בחור עם אופי - פרק 4

בחור עם אופי - פרק 4

היה פרק ממש נחמד. לריסה הרבה יותר שווה ממלנה(וגם הרבה יותר יפה
). הפייבוריטם שלי הוא טוני. החדשים ממש אבל ממש שחצנים! וזה כבר מעצבן שבשני הפרקים האחרונים לא היו בכלל הדחות!

SurvivorLoki

New member
מלנה לדעתי הייתה הרבה יותר חמודה

לריסה נראת די מרושעת, למרות שאני מעדיף שיער שחור, הייתי הולך על מלנה פה.

LuNaTiC

New member
עם כל כך הרבה חדשים,

ועם זה שלא רואים מההתחלה, כי צריכים לראות את ההדחה של הטופ מודל הבאה, נורא קשה לעקוב. באמת מבאס שאין הדחות, כי שני הבראיינים, ובערך מיליון חדשים, ממש עולים לי על העצבים. אבל נראה שהפרק הבא הולך להיות חזק. איזו סדרה
. המועדפים שלי הם טוני, ביל, אולי פרדו... אולי שון.

SurvivorLoki

New member
לא ממש ראיתי הרבה העונה הזאת

העונה הקודמת הייתה יותר טובה לדעתי... למרות שאני חושב שגם בעונה הזאת וגם בעונה הקודמת, ה"חתיכים" הם סתם מכוערים עם גוף יפה. די הופתעתי שעונה קודמת מלנה לא בחרה באדם, אבל אפשר להבין אותה, אדם הוא חמוד אבל פשוט... לא... :-S... מצד שני גם הבחור השני(איך בכלל קראו לו? אני רק זוכר שהוא נראה כמו מלפפון חמוץ) לא היה משהו חתיך(חוץ ממתי שהוא היה עם הגב למצלמה), אני אישית אם הייתי מלנה לא הייתי הולך על אף אחד מהם ובורח מהר מהר... גם מלנה והבחורה החדשה(לריסה אמרתם?) לא כאלה יפות, זאת אומרת, הן יפות, אבל יותר מדי, הפרצוף שלהן כל כך מושלם, שהוא פשוט משעמם ואין ממש איזה תוי פנים שנזכרים. אבל מלנה חמודה יותר, לריסה הזאת נראת כמו חתולה מרושעת... בערך כמו החתול שלי :S

לריסה מדהימה!!

אני חושב שהיוצרים של הסדרה דפוקים על הראש והם ממש כמו אודי שניר אכפת להם רק מהרייטינג של הסדרה(אני אוהב את הסדרה בכל אופן ...). אני חושב שהסדרה עצמה פוגעת כל כך בבחורים המממוצעים שמשתתפים בתכנית,הם יודעים את זה נישארים ומשתתפים בכל זאת בתכנית. והקטע שהבחורים החתיכים נכנסים לסדרה זה השיא כלומר הבחורים המממוצעים מרגישים כל כך נבוכים שזה עצוב. הקטע שהיה בפרק האחרון היה ממש מוגזם (ומצחיק )שהבחורים החדשים שיחקו נגד הוותיקים במחניים ופיצצו אותם!!ובנוסף,העריכה החסרת טקט של הסדרה מכניסה שירים עצובים והילוך איטי... כאילו למה?מה המטרה בעצם של הסדרה לרדת עליהם? לתת להם להרגיש עוד יותר לא בסדר ממה שהם מרגישים כבר? הרי בתחילת הסדרה המנחה אמרה להם שצריך לתת להם צ'אנס כי הם מייצגים את רוב ארה"ב אבל איזה צ'אנס ניתן להם בעצם בזה שהם מכניסים גברים דוגמנים לתכנית? תראו בעקרון אני רואה את התכנית ואוהב אותה אבל אני חושה שזאת התעללות טלוויזיונית. זהו.

למעלה