אני מעוניין לדעת,חזרתי לא מזמן מאר"הב ונדהמתי לגלות עד כמה הנשים שם משקיעות בגופן,אימונים,ספורט ובעיקר פיתוח גוף ורציתי לדעת מה הנשים הישראליות היקרות פה בפורום חושבות....ואם לנו יש כזאת רמה????? אשמח לשמוע את דעתכן/ם
גם אני התאמנתי בארה"ב והרמה שם שונה לגמרי.. בנות פה בורות לגמרי בנושא ולא נוגעות במשקולו כי הם פוחדות כביכול להיות שריריות!?!?!?! כאילו זה כל כך קל. חחחח אאאה.. תביאו לי את הבנות החטובות האלה שוב
בכדי שאישה תגיע לרמה כזאת של פיתוח היא צריכה טסטוסטרון ברמה כזו שלרוב הגברים אין והדרך היחידה לקבל את זה בזריקות כך שאם היא לא יוצאת לתחרות אף אחת לא תשקיע בזה
טסטוסטרון והורמונים אנדרוגנים אחרים כמו סוסטנון והרבה אחרים חביבים על בודיבילדרס מכיוון שהם נותנים כח בצורה מדהימה והמון כח ויש להם אינדקס אנאבולי גדול יחסית ואמנם הם עתירי תופאות לוואי שונים אך יש הורמונים שמחקרים מוכיחים שהם חסרי תופעות ונהפוך הוא "תופעות" חיוביות של שריפת שומן "הצערה" שערות לבנות שהופכות לשחורות ירידה בדופק המון כח וכדומה מי שמכיר ודאי ניחש שמדובר בהומון גדילה
שמוכנות להראות ככה!! ברור שלא צריך להגזים לכיוון השני אבל זה מראה לא טבעי ומנופח מדיי לטעמי,ולכן גם הרבה פחות נפוץ אצל בנות.אוקיי גוף שרירי ומחוטב ולא אנורקסיה/מפלי שומן אבל מי צריכה להראות כמו בלון??? <פיכס>