בחורים

bananasplit27

New member
בחורים

לפני כמה ימים סיפרתי שהכרתי כאן בחור ושאני לא בטוחה שאני צריכה להכנס למערכת היחסים הזו כי הוא תושב חוץ. הכל היה טוב ויפה, יצאנו כמה פעמים, צחקנו נהננו ובפגישה החמישית הגענו למיטה. לא נראה לי שזה היה מוקדם מדי.והנה, הפלא ופלא, יום לאחר מכן הבחור נעלם! הוא עסוק, הוא לא מתקשר...לא צפיתי את זה לרגע לפי כמות החיבה שהפגין כלפי אבל זו כנראה היתה רק הטקטיקה. מה יהיה עם הבחורים האלה תגידו לי? למה ברגע שעשו סקס הם מפסיקים לגלות ענין?

נימשון

New member
כי יש גברים כאלה

יש גברים שעבורם האינטימיות שבסקס גדולה מידי ויש כאלה שסתם כיף להם ואחרי הסקס זה נגמר ויש כאלה שהאופן בו היית במיטה לא מתאים, אני לא יודעת מה הסיבה שלו אבל אם היה לך טוב במיטה אז אין על מה להתחרט.

אצלי זה דווקא ההפך לי אין סבלנות

לכלום אחרי סקס ודווקא אז מתחילים כול הנודניקים לחשוב שזהו, אני רכוש פרטי ואני אומרת "פאק אוף" לא חייבת כלום זה כל כך מגעיל היתנהגות דוחה שנותנת לי לזלזל בצד השני שמוכן להיתרפס ולהגיד כול דבר בישביל סקס

למה את מפילה הכל על הבחורים?

אולי את לא ראויה ליותר? יכול היה להיות אחרת, שאת היית דוחה אותו. בעיקרון זה נכון, אחרי הסקס הראשון משהו נמוג לנו, תלמדי איך לא להתקלף לחלוטין, תשאירי משהו בלתי מושג, משהו שאינו מובן מאליו, תני לנו להבין שאת שוקלת אם בכלל... ובכל זאת, לא מסכים עם ההיעלמות, אפשר לסיים בצורה יותר מכובדת.

זה משהו שממש לא ברור לי...

שני אנשים שרוצים להיות ביחד כבר הגיעו למיטה,נכון? עברו איזו שהיא כברת דרך. למה צריך את כל ההגנות האלה? את כל "תשאירי משהו בלתי מושג,משהו שאינו מובן מאליו" הזה? כל בחורה שתכיר היא לא מובנת מאליו.נקודה. גם כל בחור לא מובן מאליו לבחורה.

וכשאני כותבת "הגיעו למיטה" אני

מתכוונת לאוו דווקא למה שכתבתי (כי ככה יצא) אלא לעובדה שהם יצאו מספיק זמן כדי לבסס איזו שהיא הכרות.

בשביל זה

עושים תיאום ציפיות.. אלא אם כן את מכירה את עצמך כאחת שלא תכנס לדרמה מסיפור כזה... כי סך הכל אם היה לך נחמד, והרגשת שזה לא מוקדם מידי למיטה, ונהנית גם, אז אחל'ה.. הבאסה היא שאנחנו מניחים שהצד השני מרגיש ורוצה מה שאנחנו מרגישים ורוצים, ואז אפשר לחוש אכזבה. בכל מקרה לדעתי לא יפה סתם להעלם... אבל יש שני צדדים לכל מטבע

magenta73

New member
ככה זה

אין חוקים... יכול להיות שזה יתחיל בסטוץ ויהפוך לאהבה גדולה... יכול להיות שרק כעבור חודשיים תשכבו לראשונה ואז ההוא יעלם... נראה לי שזה קשור בראש ובראשונה למה הם רוצים, באיזה מצב הם... אם הם נכונים לקשר או לא. זה לאו דווקא קשור אליך. אקיצר... שילך לחפש את החברים שלו, ואת... את תמצאי משהו הרבה יותר שווה ממנו.

למעלה