בחור חדש וסקס...

P u s s i c a t

New member
בחור חדש וסקס...

אז נניח והכרתם. והכל טוב ויפה וזורם וכולם מאושרים. אבל אז מגיע הקטע של הסקס... לך יש עבר מיני מגוון ככל שיהיה. לו יש עבר מיני משלו. לכל אחד העדפות חלומות ורצונות... אבל.... איך מעלים אותם? עד כמה אנחנו "משחקות" אותה חסודות עם בנזוג חדש כדי לא "להבהיל אותו" כי אולי הוא די שמרן. פוטנציאל לשינוי והתגמשות, אבל עדיין די "ירוק" ואולי את לא רוצה ישר לזרוק עליו כל מה שאת יודעת כדי שלא יתחיל לדמיין את כל אלה שלמדת מהם את הדברים.... עכשיו מצד אחד - כל אחד רוצה פנתרה במיטה. אחת שמבינה עניין - שתרגש ותלהיב אותו ולא רק תשכב על הגב ותבדוק אם צריך לצבועאת התקרה... אבל גם אם תוציאי לו בערב הראשון שני את כל האביזרים, תכשירים והסרטים שאת שומרת בבוידעם, הוא עלול, אפעס , להבהל... מצד שלישי.... זה מה שאת אוהבת. את לא אוהבת שגרה - ומה לעשות - אם את רווקה, או גרושה פנויה כמה שנים - מן הסתם - יש לך נסיון.... אז איך אתן? ישר מראות את כל מה שאתן יודעות אוהבות ורוצות? מתחילות ב"קטן" ומשם לאט לאט מגששות בשטח? והגברים? באיזה שלב הייתם רוצים לגלות על הנסיון המיני של בת זוג חדשה (בלי פרטים מיותרים ושמות, אלא רק הדגמה מעשית...
) ובאיזה שלב הייתם מעלים בקשות, שאלות, גישושים לגבי עד כמה הבחורה שהכרתם מתירנית? כלומר מה השלב שכשבת זוגתכם החדשה הולכת לשירותים באמצע הלילה, תבקשו ממנה להביא שתי שפורפרות KY ממתחת לכיור בדרכה חזרה?.... כאלה מן. החתולה תוהה...

נימשון

New member
לאט ובטוח

כשרק מתחילים אין שיגרה, המגע שלו חדש ולכן מרגש מעצם היותר חדש. מתחילים מהדברים הבסיסיים ולאט לאט מנסים דברים חדשים, בודקים תגובות שלו ומוצאים את המקום בו נוח וכיף לשני הצדדים.

doodinke

New member
המינון הנכון לדעתי

כל יום משהו חדש לא הכל בבת אחת ובגדול - כולנו אוהבים ללמוד דברים חדשים

סקס ראשון הוא כמו לאכול אוכל

לא לטרוף הכל בבת אחת- כאם לטעום ולדגום האם מוצא חן בעיני ועושה לי טוב או שיש צורך לנסות משהו אחר, לתבלן אחרת. אין טעם להוציא את כל הצעצועים, הטריקים, וההפתעות בפעם הראשונה. זה עלול להבהיל, גם ככה יש עוד זמן לגוון ולהיות יצירתי וללמוד את צרכיה עם הזמן.

טמפורה

New member
אין כמו מסתוריות

למרות שנראה לי שכדאי לצרף את ההגדרה המילונית של המילה. תארי לעצמך שאת כאילו ביישנית, אבל יודעת לגעת טוב. את לב מי זה לא היה שובה? העניין הוא לא המתירנות וכל מה שציינת. לב ליבה של מערכת היחסים (קצרה או ארוכה) - שלא הכל גלוי על השולחן. כי אז אין עוד מה לגלות. אז אוקיי. הוצאת הכל על השולחן והוא לא ברח. מה הלאה. מה תחדשי לו מחר. איפה תרתקי אותו (תרתי משמע...)

Zion moshe

New member
כאשר מזדיניים

מדבריים על הכול אז חתולה תתחילי ללקק ואני יראה לך אחרי זה את הסיגריה שאחרי

P u s s i c a t

New member
מאמי...

עם פה כמו שלך... וצורת ההתבטאות ה"אינטיליגנטית" שלך... When hell freezes

אם כבר הגעתי לשלב של מיטה

אז אני מספיק חופשייה בשביל לשמוע ולספר בלי להכנס לסרטים מזה.. אפילו לא מה-KY

magenta73

New member
בז'!!!

:) כפי שנאמר, לאט ובטוח... וגם כל מקרה לגופו (גרררר)... יש כאלו שהראש שלהם יותר קרוב לשלך, יש פתוחים יותר, זורמים יותר ויש את הביישנים יותר... אינטימיות, בכל מקרה, מתפתחת עם הזמן.

shelly1975

New member
הממממ.... אז ככה...

כשמדובר בבחור שנראה לי פוטנציאלי לקשר רציני, אז אני נוהגת באופן קצת מאופק, קצת. כמה שניתן. כי אני יכולה להיות פרא, כידוע
אבל משתדלת לא לזרוק עליו את כל הפראיות הזו עליו בבת אחת, זה אכן יכול להבהיל כשלא מכירים ועוד לא יודעים מי עומד מולי. בקשר הקודם הזמנתי אותו אחרי הדייט לקפה אצלי אבל באמת שהתכוונתי שרק נשב ונדבר בכיף, לא סקס, לא רציתי לשכב איתו וזה היה בגלל שהוא מצא חן בעיני מכל הבחינות וחשתי ת'רצון להכיר אותו ברמה האינטלקטואלית קודם כל.

P u s s i c a t

New member
ואני מקשה...

לאט לאט. כמו חשמל, לא בבת אחת. סבבה. אבל הזמן עובר - ובינתיים התאהבנו, ואפילו עברנו לגור יחד ואז מרשיפ לעצמנו קצת יותר... והופ. הבחור לא בקטע... הוא לגמרי לא פתוח מבחינה מינית. הסטנדרט סבבה. מספק - אבל חסרים דברים שאת יודעת שהם הם שעושים לך את ההבדל... אז חיכית ואחרי חודשיים שלושה או כמה שזה לא יקח - את מגלה שהבחור פשוט מקובע. כל מה שעובר את הקונבנציונאלי - פשוט לא בשבילו. או להיפך. את די שמרנית. ואת הדברים ה"מקובלים" עושה בשמחה ועושה טוב.... אבל כל מה שהוא באמת רוצה - לך נשמע קינקי - ולא רק שלא תעשי את זה - את אפילו מזדעזעת מעצם העלאת הרעיון... ולי, לא יודעת מה אתכם - נורא חשובה התאמה מינית. ויודעת שיהיה לי קשה לשרוד לאורך זמן במערכת יחסים שלא מספקת אותי מבחינה מינית. מצד שני.. לא רוצה להבהיל את הילד... כדור בדולח? מישהו?

shelly1975

New member
טוף....

ברור שחשובה התאמה מינית, מאווווד חשובה. עד כדי קריטית. אבל... אני אומרת שאני לא רוצה להבהיל ת'ילד אבל זה גם לא אומר שאני אחכה כ"כ הרבה זמן עד שכן אהיה פראית ואנרגתית כמו שאני. פשוט אחכה כמה דייטים, אבל לא לכדי חודשים. ממש לא. חוץ מזה, אני בטוחה שאת מקשה אבל מה זה קשור אליי?

טמפורה

New member
בשורה התחתונה אין כללים

ולא יכולים להיות. מעצם ההגדרה של הנושא. כמו שאת יכולה לגלות שהוא בוגד רק אחרי 5 שנים. אנחנו מידי מורכבים כל אחד לכשעצמו. תחברי את זה לשניים כאלה, ותקבלי אינסוף קומבינציות אפשריות. אה, תמיד יש אופציה למצוא מישהו לא מורכב, ואז הכל פשוט יותר. האפשרויות מצטמצמות רק למה שאת (שבעצם אולי גם זה אינסוף..). האמת, לדעתי בכלל אפשר לנבא כמעט הרוב על בנאדם לפי איך שהוא מתבטא, ואז יודעים איך להתנהג גם במיטה. כמובן, זה בהנחה שהוא/היא יודעים להתבטא. מצד שני אם הוא / היא לא יודעים, גם זה אומר משהו, לא?

magenta73

New member
אני חושבת

שפתיחות מינית קשורה גם לפתיחות במישורים אחרים. והתאמה זוגית, היא אכן גם מינית, אבל לא רק... ושדברים קשורים זה לזה... כלומר אדם שלא יהיה פתוח במיניות שלו, לא יהיה פתוח גם בדברים אחרים ולכן גם לאו דווקא תגיעי איתו למצב של היכרות כ"כ אינטימית וארוכת טווח, כי זה מן הסתם יגמר בגלל חוסר התאמה עוד לפני כן.

למעלה