בחורות בלהקות רוק.

• פותח הנושא On23
  • פורסם בתאריך

On23

New member
בחורות בלהקות רוק.

אפשר, בבקשה, שמות של להקות רוק שבהרכב יש בחורה? (חוץ מהפיקסיז, סמאשינג פאמפקינס ובלונדי..)

Tommy The Cat

New member
אני אנסה

The Breeders Pj Harvey Melissa Auf Der Maur Lacuna Coil Hole Arch Enemy Sonic Youth Beer7 היהודים סדרני הדשא המכשפות [הארבע האחרונות הן ישראליות] מקווה שעזרתי

Sum41xGiRL

New member
אם כבר הוספת Beer 7

אני אוסיף גם את Anus האגדיים!(שרית היום שרה באיזשהי להקת 24, לא זוכר את שמם) ויש איזה להקה חדשה של דודו מביר 7, אם זמרת בשם "הגרוטאות"

lestatgirl

New member
אמ..

לא הכל רוק כי לקחתי תרשימה ממקום אחר שרשמתי את זה Arcade Fire Ash Be your own pet Do Me Bad Thing sons and daughters The Distillers The Duke Spirit The Go-Team The Subways Von Bondies

21Revol

New member
יש המון

the little flames, sleater kinney, the go! team, the slits, siouxsie sioux, the gossip, the raincoats, blinki kill, hole, yeah yeah yeahs, be your own pet...... ויש עוד מיליונים. אלה רק אלה שאני מצליח לזכור. גיא.

21Revol

New member
יש המון

the little flames, sleater kinney, the go! team, the slits, siouxsie sioux, the gossip, the raincoats, blinki kill, hole, yeah yeah yeahs, be your own pet...... ויש עוד מיליונים. אלה רק אלה שאני מצליח לזכור. גיא.

amithadar

New member
לוולווט אנדרגראונד היתה מתופפת

ולטי רקס הצטרפה אישה בשלב מסויים

Sum41xGiRL

New member
הג'רמז היא אולי הלהקה שאני הכי אוהב

הלהקה הזאת כל-כך טובה. פשוט גאונים, ביחוד דרבי קראש, הוא סמל נוער, לא קורט קוביין.

Sum41xGiRL

New member
צ'יקס.

Pattie Smith Siouxsie and the Banshees Deadline Vice squad X(שם הלהקה) The Donnas זה מה שכרגע עולה בדעתי..

epitaph

New member
אסופה אקראית...

Renissance Fairport Convention Ars Nova (כל הלהקה מורכבת מבנות בלבד, אבל זאת לא "להקת בנות") Coal Chamber (באסיסטית) Nightwish למרות שהם העיפו את טריה בזמן האחרון Curved Air The Carpenters The Mamas and the Papas Gong

sonic youth - באסיסטית, קים

jefferson airpalne - גרייס סליק L7 - נקבות בהמונים! כיף! A perfect Circle - יש להם או הייתה להם באסיסטית breeders קים דיל מהפיקסיז שם

אוהו שכחתי את the distillers

ברודי דייל הסולנית ואממ זה jefferson airplane עוד נשים ברוק: ג'ניס ג'ופלין ופי ג'יי הארווי אהובתי.

dirty boots

New member
מלבד מה שאמרו,

איזבו [הקלידנית] מליסה אוף דה מאאור [Hole, Smashing Pumpkins וגם סולו] Arch Enemy [הסולנית הגראולרית] ניקו [עשתה עם The Velvet Underground את אלבום הבננה] לביסטי בויז הייתה פעם מתופפת, או משהו כזה [השירים קובצו בדיסק בשם Some Old Bullshit] Cat Power וגם התלוותה צ'לנית לסיבוב של In Utero [נירוונה, אלא מה?] את כל השאר כבר כתבו, נדמה לי

למעלה