בחורות???שאלה?? למה אתן מפחדות להכיר כאן?? את התשובות לשלוח במסר! תודה!
B Benii25 New member 2/5/08 #1 בחורות???שאלה?? למה אתן מפחדות להכיר כאן?? את התשובות לשלוח במסר! תודה!
ח חרדיפרנט New member 4/5/08 #4 אני חושבת שלא כדאי שתמשיך להמתין לתשובות במסרים. מדובר בפורום, בו כולם עונים לכולם על גבי הפורום, אלא אם כן מישהו/י בוחר/ת לפנות אל מישהו/י במסרים. מיותר.
אני חושבת שלא כדאי שתמשיך להמתין לתשובות במסרים. מדובר בפורום, בו כולם עונים לכולם על גבי הפורום, אלא אם כן מישהו/י בוחר/ת לפנות אל מישהו/י במסרים. מיותר.
ח חבד ניק מהצפון New member 4/5/08 #5 לא מפחדות כמו שזה לא הכי מתאים כי זה יותר פורום של מן חוות דעת של אחרים לגבי דברים שקרו לך או שאתה חושב עליהם בכל מקרה אם יש ניק שניראה לך או משהו בסיגנון אח שלי שלח מסר יותר נחמד אין מה לעשות תוריד מכבודך קצת כי הבנות לא יעשו את זה בהצלוחה רבה
לא מפחדות כמו שזה לא הכי מתאים כי זה יותר פורום של מן חוות דעת של אחרים לגבי דברים שקרו לך או שאתה חושב עליהם בכל מקרה אם יש ניק שניראה לך או משהו בסיגנון אח שלי שלח מסר יותר נחמד אין מה לעשות תוריד מכבודך קצת כי הבנות לא יעשו את זה בהצלוחה רבה
ח חרדיתמודרנית New member 4/5/08 #7 אני לא מפחדת אם יצא לי להתכתב עם בחור שיראה לי מתאים, אני אפגש איתו.