאה איתו חיבור מלבד האמנות... כנראה. ולא הרגישה שזה הולך לאנשהו. אני דווקא מחבבת את בריאן ופרדו...

../images/Emo58.gif

מההההההההההה אני לא מאמינה מה היא לא בחרה בג'ים או פרדו בואנה איזה בחורה פוסטמה רגע מי נשאר השני???

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif לשני האחרונים שישארו

השני הוא בוסטון בריאן. היא תיפרד מפרדו ומהיפיוף השני (אם אני זוכר נכון).

למעלה