בחור מעשן

דרוmי

New member
הייתה אחת שאמרה בפורום

שהיא יוצאת רק עם בחור מעשן..כי זה עושה לה את זה.../tapuzforum/images/emo153.gif

toosh23

New member
בתור בחורה...

זה מאוד מפריעה...זה כמו לקחת בעל חולה...

toosh23

New member
למה לא?...אם תירצה מישהי...

אבל היא תירצה רק אם תפסיק לעשן...אתה תפסיק?

אץ קוצץ

New member
לא

ולא רק מהסיבה הטכנית שאני מודיע מראש שאני מעשן. הבחורה צריכה להבין את הצורך שלי בעישון.

צורך בעישון?

אם יש אנשים שהצליחו לעשן, ויש כאלה שבכלל לא התחילו עם זה, משמע שאפשר בלי זה.... מה יחסר לך אם תפסיק לעשן? ניקוטין?-יש מסטיקים מיוחדים... וככל שמפסיקים יותר, קטן הצורך בזה.... הפוזה? בטח יש לזה פתרונות.... המשו שאפשר להוציא עליו עצבים? תחזיק במקום קרוב - כדור ספוג.... איזה צורך עוד יש בעישון?

kiss 18

New member
באופן כללי, זה מפריע...

הריח, הבריאות, ההוצאות המרובות! אבל אם אפגש עם בחור והכל ילך טוב ונירצה להמשיך והכל ילך כשורה, אז אני לא חושבת שאני אוריד בגלל העישון... אבל אגיד לו שחשוב לי שיפסיק. (בטח אתם חושבים, פחחח היתה רוצה...)

דודוש 19

New member
תאמת שאנלא מעשן כלל ב``ה

אבל על כזה דבר תורידי הצעה?? ואם הבחור טוב?

מפריע. מפריע.

זה מכלול של כ"כ הרבה דברים... החל מבריאות, שריפת כסף, ריח לא נעים (עדינה אני, הא?
), וכלה בשיניים מצהיבות, שפתיים צרובות וקול של מכסחת דשא ברגעיה האחרונים. אממה, לצערנו, התופעה רווחת היום. ולפני התנאי הזה של אי עישון, אעדיף אדם טוב לב וישר. ובטח עכשיו תבואו עם "אבל מי שמעשן הוא ההיפך הגמור! איך הוא יכול להיקרא טוב לב אם הוא גורם נזק לעצמו ולסובבים אותו?". שאלה קשה, אך אני לא חיה בכיס אוויר. אני די מציאותית. ומכירה אנשים מקסימים מקסימים ש... כן. מעשנים. היי, גם אבא שלי ה-טוב-הלב, השם ישמרהו, עישן. מה תגידו על זה?
הוא הפסיק בגלל אמא, אזי יש תקווה גדולה.

שמערל9

New member
בתור בחור לא מעשן...

הייתי מוריד כל בחור מעשן ללא הבדל דת גזע ומין !! אם אני בתור בחור לא יכול לסבול את זה.. איך בחורה חושבת שהיא יכולה ?!?!?

בתור מעשן לשעבר...

כשעשנתי לא הבנתי למה זה כ``כ מפריע לבנות ובכלל... אבל היום אני גם מרגיש ומבין כמה שזה מחניק ודוחה.. במיוחד כשנמצאים בקרבת חברים שמעשנים.. העשן הזה ממש איכסה פיכסה.. אנשים תפסיקו לעשן!

kiss 18

New member
כל הכבוד! המשך כך...../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

בכלל תסתכלו על תמונה של ריאות עם עישון ובלי עישון... לא חבל?! חברים, שמרו על עצמכם!

למעלה