בחורות רציניות???(בגוף)

שוטה

New member
בחורות רציניות???(בגוף)

אני מעוניין לדעת,חזרתי לא מזמן מאר"הב ונדהמתי לגלות עד כמה הנשים שם משקיעות בגופן,אימונים,ספורט ובעיקר פיתוח גוף ורציתי לדעת מה הנשים הישראליות היקרות פה בפורום חושבות....ואם לנו יש כזאת רמה????? אשמח לשמוע את דעתכן/ם

DannyBoy19

New member
נראה לך...

גם אני התאמנתי בארה"ב והרמה שם שונה לגמרי.. בנות פה בורות לגמרי בנושא ולא נוגעות במשקולו כי הם פוחדות כביכול להיות שריריות!?!?!?! כאילו זה כל כך קל. חחחח אאאה.. תביאו לי את הבנות החטובות האלה שוב

demultiplexer

New member
אם אתם שואלים אותי זה די דוחה

יש לה בייספס יותר גדול משלי (אז זהו שלא).

ronen222

New member
אני אישית חולה על זה אבל...

בכדי שאישה תגיע לרמה כזאת של פיתוח היא צריכה טסטוסטרון ברמה כזו שלרוב הגברים אין והדרך היחידה לקבל את זה בזריקות כך שאם היא לא יוצאת לתחרות אף אחת לא תשקיע בזה

leahle

New member
מעבר להשקעה....

לדעתי זה מוגזם וממש לא יפה!, זה מוריד משהו (או יותר...) מהנשיות שלה... אני בעד שנשים תעבדנה על שרירים, אבל לא צריך להגזים!

lady_anne

New member
ומעבר לנשיות

ההורמונים האלה ממש לא תורמים לבריאות.

leahle

New member
על זה עוד לא התיחסתי אפילו....

דיברתי במישור הכללי, אבל אם להתיחס לעניין הרומונים, אתה צודק, זה ממש ממש לא תורם לבריאות!

leahle

New member
ואגב...

גם לגברים ההורמונים האלה לא תורמים לבריאות... אני בכלל נגד כל לקיחת הורמונים לגדילה וכו´... אבל בטח יהיו פה כאלה שלא יסכימו איתי...

ronen222

New member
הורמונים ונטילה לא טיבעית

טסטוסטרון והורמונים אנדרוגנים אחרים כמו סוסטנון והרבה אחרים חביבים על בודיבילדרס מכיוון שהם נותנים כח בצורה מדהימה והמון כח ויש להם אינדקס אנאבולי גדול יחסית ואמנם הם עתירי תופאות לוואי שונים אך יש הורמונים שמחקרים מוכיחים שהם חסרי תופעות ונהפוך הוא "תופעות" חיוביות של שריפת שומן "הצערה" שערות לבנות שהופכות לשחורות ירידה בדופק המון כח וכדומה מי שמכיר ודאי ניחש שמדובר בהומון גדילה

שאקל

New member
גם בעיני למען האמת

אישית אני לא אוהב את זה. טעם אישי. בוא נגיד שלא הייתי מתחתן עם מישהיא כמו זו בתמונה שכל החיים שלה מושקעים בשרירי גוף. לא מתאים לי.

behappy

New member
בעעעעעעע...יש מעט מאוד בנות

שמוכנות להראות ככה!! ברור שלא צריך להגזים לכיוון השני אבל זה מראה לא טבעי ומנופח מדיי לטעמי,ולכן גם הרבה פחות נפוץ אצל בנות.אוקיי גוף שרירי ומחוטב ולא אנורקסיה/מפלי שומן אבל מי צריכה להראות כמו בלון??? <פיכס>

amitdd

New member
איכס!!

בנות לא צריכות להיראות ככה... בנות צריכות להיות רזות חטובות ומתוקות לא שריריות...

בנות צריכות????

יש שטאנץ ולא סיפרו לי עליו? יש בנות שמנות, יש בנות מלאות, דקיקות, שריריות, כל בחורה תהיה מה שמתאים לה, מה שהיא יכולה להיות ולא מה שהיא צריכה לפי עמית.

revivo21

New member
התמונה של הבחורה השרירית מגעילה זה

יותר מזכיר גבר מבחורה לא טיבעי ולא יפה היא בטח גם רואה כדורגל ומשתינה בעמידה חחחחחח

amitdd

New member
לא התכוונתי לזה..../images/Emo52.gif

לא התכוונתי שככה בנות באמת צריכות להיות התכוונתי שזה שאני מעדיף אותן ככה. מצתער אם פגעתי בך או במישהי אחרת אני לא שוביניסט או משהו כזה..

למעלה